Gezonde Ontbijt Bijbel

Gezonde Ontbijt Bijbel Review En Ervaringen

Laatste update: 19 oktober, 2018 | 5 reacties

Aangezien ik een groot voorstander ben van ontbijten, leek het mij ideaal om de Gezonde Ontbijt Bijbel te proberen. Ik lees er namelijk positieve verhalen over en deel ook graag mijn eigen Gezonde Ontbijt Bijbel Ervaringen. Volgens de bedenker van het boek Katja Callens, begint een slank lichaam tijdens het ontbijt. Ik vertel je alles over de inhoud en de werking van de Gezonde Ontbijt Bijbel! => Ga Naar De Gezonde Ontbijt Bijbel

Gezonde Ontbijt Bijbel Review

Regelmatig schrijf ik over de kracht van ontbijten. Wanneer je namelijk goed ontbijt, kom je veel makkelijker de dag door. Ook als je bezig bent met afvallen is een ontbijt onmisbaar.

De Gezonde Ontbijt Bijbel ondersteunt je zodra je wakker wordt zodat je de juiste keuzes maakt. Je hebt namelijk brandstof voor de hele dag en ook overwin je hongergevoelens die normaal lijden tot ongezond voedsel.

Genoeg interessante stof om de Gezonde Ontbijt Bijbel te reviewen. Eerst vertel ik wat over de auteur aangezien Katja Callens bekend is in de Afslank Wereld.

Wie is Katja Callens?

Gezonde ontbijt bijbel

Katja Callens is de bedenker van de Gezonde Ontbijt Bijbel. Ze is bekend in de afslank wereld en heeft meerdere succesvolle diëten ontwikkeld namelijk Het Mentale Dieet Plan.

Katja heeft een aantal jaren geleden te maken gehad met overgewicht. Het roer moest om en heeft er alles aan gedaan, waardoor ze uiteindelijk model is geworden. Ze heeft zich verdiept in voeding en sport en deelt haar kennis graag met anderen.

In haar periode van afvallen is ze overtuigd geraakt, door de enorme kracht van ontbijten. Hier is ze een apart boek over gaan schrijven wat de naam Gezonde Ontbijt Bijbel heeft gekregen.

Maximale Kortingspagina

Wat is de Gezonde Ontbijt Bijbel?

De Gezonde Ontbijt Bijbel bevat 105 afslank ontbijtrecepten. De recepten zijn binnen 10 minuten klaar en zorgen ervoor dat je vetverbranding wordt geactiveerd. Daarnaast geven de voedingsstoffen energie en bieden ze weerstand aan het lichaam.

De Gezonde Ontbijtbijbel is een e-book dat je kunt openen op je telefoon, tablet, e-reader en laptop. Het ideale is dat je niets hoeft te downloaden om het boek te openen. Je ontvang namelijk een link in je mailbox en zodra je daar op klikt, kun je direct gebruik maken van het boek.

Geen trek in ontbijt

Zo laat Katja op haar pagina weten dat het ontbijt veel te vaak word overgeslagen. Het is makkelijk en snel om vooral niet te ontbijten. Alleen heeft Niet Ontbijten Gevolgen. Zodra je namelijk het ontbijt overslaat ontstaat er later op de dag enorme honger.

Deze honger lijdt vaak tot vreetbuien. Je kunt als het ware alles eten wat je tegenkomt. De suikers en vetten die je eet worden opgeslagen als lichaamsvet. Je lichaam doet dit omdat je het ontbijt hebt overgeslagen. Het lichaam wil reserves voor als je het de dag erna weet doet.

Hoe vaker je deze gewoonte blijft herhalen hoe meer vetophoping er ontstaat. Het is dan ook zeker af te raden om tijdens een dieet, niet te ontbijten. Katja legt dit onderwerp uitgebreid uit waardoor je de kracht van ontbijten begrijpt. Ik vind het dan ook een pluspunt dat Katja verschillende onderwerpen onderbouwd.

Voor Wie Is De Gezonde Ontbijt bijbel?

De Gezonde Ontbijt Bijbel is er voor iedereen die slank en fit door het leven wilt, schrijft Katja op haar websitepagina. Of je nu fit wilt worden, een aantal kilo’s lichaamsgewicht wilt verliezen of graag verantwoord de dag wilt beginnen, iedereen kan de Gezonde Ontbijtbijbel gebruiken.

Daarnaast bespaar je een hoop tijd omdat de recepten snel en eenvoudig zijn. Ook houd Katja rekening met de variatie in voedingstoffen. Zo bevatten de recepten voldoende vitamine, mineralen, eiwitten en gezonde vetten. De Gezonde Ontbijt Bijbel past in een koolhydraat-arm of eiwitrijk dieet.

gezonde ontbijt bijbel

Inhoud Gezonde Ontbijt Bijbel

De Gezonde Ontbijt bijbel heb ik aangeschaft en het viel me op dat je er een aantal gratis bonussen bij krijgt. Laat ik je eerst vertellen wat de inhoud is van de Gezonde Ontbijt bijbel.

Het boek bestaat uit 105 gezonde en smakelijke recepten. De variatie is enorm. Zo zijn er recepten met de volgende ingrediënten:

• Roerei met gerookte zalm en zoete aardappel
• Gegrilde kippenzweer broodjes
• Puree van bloemkool met lamsworst
• Het speciale chili ontbijt recept
• En ga zo maar door

Waar ik het ook graag over wil hebben zijn de super lekkere koeken die je kunt gaan maken. Deze koeken zijn koolhydraat-arm waardoor je geen geraffineerde suikers (dik makers) binnen krijgt. Zo kun je de volgende lekkernijen klaar maken:

• Appel koekjes met kaneel
• Knapperige citroen toastjes
• Appel brood
• Verschillende soorten cake

Ook ontving ik een gratis bonus waar ik gebruik van hebt gemaakt namelijk 27 Gezonde Muesli Recepten. Ik moet toegeven dat ik deze bonus redelijk vaak gebruik, aangezien ik dol ben op muesli. De recepten zijn lekker en bieden veel variatie. Ontbijten doe ik dagelijks met de recepten uit de Gezonde Ontbijt Bijbel en tijdens de lunch maak ik regelmatig een muesli recept klaar.

Makkelijke ontbijt ideeën

Het valt me op dat de ontbijt recepten makkelijk en snel te bereiden zijn. Toch betekend het niet dat de recepten saai zijn. Je gebruik namelijk verschillende ingrediënten en ik eet ook regelmatig een warm ontbijt. Ik moet zeggen dat een warm ontbijt enorm veel energie levert. Hier gaat tegenwoordig dan ook mijn voorkeur na uit.

Wat ik ook een pluspunt vindt is dat de ingrediënten betaalbaar zijn. Je kunt ingrediënten die je overhoud voor een ander ontbijt recept gebruiken waardoor je alles wat je in huis hebt benut.

Maximale Kortingspagina

Gezonde Ontbijt Bijbel pdf

Nu je een hoop informatie hebt gekregen over de Gezonde Ontbijt Bijbel, leg ik je uit wat er gebeurt na betaling. Het is een e-book (digitaal boek ook wel pdf bestand genoemd). Het voordeel van een e-book is dat je de Gezonde Ontbijt Bijbel kunt lezen vanaf je telefoon, laptop en tablet.

Je hebt geen e-reader nodig en ook hoeft je niets te downloaden. Je ontvang namelijk in je mailbox een link, waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet krijg je direct toegang tot de Gezonde Ontbijt Bijbel en de gratis bonus 27 Gezonde Muesli Recepten.

Mijn Gezonde Ontbijt Bijbel Ervaringen

Gezonde Ontbijt Bijbel

Aangezien ik de Gezonde Ontbijt Bijbel dagelijks gebruik, deel ik mijn ervaringen. Sinds ik in de ochtend stevig ontbijt profiteer ik hier de hele dag van. Nu deed ik dit eigenlijk iedere dag al maar de recepten uit de Ontbijt Bijbel zijn toch anders.

Laat ik beginnen bij het begin. Zodra je op de link klikt in je mailbox krijg je dus direct toegang. Ook laat Katja weten in de mail die je ontvangt, dat je met vragen bij haar terecht kunt. Nu heb ik hier nog geen gebruik van hoeven maken aangezien alle stappen duidelijk worden aangegeven.

Inleiding en vormgeving

Je kunt op een makkelijke manier navigeren door het boek. De inleiding van het boek geeft aan waar je welk soort recepten kunt vinden. Ook is er een voorwoord waarin Katja Callens vertel over de voordelen van een krachtig ontbijt. Ze onderbouwd bepaalde uitspraken die in de meeste gevallen ook daadwerkelijk bewezen zijn.

Gezonde Ontbijt Bijbel Recepten

Zoals eerder besproken zijn de recepten eenvoudig en snel te bereiden. Er is veel variatie en je hebt een ruime keuze. De smaak is erg lekker en ook ben ik fan geworden van de zoete recepten. Doordat je bepaalde dik makende ingrediënten vervangt voor gezonde ingrediënten, kun je zonder schuldgevoel snacken.

Mijn resultaten

Waar ik vooral een hoop verschil in merkte is de toename aan energie. Hier profiteer je de hele dag van. Nu is het niet mijn bedoeling om af te vallen maar mijn vetpercentage minderen was wel een optie. Ik heb bewust na 7 dagen opnieuw gewogen en ik ben 1,7 kilo afgevallen.

Nu is het niet echt zichtbaar op welke delen van het lichaam ik ben afgevallen, maar ik voel me in ieder geval fit. Mijn huid voelt minder vettig aan en om heen hoor ik dat ik straal. Dit komt met name door de energie die ik ervaar. Je kijkt minder tegen dingen op en dat is een pluspunt.

Na 14 dagen heb ik nog een keer gewogen en ben ik 1,5 kilo afgevallen. Waar ik een beetje van baal is dat ik weinig aan beweging heb gedaan. Dan was ik waarschijnlijk iets meer afgevallen. Toch ben ik tevreden en is met name mijn buikvet verminderd.

Welke garantie heb je?

60 DAGEN
NIET GOED
GELD TERUG
GARANTIE!

De garantie die Katja hanteert is 60 dagen! Ben je niet afgevallen of om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je je aankoop bedrag terug. Katja toont deze garantie duidelijk op haar website.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat je alleen een garantie als deze kunt geven, als je 100% achter je product staat. Door deze 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie heb je als het ware niets te verliezen en dat heeft Katja goed aangepakt!

Gezonde Ontbijt Bijbel Prijs

De prijs van de Gezonde Ontbijt Bijbel is 7,99,- euro. Laat ik direct zijn en vertellen dat dit geen geld is voor de inhoud die je krijgt. Met maar liefst 105 ontbijt recepten en de gratis bonus 27 Gezonde Muesli Recepten, kun je hier veel voordelen uithalen.

Naast de energie die je ervan krijgt kun je ook afvallen met de Gezonde Ontbijt Bijbel. En dat binnen een korte tijd en zonder lastige kook instructies.

Gezonde Ontbijt Bijbel kopen + KortingsLink

De Gezonde Ontbijt Bijbel is alleen online verkrijgbaar. Op een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal of Afterpay. Je ontvangt het boek via je mail en kunt het direct openen op je telefoon, tablet en laptop. Je hoeft hier niets voor te downloaden.

Wil je graag van start gaan met de Gezonde Ontbijt Bijbel, gebruik dan onderstaande KortingsLink. Je ontvangt hier maximale korting en krijgt direct toegang tot het volledige boek en gratis bonus boek!

Maximale Kortingspagina

Is De Gezonde Ontbijt Bijbel de moeite waard of niet?

In mijn Gezonde Ontbijt Bijbel Review heb je kunnen lezen dat ik enorm enthousiast ben. Het is een groot verschil hoe je dag verloopt, als je een krachtig ontbijt hebt gegeten.

De voordelen die ik ervaar zijn prettig en zorgen ervoor dat ik meer kan doen. Dat ook mijn vetpercentage daalt is een van de redenen, dat ik mijn ontbijt recepten klaarmaak uit de Gezonde Ontbijt Bijbel.

De inhoud die je krijgt voor nog geen 10 euro is veel en van goede kwaliteit. Daarnaast is de 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie een goede deal zodat je niks te verliezen hebt. De vraag of de Gezonde Ontbijt Bijbel de moeite waard is kan ik beantwoorden met een JA!

Ik hoop dat deze Gezonde Ontbijt Bijbel Review je het beste antwoord gaf op de vragen:

 • Wie is Katja Callens?
 • Inhoud Gezonde Ontbijt Bijbel
 • Gezonde Ontbijt Bijbel ervaringen
 • Is de Gezonde Ontbijt bijbel de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in deze review. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Maximale Kortingspagina

Ik wens je succes en vooral veel plezier met de Gezonde Ontbijt Bijbel!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 22 augustus, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

5 reacties op "Gezonde Ontbijt Bijbel Review En Ervaringen"

 1. Hanna schreef:

  Vraagje, kan ik dit voor het hele gezin gebruiken? We ontbijten meestal niet goed en ik lees er steeds meer over hoe belangrijk het eigenlijk is. Als ik het voor het hele gezin kan gebruiken koop ik dit boek. Mvg Hanna

  1. timo schreef:

   Hoi Hanna,

   Je kunt de gezonde ontbijt bijbel voor het hele gezin gebruiken.
   De hoeveelheid ingrediënten kun je eenvoudig aanpassen.

   Laat me weten wat je ervan vindt 🙂

   Groeten, Timo

   1. Hanna schreef:

    Hoi Timo, ik heb de gezonde ontbijt bijbel gekocht en ben er nu een week mee bezig. De recepten zijn lekker en ik wist niet dat er zo veel energie ontstaat als je in de ochtend goed eet. Ik vind het in ieder geval heel erg handig en krijg er veel energie voor terug. Bedankt! Mvg Hanna

 2. Monique schreef:

  Als ik het goed begrijp krijg je ook recepten voor in de avond? Want ik wil namelijk de hele dag gezond blijven eten.

  1. timo schreef:

   Hoi Monique,

   Je krijgt inderdaad ook recepten voor in de avond dankzij de gratis bonus die erbij zit.
   Hierdoor kun je in de ochtend beginnen met het juiste ontbijt en ook je avond eten
   bestaat uit gezonde ingrediënten. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag :-).

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies