fitchef turbo review

Fitchef Turbo Review Ervaringen – Schokkend nieuws!

Laatste update: 20 november, 2018 | 4 reacties

Fitchef Turbo oftewel Fitchef deel 2 is net nieuw, maar nu al ruim 15.000 keer verkocht! Aangezien ik met Fitchef deel 1 goede resultaten heb behaald, wilt het nog niet zeggen dat Fitchef Turbo dit ook waar kan maken. Daarom deel ik een uitgebreide Fitchef Turbo Review!

LET OP: Mark van Oosterwijck maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Fitchef Turbo Kortingspagina >>>

Fitchef Turbo review & ervaringen

Mark van Oosterwijck is de bedenker van Fitchef. Met zijn eerdere versie (Fitchef) heeft hij ontzettend veel mensen geholpen met een gezond gewicht.

Toch wou Mark meer bereiken en is gaan luisteren naar wat mensen nu echt willen. Het kwam erop neer dat lang in de keuken staan met ingewikkelde recepten, voor de meeste mensen een irritatie punt is.

Met dit geweten heeft Mark Fitchef Turbo ontwikkeld. Deze versie staat bekend om snelle en makkelijke recepten. Zo laat Mark weten dat de recepten binnen 5 tot 15 minuten klaar zijn. Het gaat om gezonde en eiwitrijke recepten.

Nu kan Mark van alles beloven en is het nog maar de vraag of deze recepten lekker en spannend genoeg zijn. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de vraag of je daadwerkelijk kunt afvallen met Fitchef turbo. Op al deze vragen geef ik je graag antwoord!

Wie is Mark van Oosterwijck?

Fitchef Turbo

Laten we eerst gaan kijken naar wie Mark nu eigenlijk is. Dagelijks deelt Mark tips over het krijgen van een gezond lichaam op drogespieren.nl.

Ook Mark heeft te maken gehad met overgewicht. Dit maakt hem een ervaringsdeskundige. Hij is de strijd aangegaan om af te vallen in gewicht. Mark is zich gaan verdiepen in voeding en fitness.

Het is hem gelukt om er fit en gezond uit te zien. De kennis en ervaring die hij heeft opgedaan, deelt hij in zijn Fitchef boeken. Fitchef deel 1 is dan ook enorm populair in Nederland en dat bevestigd dat Mark wel degelijk verstand heeft het menselijke lichaam.

Is Mark van Oosterwijck betrouwbaar?

Allereerst is het prettig om te weten dat Mark ”echt” is. Op het internet kun je namelijk makkelijk een andere naam nemen en je voordoen als iemand anders.

Gelukkig is dat bij Mark niet het geval. Zijn voor en achternaam kloppen net als de foto’s die hij gebruikt. Wanneer we zijn naam in Google opzoeken komen we geen negatieve reacties tegen.

Mark staat er om bekend dat wanneer je niet tevreden bent met zijn boek(en), je dat binnen 30 dagen kunt melden. Je krijgt dan zonder vragen je geld terug gestort. Deze garantie klopt, dit heb ik namelijk bij Fitchef deel 1 uitgeprobeerd.

Wanneer we alles over Mark op een rijtje zetten kunnen we bevestigen, dat Mark van Oosterwijck betrouwbaar is. Mocht je een andere ervaring met Mark hebben, laat dan zeker onderaan in deze review een reactie achter!

Wat is Fitchef Turbo?

fitchef turbo

Fitchef Turbo is een vervolg op Fitchef (deel 1). Een groot verschil is dat Fitchef Turbo ontwikkeld is voor mensen met een druk leven.

Je maakt complete maaltijden klaar binnen 5 tot 15 minuten. Ontbijt, lunch, tussendoortjes, Mark heeft aan alles gedacht in zijn nieuwe Fitchef turbo boek.

De recepten zijn enorm eiwitrijk. Dit heeft een positief effect op je gewicht. Je krijgt namelijk veel minder suikers binnen. Ook past dit boek bij een actieve levensstijl. Sport je regelmatig dan zijn eiwitten onmisbaar.

Je spieren herstellen en groeien sneller wanneer je eiwitrijk eet. Een ander voordeel is dat het om een hardcover boek gaat. Tijdens het koken kun je Fitchef Turbo gewoon naast je neer leggen.

Voor wie is Fitchef Turbo bedoeld?

Zowel vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van Fitchef Turbo. Dit komt met name doordat mark een 5 stappenplan heeft toegevoegd aan Fitchef Turbo.

Dit betekend dat er een persoonlijk weekmenu op maat voor je wordt ontwikkeld. Hierdoor hoef je jezelf niet af te vragen of je het wel goed doet.

Aangezien Fitchef Turbo om de snelheid van recepten gaat is het ideaal als je weinig tijd hebt om in de keuken te staan. Voel je je aangesproken en denk je dit is iets voor mij, lees dan zeker even verder!

Fitchef Turbo ervaringen van anderen?

Voordat ik mijn eigen fitchef ervaring deel, vertel ik je eerst wat anderen ervan vinden. Laten we beginnen met de websitepagina van Fitchef Turbo.

LET OP: Ervaringen op een websitepagina zijn lastig te controleren op waarheid. Je kunt een website namelijk inrichten zoals jij dat wilt. Wanneer je echte reacties van gebruikers wilt lezen, denk je al gauw aan Facebook.

Ik heb de Facebook pagina van Fitchef bekeken en kom verschillende reacties tegen. Het boek is net nieuw en er zijn al duizenden mensen die er gebruik van maken. Ik moet toegeven dat dit vertrouwen uitstraalt.

Hieronder deel ik een aantal Fitchef Facebook Reacties van mensen die de boeken nog maar net besteld hebben.

fitchef turbo

fitchef turbo

Zoals je kunt zien zijn de boeken nog maar net besteld. Aangezien ik Fitchef deel 1 ook heb, kreeg ik een mail van Mark met de aankondiging van Fitchef Turbo.

Hierdoor heb ik Fitchef Turbo besteld en 3 weken uitgeprobeerd. Nu is veel afvallen voor mij niet nodig maar wel het verlagen van mijn vetpercentage. Hier heb ik Fitchef Turbo dan ook voor gebruikt. Ik vertel je graag hoe mijn ervaring was met het boek!

Mijn persoonlijke Fitchef Turbo ervaringen en resultaten

Mijn Fitchef Turbo bestelling is soepel verlopen. Het boek heb ik voor 21 uur besteld en de volgende dag ontvang ik het in de brievenbus. Het klopt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Ik boek werd bezorgd in een degelijke verpakking. Het wordt met zorg geleverd en dat stel ik zeer op prijs. Het lijkt me verstandig om je meer inzicht te geven over de inhoud van het boek, de recepten, smaak van recepten en of Fitchef turbo de moeite waard is of niet?

LET OP: Mark van Oosterwijck maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Fitchef Turbo Kortingspagina >>>

Inhoud Fitchef Turbo

Zodra je het boek opent zie je een duidelijke inhoudsopgave. Hierdoor kun je makkelijk en snel naar de juiste pagina navigeren. Er wordt duidelijk verwezen naar het 5 stappenplan dat je gaat toepassen om je weekmenu’s samen te stellen.

Dit is super eenvoudig en kost je weinig tijd. Het geeft vooral een zeker gevoel doordat je exact weet wat je te wachten staat.

De bladzijdes zijn van goede kwaliteit net als de foto’s die gebruik zijn. Bij elk recept zie je een afbeelding hoe het eruit komt te zien. Ook deelt mark de voedingswaarden zodat je precies weet wat je binnen krijgt.

Fitchef Turbo recepten

fitchef turbo

Zodra je de bladzijdes van de recepten opzoekt, springen de foto’s er gelijk tussenuit. De ingrediënten staan overzichtelijk aangegeven en ook de bereidingswijze.

Het klopt dat je niet langer dan 15 minuten bezig bent. Aangezien ik een druk leven heb ben ik blij dat dit boek hier rekening mee houdt.

De smaak is prima en vaak verrassend genoeg. Hierdoor is het iedere keer weer een leuke uitdaging om aan de recepten te beginnen. Persoonlijk vind ik het een pluspunt dat Mark hier rekening mee heeft gehouden.

De Fitchef turbo tips

Ook deelt mark een pagina vol met tips. Ik ben blij dat het niet om afgezaagde tips gaat, die zowat iedereen nu wel weet. Deze tips zijn onderbouwd en voegen daadwerkelijk wat toe.

Je leert hoe je makkelijker bij je streefgewicht kunt komen en ook deelt hij tips waardoor je geld bespaart. Wat mij betreft heeft Mark geen belangrijke stap overgeslagen en is Fitchef Turbo een complete handleiding.

Fitchef Turbo Resultaten week 1

In de eerste week heb ik vooral kennis gemaakt met het boek. Je bent voorzien van complete weekschema’s. Zo weet je precies wat je in huis moet halen en hoef je niet meer na te denken over wat je kunt gaan eten.

De eerste week heb ik me niet perse anders gevoel dan normaal. Toch gaf de weegschaal aan dat ik 1,7 kilo was afgevallen. Ik was erg trots op dit resultaat en het geeft een enorme boost.

Week 2

In week 2 heb ik vooral meer kracht en energie ervaren. Tijdens het sporten kon ik langer door gaan en meer gewicht tillen. Of dit nu een placebo effect is of niet, mijn motivatie groeide en wilde niets liever dan door gaan.

In de spiegel kon ik nog niet veel veranderingen zien maar aan mijn kleding voelde ik wel verschil. De recepten bevallen goed en het verbaasd me hoe snel je iets op tafel hebt.

Ook in week 2 heb ik op de weegschaal gestaan en was ik 2.2 kilo afgevallen. Ik kan in ieder geval bevestigen dat je daadwerkelijk kunt afvallen met Fitchef Turbo.

Week 3

Mijn kracht blijft toenemen en dit komt met name door de eiwitrijke voeding. Hierdoor herstel ik niet alleen sneller maar neemt ook mijn spiermassa toe.

Nu is het niet een wereld van verschil maar je ziet dat ik meer spiermassa heb gekregen. Ook worden mijn spieren zichtbaarder aangezien ik vetmassa verlies.

De weegschaal gaf aan dat ik in week 3,2 kilo ben afgevallen. Ik had graag langer willen door gaan maar ik ben al een aantal kilo afgevallen. Het boek gebruik ik nog regelmatig om eiwitrijke voeding klaar te maken.

Door het 5 stappenplan te gebruiken kun je namelijk aangeven wat je doelen zijn. Hierdoor zorg ik optimaal voor mijn spieren en val ik niet meer af in gewicht.

Voordelen en nadelen van Fitchef Turbo?

Tijdens het gebruik van Fitchef Turbo ben ik een aantal voor en nadelen tegenkomen. In deze Fitchef Turbo Review vertel ik je graag welke dat zijn!

Voordelen Fitchef Turbo

– Snelle en makkelijke recepten
– Betaalbaar
– Het persoonlijke weekmenu
– Goede tips en achtergrondinformatie
– Recepten bevatten verschillende voedingstoffen
– Zorgt voor gewichtsverlies

Nadelen Fitchef Turbo

– Recepten missen soms een pittige smaak (extra peper toegevoegd)
– Weinig drink recepten

Garantie Fitchef Turbo

fitchef turbo

Wanneer je Fitchef Turbo aanschaft heb je recht op 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, kun je binnen 30 dagen het aankoop bedrag terug vragen.

Je kunt een garantie als deze dan ook alleen geven als je 100% achter je product staat. Mark laat hiermee zien dat hij overtuigd is van de werking en je daadwerkelijk succes zult boeken met Fitchef Turbo.

Je weet in ieder geval waar je recht op hebt en maak er dan ook zeker gebruik van. Op de manier heb je niets te verliezen en kun je zonder risico Fitchef Turbo uitproberen.

Fitchef Turbo kopen + Kortingslink

Fitchef Turbo is alleen online verkrijgbaar en niet in de boekhandel. Het boek kun je bestellen via een beveiligde betaalpagina.

Hier kun je kiezen om te betalen via IDeal, PayPal, AfterPay of credicard. Zorg ervoor dat je je juiste email adres achterlaat. Je wordt namelijk om de hoogte gebracht van je bestelling.

Wanneer je dit voor 21:00 uur doet, ontvang je het boek de volgende dag in huis. Mocht je graag van start willen gaan met Fitchef Turbo, maak dan wel gebruik van de kortingslink. Je betaalt hier namelijk veel minder dan op de normale aankooppagina! Open Hier De Fitchef Turbo Kortingspagina >>>

Is Fitchef Turbo de moeite waard of niet?

Persoonlijk vind ik dat Fitchef Turbo een goede aanvulling is op Fitchef deel 1. Dat je in slechts 5 tot 15 minuten een maaltijd klaar hebt is ideaal wanneer je druk bent.

Er voldoende aandacht besteed aan het boek. Naast de recepten ontvang je ook tips en belangrijke informatie over voeding en fitness.

Met maar liefst 248 pagina’s heeft Mark aan alles gedacht. Ook heb je mijn persoonlijke ervaring kunnen lezen. Ik ben zeer tevreden over mijn Fitchef Turbo resultaten en maak nog wekelijks gebruik van de recepten.

De 30 dagen niet-goed-geld terug garantie vind ik een slimme zet van Mark. Want mocht dit boek niet zijn werk doen, kun je een garantie als deze nooit geven. Dan houd het namelijk snel op.

Ik raad Fitchef Turbo aan wanneer je een druk leven hebt en toch gezond wilt leven. Ben je te zwaar en moeten er een aantal kilo’s vanaf, dan is het een goede keuze om met dit boek aan de slag te gaan.

Tot slot

Ik hoop dat deze uitgebreide Fitchef Turbo Review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

– Wie is Mark van Oosterwijck?
– Wat is Fitchef Turbo?
– Voor wie is Fitchef Turbo Bedoeld?
Fitchef Turbo Ervaringen
– Is Fitchef de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen of ervaringen hebben met Fitchef, dan kun je hieronder een reactie achterlaten. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug!

Ik wens je succes en vooral veel plezier wanneer je van start gaat met Fitchef Turbo!

LET OP: Mark van Oosterwijck maakt op het moment gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Fitchef Turbo Kortingspagina >>>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 december, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

4 reacties op "Fitchef Turbo Review Ervaringen – Schokkend nieuws!"

 1. Silvana schreef:

  Hi Timo, ik heb een vraag over fitchef turbo. De garantie van 30 dagen, is dat een serieus onderdeel of kom je alsnog achter je geld aan het rennen? Wil het best proberen maar heb al veel geprobeerd en wil nu de zekerheid dat ik mijn geld terug krijg.

  1. timo schreef:

   Hoi Silvana,

   De garantie van 30 dagen moet 100% worden nagekomen door Mark.
   Toen ik als test het boek opstuurde werd het geld op mijn rekening gestort.
   Inmiddels heb ik Fithef Turbo weer in huis en maak ik er regelmatig recepten uit.
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

 2. Tamar schreef:

  Ik ben nu ruim 1 maand bezig met fitchef turbo en geen moment spijt gehad. Ben inmiddels 7 kilo afgevallen en voorheen ging dat niet. Heb veel dingen geprobeerd maar voor mij is dit het eerste dat echt werkt. Ik heb nog een hoop kilo’s te gaan en hoop voor de zomer mijn doelen te bereiken. Jouw review heeft me doen besluiten hiermee te starten en daar wil ik je toch echt ff voor bedanken.
  Groetjes Tamar

  1. timo schreef:

   Hoi Tamar,

   Wat enorm goed zeg! 7 kilo in een maand is veel en zo te lezen
   ga je er helemaal voor.

   Fijn dat Fitchef zo goed bevalt! Laat me over een tijdje weten hoe
   het met je gaat!

   Groeten Timo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies