beste stofzuiger

Beste stofzuiger: De TOP 5 van 2020!

Laatste update: 23 januari, 2020 | Geen reacties

Aangezien het nogal snel een rommeltje is in huis, komt een goede stofzuiger als geroepen. Tegenwoordig zijn er dan ook ontzettend veel stofzuigers verkrijgbaar. Met name het gebruiksgemak vind ik erg belangrijk. Het snoer moet lang genoeg zijn en ook is het prettig als er verschillende opzetstukken aanwezig zijn. Dat de zuigkracht dik in orde moet zijn spreek natuurlijk voor zich. Ik ben op onderzoek uit gegaan en deel de top 5 beste stofzuiger van dit moment.

TOP 5 Meest goede stofzuigers van 2020

 1. Dyson V8 Absolute – Steelstofzuiger
 2. Philips Performer Silent FC8782/09
 3. Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine
 4. Dyson V11 Absolute – Steelstofzuiger
 5. AEG VX6-2-IW-5 – Stofzuiger met zak

Hieronder lees je meer informatie over bovenstaande producten!

1. Dyson V8 Absolute – Steelstofzuiger

Als je echt een beest van een stofzuiger wilt is de Dyson V8 Absolute hèt apparaat dat je nodig hebt. Geschikt voor alle vloertypen en haalt eenvoudig dierenharen weg. Doordat de stofzuiger snoerloos is heb je alle bewegingsvrijheid. Persoonlijk ben ik daar groot voorstander van.

Lees hier 223 ervaringen van andere Dyson V8 Absolute gebruikers

De accuduur bedraag maar liefst 40 minuten en opladen doe je eenvoudig dankzij het meegeleverde basisstation. In 5 uur is het apparaat weer volledig opgeladen. Het HEPA filter houdt minimaal 99,97% van alle stofdeeltjes tegen en is daardoor geschikt voor mensen met een stofallergie.

Voordelen:

 • Zeer compleet
 • Geschikt voor dierenharen
 • Weinig lawaai

dyson v8 absolute

=> Bestel hier de Dyson v8 Absolute het goedkoopst

2. Philips Performer Silent FC8782/09

De Philips FC8782/09 is ideaal voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger til je eenvoudig op en weegt 5,4 kilo. Heeft een snoerlengte van 9 meter en dat is prima voor de gemiddelde kamer.

Lees hier 168 ervaringen van andere Philips Performer Silent gebruikers

Een groot voordeel is dat de stofzuiger stil is waardoor je ook laat in de avond, de stofzuiger nog door het huis kunt halen. Het ECARF-gecertificeerde allergiefilter vangt 99,9% van al het stof op en is hiermee zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Voordelen:

 • Zeer stil
 • Allergiefilter
 • Goede prijs/kwaliteit

goede stofzuiger merk philips

=> Bestel hier de Philips Performer Silent het goedkoopst

3. Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine

De Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline behoort ook absoluut tot de beste stofzuiger van 2020. Ideaal voor een huis met harde vloeren aangezien de zuigkracht enorm is. Erg makkelijk in gebruik en heeft een snoerlengte van 8,5 meter. Met een druk op de knop wordt het snoer automatisch opgerold.

Lees hier 342 ervaringen van andere Miele Complete C3 gebruikers

Wordt geleverd met handig combizuigmond waardoor je zowel harde vloeren als laagpollig tapijt kunt stofzuigen. Bevat tevens ook een kierenzuigmond, meubelborstel en reliëfborstel met natuurhaar.

Voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteit
 • Duurzaam
 • Makkelijk in gebruik

stofzuiger voor harde vloeren

=> Bestel hier de Miele Complete C3 het goedkoopst

4. Dyson V11 Absolute – Steelstofzuiger

De nieuwste stofzuiger van Dyson is de V11 Absolute. Geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger is snoerloos waarmee je 60 minuten kunt stofzuigen. Voor een steelstofzuiger is dit erg lang. Het opladen gaat erg gemakkelijk waardoor je binnen 4,5 uur weer een volle accu hebt.

Lees hier 166 ervaringen van andere Dyson V11 Absolute gebruikers

Eenvoudig om te toveren tot kruimelzuiger waardoor je ook bij de moeilijk bereikbare plekken komt. De stofzuiger weegt slechts 3 kilo en het HEPA filter houdt 99,97% alle stofdeeltjes tegen.

Voordelen:

Weegt slechts 3 kg
Allergie vriendelijk
Krachtige motor

snoerloze stofzuiger

=> Bestel hier de Dyson V11 het goedkoopst

5. AEG VX6-2-IW-5 – Stofzuiger met zak

Deze stofzuiger is voorzien van de 360⁰ Motion Technology. Bevat zwenkwielen zodat je heel gemakkelijk om meubels en accessoires heen kunt stofzuigen. De ingebouwde HEPA 12 filter houdt 99,5% van alle stof en vuil tegen.

Lees hier 300 ervaringen van andere AEG VX6 gebruikers

Ideaal voor zowel harde als zachte vloeren en heeft een extra sterke zuigkracht. Weeg slechts 4,3 kilo en dat is voor een stofzuiger erg licht. Wordt geleverd met 5 zakken en opzetstukken.

Voordelen:

 • Makkelijk in gebruik
 • Licht
 • Goede kwaliteit

lichte stofzuiger

=> Bestel hier de AEG VX6 het goedkoopst

Kies de juiste stofzuiger dankzij deze handige checklist

Zoals je kunt zien zijn er verschillende soorten stofzuigers waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om te achterhalen welk type het beste bij jouw (huis) past. Heb je bijvoorbeeld veel tapijt/vloerbedekking op de grond liggen, kies dan een stofzuiger die hier makkelijk overheen zuigt. Dit geldt hetzelfde voor tegel, hardhouten en combinatievloeren. Op deze manier haal je het beste uit je stofzuiger naar boven waardoor je veel meer gebruiksgemak ervaart.

Ook interessant

Op BGreat.nl deel ik reviews over allerlei producten die we dagelijks of vaak gebruiken. Zo heb ik ook reviews geschreven over de beste waterkokerairfryer en de beste keukenmachine. Ik wens je alvast veel plezier met de stofzuiger die jij gekozen hebt!

 

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 18 januari, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies