De Fit Methode Review En Ervaringen | SCHOKKEND!

Laatste update: 20 november, 2018 | 2 reacties

Laatste update: november 2018 | 3 reacties
Wanneer je wilt werken aan een gezond en strak lichaam, komt daar best wel wat bij kijken. Er zijn allerlei manieren te vinden maar lang niet allemaal effectief. De fit methode is een compleet programma waarin je stapsgewijs aan de slag gaat. Ik leg je graag uit welke methode hier achter zit en of de fit methode de moeite waard is!

LET OP: De Fit Methode maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: De Fitmethode Kortingspagina >>>

De Fit Methode Review

Zodra je besluit om aan jezelf te werken, kom je bepaalde veranderingen aan het maken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal moet er een hoop veranderen.

Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van hulpmiddelen zoals eet en trainingsschema’s. Maar welk schema heb je precies nodig en is dit schema wel geschikt die je op het internet tegen komt?

Ieder lichaam is namelijk anders. Je kunt er niet vanuit gaan, dat het schema op internet of in de sportschool, jouw verder helpt.

Wie zit er achter De Fit Methode?

De fit methode

Het team achter de
fit methode.

Voordat ik de fit methode kocht, was ik benieuwd wie er achter dit programma zit. Het blijkt een compleet team te zijn van 15 deskundigen.

Zo zijn er diëtisten, personal trainers, voedingsdeskundige, coaches en zelfs webmasters en grafisch designers aanwezig. Het team is actief bij fit.nl, de website waar dagelijks tips, adviezen en vragen worden beantwoord.

Is De Fit Methode betrouwbaar?

Ook ben ik opzoek gegaan naar de kvk-gegevens. Lang niet iedereen toont deze gegevens waardoor het meestal vragen oproept. Bij fit.nl heb ik niet lang hoeven zoeken. Onder het gedeelte contact, staan de adres gegevens en kvk-nummer vermeld.

Aangezien het team uit minimaal 15 medewerkers bestaat, was ik benieuwd naar hun reactie snelheid op vragen. Zodoende heb ik een mail verzonden waar dezelfde dag op werd terug gereageerd. Het team is in ieder geval actief en aan het antwoord te zien, hebben we te maken met professionals.

Bekijk de Video

Er is een video van De Fit Methode. Hierin krijg je te zien wat het boek je allemaal te bieden heeft. De video is opgenomen door Jeroen van der Mark en hij legt alles op een prettige manier uit.
Wat is De Fit Methode precies?

De Fit Methode is verkrijgbaar als e-book. Dit digitale boek telt maar liefst 260 pagina’s. De pagina’s gaan over gezonde voeding, tips, adviezen en strategieën.

Het is een compleet stappenplan dat ervoor zorgt dat je direct van start kunt gaan. Je hoeft zelf niets meer uit te zoeken en dat scheelt een hoop tijd.

Je ontvang complete voedingsschema’s en trainingsschema’s die zijn afgestemd op jouw behoeften. Het valt me op dat de inhoud is samengesteld door deskundigen (team fit.nl). Hieronder zie je een afbeelding uit De Fit Methode. Dit geeft in het kort weer wat je onder andere kunt verwachten.

De fit methode

De inhoud van De Fit Methode + Fit Food Kit

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat de fit methode een uitgebreid programma is. De makers hebben ervoor gezorgd dat je niet opzoek hoeft te gaan naar extra hulpmiddelen.

Alle inhoud heb ik netjes ontvangen en gebruik van gemaakt. Naast De Fit Methode kun je ook gebruik maken van de Fit Methode + Fit Food Kit >>>

Er zijn namelijk 2 verschillende opties waar je aan deel kunt nemen. Ik heb gekozen voor de fit methode + fit food kit. Hieronder lees je de inhoud van beide opties.

Optie 1: De Fit Methode

 • De Fit Methode E-book van 260 pagina’s
 • Een persoonlijk voedingsschema
 • 6 verschillende fitnesschema’s voor elke fase
 • Handboek over correct trainen

Optie 2: De Fit Methode + De Fit Food Kit

 • De Fit Methode E-book van 260 pagina’s
 • Een persoonlijk voedingsschema
 • 6 verschillende fitnesschema’s voor elke fase
 • Handboek over correct trainen
 • 14 Makkelijke eiwitrecepten
 • E-book over het perfectioneren van je voedingsinname
 • Een compleet voedingsplan voor iedere dag van de week
 • Boodschappenlijstjes voor de hele dag

Optie 2 sprak mij het meeste aan en wordt ook geadviseerd door fit.nl. Een gezond en strak lichaam is namelijk een combinatie van sport, voeding en rust. Door ook gebruik te kunnen maken van De Fit Food Kit kan ik compleet van start gaan.

Hoe ga je precies te werk?

1. Sporten

Zodra je van start gaat met het e-book, leer je alles over verantwoord sporten. Je krijgt te maken met 3 verschillende fases. Elke fase heeft ieder zijn unieke trainingsschema.

De fases zijn opbouwend zodat je je spieren blijft prikkelen. Wanneer je een gevorderde sporter bent, heb je de keuze om fase 1 over te slaan. Je start dan met fase 2 en zodra je de oefeningen onder de knie hebt ga je door naar fase 3.

De schema’s bieden genoeg diversiteit waardoor het uitdagend blijft. Oefeningen worden helder uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen. Er wordT gebruik gemaakt van krachttraining, full body training, split schema’s en cardio trainingen.

2. Trainingsleer

Klakkeloos oefeningen uitvoeren heeft niet alleen weinig zin, ook vergroot je de kans op blessures. Meestal wordt hier weinig uitleg aan besteed.

Gelukkig heeft De Fit Methode dit anders aangepakt. Je krijgt namelijk alle belangrijke informatie die nodig is, om zo effectief mogelijk te trainen.

Daarnaast zijn alle oefeningen en bewegingen onderbouwd. Je begrijp hierdoor beter de achterliggende gedachte. Of je beginnend bent of ervaren, het is altijd interessant om te beseffen wat je aan het doen bent tijdens een training. Een aantal belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Moet je krachttraining combineren met cardio?
 • Hoe vaak moet ik van trainingsschema wisselen?
 • Hoe voer ik een oefening goed uit?
 • Hoeveel herhalingen moet ik doen?

3. Gezonde voeding

de fit methode

Zoals je kunt zien draait het allemaal om balans. Alleen het toepassen van sport of gezonde voeding is niet voldoende. Verschillende onderwerpen zijn van belang om succes te hebben bij een gezond en strak figuur. Wat de Fit Methode goed aanpakt is de aandacht, die besteed wordt aan voeding.

Hoe hard je ook traint, zonder de juiste voeding ontstaat er geen verandering. Je leert hoe je een balans creëert tussen calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamine en mineralen. Naast gezonde voeding wordt er ook aandacht besteed aan supplementen.

Wat ik ook een pluspunt vindt is dat je leert hoe je zelf een voedingsschema kunt samenstellen. Een voedingsschema moet namelijk regelmatig worden vervangen.

4. Rust

Rust is enorm belangrijk voor het herstel van je spieren. Er wordt vaak te weinig rekening mee gehouden. Men denkt dat hard trainen en gezond eten voldoende is. Rust mag je niet onderschatten en is van belang om voorruitgang te boeken.

Zo heb je per dag tussen de 7-9 uur slaap nodig. Technieken om tot volledige rust te komen worden allemaal besproken in het e-book. Je ervaart en betere nachtrust waardoor je beter in de sportschool maar ook privé, presteert!

5. Je mindset

Ook dit onderdeel komt normaal gesproken te weinig aan bod. Het begint namelijk allemaal bij jezelf. Jij moet de keuze maken om te willen veranderen.

Hier is als het ware een gedragsverandering voor nodig. De Fit Methode leert je op een positieve manier denken, waardoor je gemotiveerd door zult blijven gaan.

de fit methode

Mijn Fit Methode Ervaringen

In totaal heb ik 4 weken gebruik gemaakt van De Fit Methode. Aangezien ik wekelijks sport en op mijn voeding let, was ik enorm benieuwd wat dit programma voor mij kon betekenen.

Je gaat volgens een stappenplan van start, zodat je exact weet wat je moet doen. De eerste week is vooral tijdens het sporten mijn energie toegenomen. Ik kan nog niet zeggen dat ik meer kracht heb ervaren tijdens een oefening.

De aanwezige recepten (bekijk hier een aantal recepten >>> zijn makkelijk en snel te bereiden. Hier heb ik dagelijks gebruikt van gemaakt zodat ik iedere dag mijn lichaam optimaal kon herstellen.

Ik ben begonnen met fase 2 aangezien ik ervaren ben op het gebied van sport. Wat ik leuk vond is dat ik kennis heb gemaakt met nieuwe oefeningen. Het was zelfs prettig om de volgende dag spierpijn te ervaren.

In de tweede week heb ik meer kracht ervaren en ben ik op de weegschaal gaan staan. Mijn vetpercentage is duidelijk afgenomen. In de eerste 2 weken ben ik 4 kilo afgevallen. Ook in de spiegel zag ik dit vooral terug aan mijn borst, schouders en buik.

Tijdens week 3 heb ik het ritme goed te pakken en train ik met een goed gevoel in de sportschool. Ik maak nog steeds gebruik van de recepten en ook maak ik regelmatig een eiwit shake. In de derde week ben ik 1,5 kilo afgevallen.

Week 4 was niet veel anders dan de vorige weken. In plaats van de sportschool heb ik in verband met tijdsnoot thuis moeten trainen.

Er zijn ook oefeningen aanwezig in het programma die je thuis kunt doen. Wat wel een groot verschil was tegenover de vorige week is mijn vetpercentage.

In de spiegel ben ik duidelijk gespierder geworden en in de laatste week ben ik 1,5 kilo afgevallen. Belangrijk is dat mijn spiermassa behouden bleef. Ik was er dan ook erg trots op dat ik in 4 weken tijd, 7 kilo ben afgevallen.

Welke garantie heb je?

de fit methode

Je hebt 14 dagen niet-goed-geld terug garantie! Ben je om wat voor een reden niet tevreden over het programma, kun je via een e-mail het aankoop bedrag terug vragen.

Op de website is hier een speciaal formulier voor dat openlijk op de website wordt getoond. Zo kun je na aankoop rustig bekijken wat je ervan vindt.

De Fit Methode kopen met korting

De Fit Methode is alleen online te koop. Via een beveiligde betaalpagina kun je het complete programma aanschaffen. Betalen kan via IDeal, PayPal en AfterPay.

LET OP: De Fit Methode maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: De Fitmethode Kortingspagina >>>

Wat gebeurt er na de bestelling?

Zodra je de bestelling hebt voldaan, ontvang je een e-mail. In deze mail staan de stappen beschreven om het e-book te openen.

Je kunt het e-book openen op elk apparaat. Je hebt hier geen speciale software voor nodig. Het praktische aan een e-book is dat je deze kunt bekijken op je laptop/pc, mobiele telefoon en tablet. Zo heb je het programma altijd bij de hand.

Is De Fit Methode de moeite waard?

Zelden ben ik zo een compleet programma tegen gekomen als de fit methode. Er is aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat je je doelen behaalt.

Uitgebreide informatie dat onderbouwd is door deskundigen. Ook mijn eigen ervaring met de fit methode is positief. Of je nu een beginnend of ervaren sporter bent, de 3 fases zorgen voor de juiste oplossingen.

De voedingsschema’s zijn van goede kwaliteit met variërende recepten. Als het jouw doel is om gezonder, fitter en slank(er) door het leven te gaan, raad ik je De Fit Methode van harte aan.

Tot slot

Zoals je kunt zien ben ik zeer te spreken over De Fit Methode. Misschien heb je in verleden al geprobeerd om te werken aan een gezond, fit en gespierd lichaam, zonder het gewenste resultaat.

Wil je vanaf nu een programma dat wel werkt, ga dan voor De Fit Methode! Want ik durf dan ook zelf te beweren dat wanneer je de tips, adviezen en opdrachten uit het boek opvolgt, je gegarandeerd resultaten gaat zien.

Daarnaast heb je 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Je loop dus geen enkele risico op een miskoop en hebt dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met De Fit Methode. Vergeet niet gebruik te maken van de kortinslink!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 27 juni, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

2 reacties op "De Fit Methode Review En Ervaringen | SCHOKKEND!"

 1. Jenly schreef:

  Ben hier zo blij mee! Nu 4 weken bezig met de fit methode en inmiddels 6 kilo afgevallen. Mijn streven is 15 kilo dus er is nog genoeg te doen. Wat ik een groot pluspunt vind zijn de lekkere recepten. Ik heb dan ook helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten ben. Jouw review heeft ervoor gezorgd dat ik hiermee begonnen ben dus het leek me leuk om je een update te geven. Groetjes Jenly

  1. timo schreef:

   Hi Jenly,

   Wat goed om te lezen dat De Fit Methode je zo goed bevalt.
   Het is inderdaad een heel goed programma! Als je zo door gaat
   ga je absoluut je streefgewicht behalen. Ik wens je in ieder geval
   succes en vooral veel plezier toe!

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies