dash dieet plan

Het Dash Dieet Plan Review, Ervaringen En Resultaten

Laatste update: 19 oktober, 2018 | 1 reactie

Het Dash Dieet Plan is over komen waaien uit Amerika. Aangezien steeds meer mensen hier gebruik van maken, ontvang ik regelmatig vragen over dit dieet. Zo blijkt dat Het Dash Plan voor de 5e keer als beste dieet is verkozen in de Verenigde Staten. Ik ben razend benieuwd en geef een zeer uitgebreide Dash Dieet Plan Review! => Ga Naar Het Dash Dieet Plan

Het Dash Dieet Plan Review, Ervaringen En Resultaten

Het Dash Dieet Plan trok om verschillende redenen mijn aandacht. Wat me vooral opviel is dat Het Dash Plan van 2011 t/m 2015 is uitgeroepen tot het beste dieet in de Verenigde Staten.

Aangezien er in de Verenigde Staten enorm veel diëten, supplement en afslank methoden zijn, is het best knap als je 5 jaar op rij de beste bent!

Ik neem aan dat ook jij reuze benieuwd bent naar dit dieet. Daarom behandel ik vragen zoals:

– Wie is de maker van Het Dash Dieet Plan?
– Wat is Het Dash Dieet Plan?
– Inhoud Dash Dieet Plan
– Werkt Het Dash Dieet Plan?
– Het Dash Dieet Plan Ervaringen En Resultaten

Laten we eerst gaan kijken wie er achter dit dieet plan zit. Het is namelijk overgenomen door dieet ontwikkelaars uit Nederland en België.

Wie is de maker van Het Dash Dieet Plan?

het dash dieet plan

De makers van Dash Dieet Plan zijn Sofcom bvba. Dit bedrijf is ontwikkeld door Nederlandse afslankcoaches en zijn gevestigd in België.

Sofcom bvba heeft meerdere dieet programma’s op hun naam zoals Het Mentale Dieet En Turbo Plan. Het was een missie om Het Dash Dieet Plan uit de Verenigde Staten, te vertalen in het Nederlands.

Sofcom bvba werkt ook samen met topmodel Katja Callens. Zei heeft namelijk Het Mentale Dieet Plan vormgegeven door middel van haar eigen ervaringen. Het Dash Dieet Plan heeft zover we kunnen zien, niets te maken met Katja Callens.

Is Sofcom bvba betrouwbaar?

Ook hier heb ik uiteraard naar gekeken. Sofcom bvba heb ik doorzocht op Google en uit de zoekresultaten haalden ik een adres, telefoonnummer, e-mail en btw-nummer.

Zo te zien heeft Sofcom bvba zijn zaakjes in orde en kun je ze makkelijk benaderen. Verder lees je geen negatieve recensies over dit bedrijf. We kunnen dan ook concluderen dat Sofcom bvba betrouwbaar is!

Wat is Het Dash Dieet Plan?

Het Dash Plan is ontwikkeld om op een veilige manier, makkelijk kilo’s lichaamsvet te verliezen. Om dit op een verantwoorde manier te laten gebeuren, werk je eerst aan een stabiele bloeddruk.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 30% van de mensen, een te hoge bloeddruk heeft. Bij mensen boven de 60 jaar is dit maar liefst 45%.

Wanneer je bloeddruk te hoog is neemt de kans op hart- en vaatziekten toe. In plaats van medicijnen te gebruiken kun je het ook stabiel houden door een gezonde leefstijl.

Het Dash Dieet Plan ondersteunt je hierbij. DASH is een afkorting voor Dietary Approaches To Stop Hypertension. Wat een pluspunt is dat dit dieet niet gebaseerd is op de commerciele afslankwereld. Er is namelijk een grondige studie aan vooraf gegaan.

LET OP: Het Dash Dieet Plan maakt gebruik van een speciale kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Klik op de link hier naast en ga direct naar de hogere kortingspagina: Het Dash Dieet Plan Kortingspagina >>

Hoe werkt Het Dash Dieet Plan?

Je gaat vrijwel direct aan de slag om je leefstijl een gezonde boost te geven. Ook krijg je toegang tot recepten die weinig vet, zout en geraffineerde suikers bevatten.

Je kunt Het Dash Plan verdelen in 2 fases. In de eerste fase (duurt ongeveer 2 weken) eet je geen volkoren producten en fruit. Hierdoor neemt de drang naar suikers af. Deze eerste twee weken kunnen pittig zijn maar je ervaart enorm veel voordelen.

Na de eerste twee weken start je met fase 2. In deze fase zijn volkoren producten en fruit wel toegestaan. Je ervaart een enorm verschil in je suikerbehoefte.

Je voelt je beter, gezonder en ook je bloeddruk is stabiel. Daarnaast ben je in de afgelopen weken een aantal kilo’s lichaamsvet verloren. Deze vetverbranding gaat nu door.

Doordat de recepten uit voldoende eiwitten bestaan, verlies je geen spiermassa maar vetmassa. Aangezien eiwitten de bouwstenen zijn van je spieren, is het belangrijk dat je genoeg eiwitten eet. Het Dash Dieet Plan heeft dit perfect uit gebalanceerd.

het dash dieet plan

Wat kun je nog meer verwachten?

Naast gezond eten is het ook de bedoeling dat je gaat bewegen. De oefeningen en tips die woorden gedeeld zijn matig intensief en duren gemiddeld 30 minuten per dag.

Iedere dag bewegen is volgens Het Dash Plan niet nodig. Gemiddeld 3 keer per week is voldoende. Je kunt denken aan 30 minuten stevig wandelen, hardlopen, fietsen en ook ontvang je oefeningen voor thuis.

Er zijn een hoop dieeten die je vertellen dat sporten niet perse nodig is. Toch is het enorm belangrijk om aan je conditie te werken. Je ontwikkeld meer fitheid, energie en ook mentaal is het belangrijk om te bewegen.

Het Dash Dieet Plan legt via een onderbouwde manier uit, wat de kracht is van beweging en welke voordelen je uit gaat halen.

Inhoud Het Dash Dieet Plan

Ik was enorm benieuwd welke onderdelen je ontvangt, zodra je Het Dash Plan aanschaft. Door de succesverhalen zijn mijn verwachtingen hoog.

In een korte intro wordt uitgelegd dat je met het dash plan je bloeddruk verlaagt, lichaamsgewicht zult gaan verliezen en het dieet ook wordt aanbevolen voor diabetici, nierpatiënten en obese personen.

Dit zijn de onderdelen waar je bij aanschaf direct toegang tot krijgt:

1. Persoonlijk voedingsschema

• Een volledig voedingsplan die je kunt afstellen op geslacht, leeftijd en activiteitsniveau. Aangezien ieder lichaam anders is, is het belangrijk dat je een voedingsplan op maat hebt.

2. 9 Basisprincipes

• Het Dash Dieet Plan wordt tot in detail uitgelegd. Zo weet je exact wat je kunt verwachten en waarom dit dieet zo succesvol is.

3. Kennis van gezonde voedingsmiddelen

• Je leert gezonde voeding te herkennen zodat je de juiste keuze maakt. Voedingswaarde tabellen op producten worden uitgelegd en je ontdekt welke voeding je beter niet kunt kopen.

4. Meer dan 162 recepten

Je ontvangt meer dan 162 recepten, die gezond, bloeddrukverlagend, cholesterol en vetarm zijn. Je kunt deze recepten voor het hele gezin gebruiken. Twee keer koken is niet nodig. Iedereen kan van deze recepten mee eten.

5. 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ben je niet afgevallen of om wat voor een rede dan ook niet tevreden, dan krijg je het aankoop bedrag terug gestort. Je hebt maar liefst 60 dagen de tijd, om dit risicoloos uit te proberen.

Stapsgewijs te werk gaan met Het Dash Dieet Plan

het dash dieet plan

Wat ik ook een groot pluspunt vindt, is dat je met dit dieet plan stapsgewijs te werk gaat. Er zijn namelijk een hoop dieet programma’s, die niet afgestemd zijn op je dagelijkse behoefte.

Hierdoor kom je tekort en is de kans groot dat je het dieet niet volhoud. Bij Het Dash Dieet Plan is dit niet het geval, vandaar dat zoveel mensen enthousiast zijn over Het Dash Dieet.

Er worden geleidelijk veranderingen toegepast in je maaltijden, beweegmomenten en leefstijl. Hierdoor kun je het dieet plan makkelijk volhouden en heb je geen gevoel van streng diëten.

Zo maak je bijvoorbeeld recepten waar je stapsgewijs minder vlees eet en daar meer groente voor in de plaats doet. Al deze stappen worden in het boek besproken en hoef je zelf dus niet over na te denken.

LET OP: Het Dash Dieet Plan maakt gebruik van een speciale kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Klik op de link hier naast en ga direct naar de hogere kortingspagina: Het Dash Dieet Plan Kortingspagina >>

Het Dash Dieet Plan Ervaringen

En dan nu het moment van de waarheid. Laten we het gaan hebben over de ervaringen met dit dieet plan. Allereerst staat de website pagina van dit dieet plan vol met ervaringen.

We kunnen natuurlijk moeilijk achterhalen of deze reacties ”echt” zijn. Daarom hebben we gekeken wat we op Facebook zijn tegengekomen.

Hier lees je namelijk ervaringen van personen die daadwerkelijk Het Dash Dieet Plan aan het volgen zijn of gevolgd hebben.

De meeste reacties gaan over de resultaten betreft afvallen, bloeddruk, diabetes en cholesterol. Zo lezen we dat er deelnemers zijn die een aantal kilo’s zijn afgevallen en ook lezen we ervaringen betreft een verlaagd cholesterol.

Negatieve reacties zijn we niet tegengekomen. Of het dieet plan is voor iedereen succesvol of de Facebook pagina beheerder verwijderd negatieve reacties. Ook dit is valt lastig te controleren.

Er zijn in ieder geval wel een hele hoop deelnemers, die enthousiast hun ervaringen en resultaten delen. Wat misschien ook interessant is om te vermelden is dat Het Dash Dieet Plan in verschillende pers berichten is verschenen.

Dat dit dieet plan wel degelijk een positief effect heeft lijkt ons nu wel duidelijk. Bovendien heb ik het Dash Dieet Plan persoonlijk getest, om te ondervinden wat ik van de inhoud vindt. Hieronder lees je uitgebreid mijn ervaringen.

Ervaringen Het Dash Dieet Plan (Persoonlijk)

Om je een zo goed mogelijke review te geven, heb ik Het Dash Dieet Plan aangeschaft. Nu is het niet direct mijn bedoeling om af te vallen, aangezien mijn gewicht in orde is.

Waar ik vooral naar heb gekeken is wat gebeurt er na betaling, de inhoud en opmaak van het boek, gebruiksvriendelijkheid, recepten, smaak van recepten en welke resultaten je kunt behalen betreft minderen in vetpercentage.

Wat ik namelijk geprobeerd heb met dit dieet plan, is mijn vetpercentage te verlagen. Hierdoor worden spieren beter zichtbaar en zit je lekkerder in je vel.

Wat gebeurt er na betaling?

het dash dieet plan

Laat ik beginnen bij het begin. Zodra je het dash plan hebt betaald, ontvang je een direct een mail. In deze mail staat een link waar je op kunt klikken.

Zodra je dat doet, opent het e-boek direct. Het is namelijk een pdf bestand. Klinkt misschien ingewikkeld maar is het niet! Je hoeft namelijk niets te downloaden om het e-book te kunnen openen. Zodra je met je muis of vinger op de link in de mail klikt, opent Het Dash Dieet Plan direct.

Je kunt het openen via je telefoon, laptop en tablet. Het praktische hieraan is dat je meteen kunt beginnen. Het maakt niet uit waar je bent aangezien je ook vanaf je telefoon het boek kunt bekijken.

Dit is ideaal wanneer je boodschappen gaat doen. Je kunt op een simpele manier aflezen welke ingrediënten je nodig hebt.

De inhoud en opmaak van het dieet plan

Zodra de link wordt geopend die je via de mail krijgt, zie je direct een duidelijke inhoudsopgave. Het voorwoord verteld je op een begrijpelijke manier, waar het Dash Dieet Plan uit ontstaat.

Het Dieet Plan wordt sterk onderbouwd waardoor je de bevestiging krijgt dat hier studies aan vooraf zijn gegaan. Je leert direct meer over het menselijke lichaam, het stabiel houden van je bloeddruk en hoe je diabetes kunt voorkomen.

Er is voldoende tijd besteed aan de opmaak van de pagina’s. Het is absoluut geen ”kaal” boek en ook is er een prettig lettertype gebruikt.

De gebruiksvriendelijkheid

Het navigeren door het boek gaat op een simpele manier. Je ziet direct welke pagina je nodig hebt, om verder te kunnen gaan.

Alle termen worden uitgelegd waardoor je het goed kunt begrijpen. Je kunt zien dat de makers hun best hebben gedaan, om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Recepten Het Dash Dieet Plan

recepten dash dieet plan

Met meer dan 162 recepten is het natuurlijk belangrijk dat alles compleet beschreven staat. Zo zie je bij elk recepten de benodigdheden, bereidingswijze, afbeeldingen en voedingswaarde.

Ook hier is weer aan alles gedacht. Dat je de recepten voor het hele gezin kunt gebruiken is ideaal. Zo hoef je niet dubbel te koken. Door de ingrediënten te verdubbelen kun je voor meerdere personen koken.

Recepten zien er eenvoudig uit en ook de bereidingstijd is vrij kort. Binnen 20 hooguit 30 minuten heb je een complete maaltijd klaar.

De smaak van de recepten

Ik moet toegeven dat de smaak van de recepten beter is dan ik had verwacht. Je eet met name gezonde voedingsmiddelen waar je normaal gesproken niet altijd aan denkt.

Door de juiste combinatie met kruiden wordt de smaak erg lekker. Ik heb niet alle 162 recepten geprobeerd want het zijn er een hele hoop.

Ook bied Het Dash Dieet Plan alternatieven in de recepten die je maakt. Zitten er namelijk ingrediënten in die niet lekker vind, kun je deze vervangen voor iets anders.

Zo heb je altijd de zekerheid dat je alles lust, wat je maken gaat. Natuurlijk is het ook een kwestie van proberen. Je maakt voeding op een andere wijze klaar waardoor de smaak verrassend lekker is.

Het Dash Dieet Plan Resultaten

Dan is het nu tijd om mijn behaalde resultaten te delen. Ik heb Het Dash Dieet Plan 4 weken gebruikt. Het doel was om te minderen in vetpercentage en dat is gelukt.

Nu moet ik wel zeggen dat het de eerste twee weken tijd nodig heeft gehad. Ik viel gemiddeld 1 tot 1,5 kilo per week af en vanaf week 2 viel ik gemiddeld 2 kilo per week af.

In totaal ben ik in 4 weken tijd 6 kilo aan vetmassa afgevallen. Het is met name zichtbaar rondom mijn buik, borst en armen.

Fase 1 ( de eerste twee weken) waren vrij pittig. Met name het minderen in suikers. Honger heb ik niet gehad aangezien je ook een lijst me verantwoorde tussendoortjes krijgt.

Maar ik ben mezelf wel tegenkomen in het gebruik van suikers. Suiker is een verslavende voedingsstof en je moet er echt even doorheen, om dit van je af te kunnen zetten. Wat je er uit eindelijk voor terug krijgt is absoluut de moeite waard!

Wat ook een stok achter de deur was is de 60 dagen garantie die je ontvangt. Daar vertel ik je graag meer over!

Welke garantie heb je?

het dash dieet plan

Je krijgt maar liefst 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je niet afgevallen of om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Je kunt een garantie als deze alleen geven, als je 100% gelooft in de werking van dit dieet plan. De makers staan volledig achter Het Dash Dieet Plan en dat geeft vertrouwen. Je hebt dus als het ware niets te verliezen!

Het Dash Dieet Plan kopen + KortingsLink!

Het Dash Dieet Plan is alleen online verkrijgbaar en dus niet in een boekhandel. Daarnaast is het een e-book waar ik al eerder uitleg over heb gegeven.

Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, PayPal en AfterPay. Zodra je de betaling hebt volbracht, krijg je direct toegang tot het programma.

LET OP: Het Dash Dieet Plan maakt gebruik van een speciale kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Klik op de link hier naast en ga direct naar de hogere kortingspagina: Het Dash Dieet Plan Kortingspagina >>

Is Het Dash Dieet Plan De Moeite waard of niet?

De inhoud van Het Dash Dieet Plan, ervaringen, resultaten zijn wat mij betreft de moeite waard, om het dieet plan aan te schaffen.

Het dieet plan is zeer uitgebreid en met meer dan 162 recepten, kun je van start gaan met een gezonde leefstijl. Er wordt een persoonlijk voedingsschema samengesteld, waardoor je exact weet wat je nodig hebt.

In de Dash Dieet Plan Review heb ik verschillende meningen en resultaten gedeeld. Zo als je kunt zien zijn deze positief en ook ik kan bevestigen dan Het Dash Dieet Plan werkt.

Onthoud wel dat je er wat voor aan komt het doen. Het zal niet vanzelf gaan. Alleen jijzelf kunt de stap maken om te werken aan een gezond en slank(er) lichaam.

Wanneer je graag de gezondheidsvoordelen van dit dieet wilt ervaren zoals je bloeddruk verlagen, cholesterol verlagen, diabetes voorkomen, je lichaamsgewicht verlagen raad ik je het Dash Dieet Plan aan.

Tot slot

Het was een toffe uitdaging om dit dieet plan te reviewen! Ik hoop dan ook dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

  • Wie is de maker van Het Dash Dieet Plan?
  • Wat is Het Dash Dieet Plan?
  • Het Dash Dieet Plan Ervaringen
  • Recepten Dash Dieet Plan
  • Is Het Dash Dieet Plan de moeite waard of niet?

Mocht je vragen of ervaringen hebben met Het Dash Dieet Plan, laat hieronder dan een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 11 oktober, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

1 reactie op "Het Dash Dieet Plan Review, Ervaringen En Resultaten"

  1. Cindy schreef:

    Beste Timo, ik was opzoek naar ervaringen met het dash dieet. Ik kwam 1 maand geleden op jouw website terecht. Het heeft me doen besluiten om ermee te beginnen. Na 1 maand ben ik inmiddels 7 kilo afgevallen. Ik voel me fit en ook is mijn zelfvertrouwen toegenomen. Er moet nog een hoop gebeuren en wil het liefst voor de zomer in shape zijn. Kan ik dit het beste combineren met sport want nu doe ik niet veel aan sport. Gaat het dan sneller? Alvast bedankt voor je antwoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies