Fit In 4 Minuten Review En Ervaringen + Extra Korting

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma beweerd dat je in 4 minuten per dag, fit kunt worden. Aangezien dit programma op een korte tijd enorm veel deelnemers heeft, is het de hoogste tijd om dit zelf te ondervinden. Lees mijn uitgebreide fit in 4 minuten review en ervaringen voor antwoorden op al jouw vragen. => Ga Naar Fit In 4 Minuten Programma

Fit In 4 Minuten Review En Ervaringen + Extra Korting

Als ik je vertel dat je in 4 minuten per dag fit kunt worden, denk je waarschijnlijk yeah right?! Ook ik had namelijk deze gedachte. Toch schijnt het zo te zijn dat je enorm veel succes kunt boeken met dit video coaching programma.

Voordat ik Fit In 4 Minuten ging aanschaffen, ben ik eerst op onderzoek uit gegaan naar de betrouwbaarheid van dit programma. Ik neem mijn onderzoek hier graag in mee zodat je exact te weten komt, hoe dit coaching programma in elkaar steekt.

De maker van dit programma is in ieder geval geen onbekende namelijk Katja Callens. Laat ik je meer over deze dame vertellen!

Wie is Katja Callens?

fit in 4 minuten

Katja Callens is bekend op het gebied van afslanken en een gezonde lifestyle. Vooral op het internet heeft ze een grote naam opgebouwd met succesvolle diëten.

Katja heeft zelf ook te maken gehad met overgewicht en is daarom tevens ervaringsdeskundige. Alleen heeft Katja er alles aan gedaan om op een gezonde en makkelijke manier af te vallen. Door haar succes is Katja uiteindelijk jaren lang model geweest.

Toen ik dit voor het eerst las dacht ik, hier is alweer het volgende sprookje. Na research te hebben gedaan klopt dit verhaal en is Katja op het moment Voedingsdeskundige en lifestylecoach. Ze heeft haar diploma’s hierin behaald deelt haar kennis en ervaring graag met anderen.

Katja Callens betrouwbaar?

Daarnaast vind ik het ook belangrijk of Katja betrouwbaar is. Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma kost geld en je wilt dat dit in goede orde verloopt.

Als ik verder op de naam van Katja Google, kom ik geen negatieve ervaringen tegen. Het enige wat ik wel tegen ben gekomen is dat een deelnemer na betaling niets had ontvangen. Katja heeft gereageerd op deze reactie en het alsnog in orde gemaakt en dat is maar goed ook.

Verder kom ik haar KVK-gegevens en BTW-nummer tegen op de website. Ook vermeld ze haar adres. Op haar website deelt ze een hoop ervaringen van haar deelnemers. Ik kan moeilijk achterhalen of deze ervaringen daadwerkelijk echt zijn.

Daarom ben ik een stap verder gegaan en heb ik haar Facebook pagina goed bekeken. Ook hier lees ik veel reacties en ervaringen waarvan ik zeker weet dat het bestaande personen zijn. Dat Katja Callens betrouwbaar is lijkt mij duidelijk!

Wat is Fit In 4 Minuten

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma bestaat uit video’s met als doel slank(er) worden. De oefeningen duren 20 seconde waarna 10 seconde rust volgt. Dit wordt 8 keer herhaald zodat je een work-out van 4 minuten per dag creëert.

De video’s zijn van goede kwaliteit en opbouwend. Dagelijks werk je aan je conditie en dat verschil merk je enorm. Later in dit artikel deel ik mijn eigen Fit In 4 Minuten Ervaringen.

Er is nog iets dat me opvalt en dat is dat Katja ook een aantal gratis bonussen met je deelt. Deze bonussen bevatten complete recepten die je vetverbranding stimuleren. Je leest hier straks meer over.

Voor wie is Fit In 4 Minuten?

Als ik puur kijk naar de inhoud van het programma dan is het ontwikkeld voor iedereen die weinig tijd heeft. Lukt het je niet om nog naar de sportschool te gaan, dan is het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma ideaal.

Ook de recepten die je erbij ontvangt zijn eenvoudig en snel te bereiden. Zowel mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van het programma en er is ook rekening gehouden met de moeilijkheidsgraad. Daardoor start je op een prettige manier met de video’s en bouw je de intensiteit iedere dag op.

De Inhoud Van Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma

fit in 4 minuten

Over de inhoud van Fit In 4 Minuten kan ik kort maar krachtig zijn namelijk Video’s. Je ontvangt video’s waarin je stapsgewijs aan de slag gaat om fit te worden. Je gaat vet verbranden over het hele lichaam en daarnaast bouw je een betere conditie op.

Ook je spieren worden sterker waardoor je er gespierder uit komt te zien. Verwacht uiteraard geen afgetraind lichaam want daar komt natuurlijk meer bij kijken. Wel is het zo dat het vet rondom je spieren verbrand wordt, waardoor je er atletischer uit komt te zien.

En dan nu de gratis bonussen. Hier heb ik het eerder al over gehad. Je ontvang namelijk 3 e-boeken die Katja toe stuur naar je e-mail adres. Door op de link te klikken kun je de boeken direct openen via je telefoon, laptop en tablet.

Gratis Bonus 1:  80 Kip Recepten
Gratis Bonus 2: 60 Voedzame Maaltijden
(Tip) Gratis Bonus 3: 20 Zoete Recepten

De bonussen zijn van toegevoegde waarde. Je kunt zien dat Katja hier veel tijd in heeft gestoken. Dit maakt het Fit In 4 Minuten Programma compleet aangezien gezonde voeding ook belangrijk is.

Wat gebeurt er na betaling?

Ik vind het belangrijk dat je exact weet, wat er na de betaling gebeurd. Er zijn namelijk programma’s op het internet die het te ingewikkeld maken. Bij Fit In 4 Minuten is dat niet het geval.

Wanneer je de online betaling voldaan hebt, ontvang je direct een mail van Katja. Hierin staan de stappen die je moet nemen om van start te kunnen gaan.

De mail die je ontvangt bevat een link. Zodra je daar met je muis op klikt, opent het leden gedeelte. Je maakt hier een gebruikersnaam en wachtwoord aan en kunt direct beginnen. Ook laat Katja weten dat je met vragen bij haar terecht kunt.

Het voordeel is dat je na aanmelding direct van start kunt gaan. Nu geef ik je als tip om eerst het Fit In 4 Minuten programma rustig te doorlopen en ook na de gratis bonussen te kijken. Ik heb in ieder geval dezelfde dag nog een recept gemaakt uit de gratis bonus 60 voedzame maaltijden.

Fit In 4 Minuten Ervaringen, Meningen en Review

Een gezonde leefstijl vind ik belangrijk en ben er dan ook dagelijks mee bezig. Om mijn Fit In 4 Minuten Ervaringen te delen is het belangrijk dat ik er zelf ook gebruik van hebt gemaakt.

Zo heb ik het programma 3 weken geleden aangeschaft en er 20 dagen gebruik van gemaakt. Alle video’s heb ik doorlopen een ook een aantal recepten geprobeerd.

Inhoud, overzicht en gebruiksgemak

Zodra je ik een gebruikersnaam en wachtwoord heb aangemaakt, opent de begin pagina van Fit In 4 Minuten. De inhoudsopgave is duidelijk en ook het voorwoord van Katja motiveert enorm.

Je kunt makkelijk door het programma navigeren en er is duidelijk aangegeven waar je moet beginnen. De video’s zijn goed te volgen en van heldere kwaliteit.

De moeilijkheidsgraad valt in begin mee. Katja bouwt dit gedurende dagen op. Het blijft fascinerend om te ervaren hoe snel je conditie toeneemt, als je iedere dag actief bezig bent. Zelf 4 minuten per dag zorgt voor toename in je conditie en uithoudingsvermogen. Dit komt met name door de soorten oefeningen, intensiteit en herhaling.

Eenvoud en smaak van recepten

fit in 4 minuten

Ook heb ik gebruik gemaakt van de gratis bonussen. De recepten zijn varieerend en makkelijk te maken. Je hebt niet veel tijd nodig en de ingredienten zijn makkelijk verkrijgbaar. Ik hou er namelijk niet van als je naar een speciaalzaak moet gaan om maaltijden te kunnen maken.

Een hoop dieet boeken maken hier steeds meer gebruik van. Fit In 4 Minuten houd het eenvoudig zodat je alles bij de super om de hoek je boodschappen kunt halen.

De smaak van de recepten zijn goedgekeurd. De verhoudingen kloppen waardoor een maaltijd goed in de smaak valt. Vooral het e-book voedzame maaltijden en e-book zoete recepten behoren tot mijn favoriet uit het gratis bonus pakket.

Mijn behaalde resultaten met Fit In 4 Minuten

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma is mij boven verwachting goed bevallen. Op korte termijn neemt je conditie toe en ook mijn vetpercentage is afgenomen.

In 20 dagen tijd ben ik 2,8 kilo in vetmassa afgevallen. Gedurende 20 dagen heb ik mijn eiwitinname hoog gehouden zodat ik geen spiermassa zou verliezen.

Aangezien ik gevorderd ben in voeding en sport, raad ik dit programma eerder aan voor de beginnende sporter. Toch zijn de resultaten die ik behaald heb goed en vind ik het een perfecte methode om je fitter te voelen.

De recepten uit het boek gebruik ik nog regelmatig omdat deze goed smaken en weinig tijd kosten. Mocht je ook van start willen gaan met het Fit In 4 Minuten programma, lees dan zeker nog even verder zodat je gebruik kunt maken van de maximale kortingsknop!

Welke garantie heb je?

fit in 4 minuten

Waar ik je ook op wil attenderen is dat Katja 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft. Ben je niet afgevallen of om welke rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Hiermee laat Katja duidelijk zien dat ze 100% in het Fit In 4 Minuten Programma gelooft. Op deze manier heb je niks te verliezen.

Fit In 4 Minuten kopen + KortingsLink

Het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, PayPal en Afterpay.

Zodra de betaling voldaan is ontvang je een mail van Katja. Hierin staat de link om je in te schrijven in het leden gedeelte. Ook krijg je direct toegang tot de gratis bonus boeken. Dit is op pdf formaat en wilt zeggen dat je via je telefoon, tablet en laptop de boeken kunt bekijken. Je hoeft hier niets voor te downloaden.

Mocht je van start willen gaan met het Fit In 4 Minuten Programma, maak dan wel gebruik van onderstaande kortingsknop. Je ontvang hier direct korting op het complete programma inclusief de gratis bonussen.

Fit In 4 Minuten de moeite waard of niet?

Het Fit In 4 Minuten programma heb ik positief ervaren. De kwaliteit die Katja Callens levert is goed en je kunt het programma eenvoudig gebruiken.

Het programma stimuleert vetverbranding en ook wordt je er fitter van. De gratis bonussen zijn een goede toevoeging en ik raad je dan ook aan om hier gebruik van te maken.

Het is duidelijk dat het Fit In 4 Minuten Video Coaching Programma werkt maar je er wel wat voor moet doen. 4 Minuten op de dag is makkelijk in te delen en je de oefeningen vanuit de woonkamer uitvoeren.

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

• Wie is Katja Callens
• Wat is Fit In 4 Minuten?
• Fit In 4 Minuten Ervaringen, Review En Meningen
• Fit In 4 Minuten de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze review. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en voor veel plezier met het Fit In 4 Minuten Programma.
=> Ga Naar Fit In 4 Minuten

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 5 september, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies