beste gezichtsroller

De beste gezichtsroller voor je huid

Laatste update: 1 maart, 2021 | Geen reacties

Wanneer je bezig bent met je beauty-routine, is een gezichtsroller een echte must-have. Deze items zijn vrij nieuw op de markt, waardoor nog niet iedereen op de hoogte is van de vele voordelen die ze met zich meebrengen. Daarom zal ik je vandaag uitleggen wat een gezichtsroller nu precies is, wat je er mee kan en welke 7 gezichtsrollers het beste voor je huid zijn. Lees snel verder!

Wat is een gezichtsroller?

Heel basisch gezien is een gezichtsroller een cosmetisch gereedschap product. Het is ontwikkeld om de uitstraling en gezondheid van je gezichtshuid te verbeteren. De roller zorgt er namelijk voor dat de bloedcirculatie in je gezicht bevorderd wordt en dat de lymfedrainage beter werkt. Dit kan puistjes voorkomen en verminderen.

Gezichtsrollers worden vaak van een edelsteen gemaakt, zoals rozenkwarts, jade of andere kristallen. Dit komt omdat deze edelstenen kalmerende eigenschappen hebben die de huid positief beïnvloeden. Bovendien laten ze je huid zacht aanvoelen.

KORTOM:
Een gezichtsroller is cosmetisch gereedschap en ontwikkeld om de uitstraling en gezondheid van je gezichtshuid te verbeteren.

Vocht in je gezicht (de ”Puffy” look)

Ook in je gezicht kan vocht te lang opgeslagen blijven, waardoor je een zogenoemde “puffy” look krijgt. Je wangen zijn roder en je hebt zichtbare oneffenheden op je huid. Wanneer je dan je huid masseert, komt er ruimte vrij voor het vocht om weg te trekken en stroomt er meer bloed naar je gezicht die het herstel van de huid bevorderen. Je huid maakt dan namelijk ook meer collageen aan. Een gezichtsroller doet eigenlijk hetzelfde als een massage, maar dan met een handig apparaatje als hulpmiddel.

KORTOM:
Wanneer er te veel vocht in je gezicht aanwezig is ontstaat er puffy look. Door je huid te behandelen met een gezichtsroller trekt het vocht in de huid weg.

Hoe gebruik je een gezichtsroller?

Je kan een gezichtsroller op meerdere manieren gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om de roller over een gezichtsmasker te gebruiken zodat de werkende ingrediënten beter in je huid trekken, maar anderen gebruiken de roller op alleen hun gezicht.

De gezichtsroller werkt het beste wanneer je deze in één richting beweegt. Je kan dit doen door het volgende stappenplan te volgen aan elke kant van je gezicht:

 1. Plaats de roller net onder je kaaklijn en beweeg in één keer omhoog richting je haar. Herhaal dit vijf keer.
 2. Daarna plaats je de roller onder je jukbeen en rol je opnieuw vijf keer richting je haarlijn.
 3. Rol kort van je wenkbrauwen naar je slaap en plaats de roller daarna op je voorhoofd en beweeg de roller omhoog naar je haarlijn. Ook dit doe je vijf keer.
 4. Gebruik de roller voorzichtig bij je nek en kaaklijn, maar gebruik korte en krachtige bewegingen bij je wangen en jukbeenderen. Wanneer je beide kanten van je gezicht hebt gedaan, ben je klaar met de roller.

Wanneer je een edelsteen gezichtsroller hebt, kan je deze het beste in de koelkast bewaren. De kou van de steen heeft een goed effect op de doorbloeding van je gezicht en geeft je ’s ochtends net even de opkikker die je nodig hebt om wakker te worden.

KORTOM:
Door een gezichtsroller op de juiste manier te gebruiken (zoals hierboven beschreven) ervaar je veel sneller resultaat.

De beste gezichtsroller per merk

We hebben 7 gezichtsrollers voor je op een rij gezet. Deze zijn allemaal goed voor je gezicht en zullen je huid laten stralen.

 1. Seidon™ Vitamine C Serum & Hyaluronzuur Serum – Inclusief Dermaroller
 2. LimberLux Rose Quartz Roller
 3. Rose Quartz Jade Roller Gezichtsmassage Roller
 4. Dermaroller 0.5mm – Derma Roller met 540 Naalden
 5. Dermarolling Titanium Dermaroller
 6. Elektrische Gezichtsborstel + Jade Roller
 7. youNeed Jade Roller Gezichtsmassage Roller

1. Seidon™ Vitamine C Serum & Hyaluronzuur Serum – Inclusief Dermaroller

Deze gezichtsroller komt in een super set voor je gehele gezicht. De twee serums zijn ontwikkeld om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan en om je huid te laten stralen. Wanneer je daarvoor gebruik maakt van de roller, zal je huid beter in staat zijn om de werkzame stoffen op te nemen voor de beste resultaten. Lees hier 103 reviews >

Voordelen:

 • Inclusief twee serums
 • Gaat ouderdomsverschijnselen tegen

beste gezichtsroller

Bestel hier Seidon het goedkoopst >

2. LimberLux Rose Quartz Roller

Deze Rose Quartz roller is ideaal voor een stralende huid. Dankzij het zachte kristal help je de afvoer van afvalstoffen en verbeter je de bloedcirculatie van je huid. Bovendien krijg je bij dit pakket ook een Gua Sha massagesteen om jezelf heerlijk mee te verwennen. Beide stenen voelen koel aan voor een heerlijke opkikker. Lees hier 41 reviews >

Voordelen:

 • Helpt de afvoer van afvalstoffen
 • Voor een stralende huid
 • Inclusief Gua Sha massagesteen

Bestel hier Limberlux het goedkoopst >

3. Rose Quartz Jade Roller Gezichtsmassage Roller

Deze rozenkwarts roller is een must-have voor je dagelijkse gezichtsverzorging. De roller helpt namelijk bij het verminderen van ouderdomsverschijnselen, het houdt de huid soepel en het kan donkere kringen verminderen. Het rolsysteem is speciaal ontwikkeld zodat het weinig tot geen geluid maakt en de mooie roségouden kleur past mooi bij de roze steen. Lees hier 71 reviews >

Voordelen:

 • Houd de huid soepel
 • Gaat ouderdomsverschijnselen tegen
 • No-noise systeem

Bestel hier de merkloze roller het goedkoopst >

4. Dermaroller 0.5mm – Derma Roller met 540 Naalden

Deze dermaroller klinkt misschien wat minder ontspannend, maar werkt uitstekend voor je huid. De roller bevat namelijk ontzettend veel minuscule naaldjes die kleine gaatjes in je huid prikken om de huid te stimuleren meer collageen aan te maken. Het is een soort acupunctuur voor je gezicht. Bovendien is het gebruik pijnloos. Lees hier 16 reviews >

Voordelen:

 • Met titanium naaldjes
 • Stimuleert de huid om meer collageen aan te maken
 • Acupunctuur voor je gezicht

Bestel hier Levoxo het goedkoopst >

5. Dermarolling Titanium Dermaroller

Deze titanium dermaroller is speciaal ontwikkeld om oneffenheden en ouderdomsverschijnselen te verminderen en om de huid goed te verzorgen. Met wel 192 super dunne en kleine naaldjes, stimuleer je de huid om meer collageen te produceren en om meer bloed door de huid te laten stromen. De naaldjes zijn veilig voor het gezicht en zijn medisch gekeurd. Lees hier 7 reviews >

Voordelen:

 • Titanium dermaroller
 • Bevat 192 kleine naaldjes
 • Medisch gekeurd instrument

Bestel hier Dermarolling het goedkoopst >

6. Elektrische Gezichtsborstel + Jade Roller

Wanneer je voor de volledige behandeling wil gaan, is deze set de beste optie. Het bevat namelijk een elektrische gezichtsborstel welke de bloedcirculatie van je gezicht al goed stimuleert, waarna je met de roller goed alle afvalstoffen kan wegwerken. Na deze uitgebreide behandeling is je gezicht helemaal klaar voor de dag. Lees hier 24 reviews >

Voordelen:

 • Gezichtsverzorgingsset
 • Inclusief elektrische gezichtsborstel en roller
 • Goed voor de bloedcirculatie

Bestel hier Sansbeauté het goedkoopst >

7. youNeed Jade Roller Gezichtsmassage Roller

Ten slotte hebben we nog een prachtige Jade gezichtsroller welke geleverd wordt met een Gua Sha massagesteen. Jade is erg zacht voor de huid en helpt om oneffenheden weg te werken. Ook helpt het om fijne lijntjes weg te werken en om een frisse huid te creëren. De steen voelt erg koud aan, wat je lekker wakker maakt in de ochtend. Lees hier 16 reviews >

Voordelen:

 • Roller met Gua Sha steen
 • Helpt met het wegwerken van fijne lijntjes
 • Voelt koud aan

Bestel hier youNeed het goedkoopst >

Tot slot

Wanneer je dan zover bent om een gezichtsroller aan te schaffen, is het ook handig wanneer je hier een fijn serum bij kan gebruiken. Je huid is dan beter in staat om het serum op te nemen wat ervoor zorgt dat je sneller effecten zal zien. Bekijk hier de beste serums.

Beste gezichtsserum van 2020!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 maart, 2021

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies