Het Slimmme Darmen Dieet Review? Eindelijk iets compleet anders!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Het Slimme Darmen Dieet is geschreven door Dr. Michael Mosley (bekend van TV). Het is de bedoeling dat je je darmen op een verantwoorde manier gaat herstellen en resetten. Maar hoe effectief is deze methode nu eigenlijk? Je leest het allemaal in deze uitgebreide review!

LET OP: Er is een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder voor Het Slimme Darmen Dieet. De link hiernaast stuurt je direct naar kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: Slimme Darmen Dieet Kortingspagina >>>

Het Slimme Darmen Dieet

Toen ik dit boek voorbij zag komen dacht ik gelijk, hier wil ik meer over weten! Je darmen krijgen namelijk een hoop te verduren.

Volgens de auteur Dr. Michael Mosley bepalen de darmen wie je bent. klinkt een beetje vreemd maar wat hij te bedoelt te zeggen is dat hoe je je dagelijks voelt, te maken heeft met je darmen.

Ook je humeur en gewicht worden bepaalt door je darmen vertel Michael. Maar wie is Michael Mosley nu eigenlijk? Daar ga ik het nu met je over hebben.

Wie is Michael Mosley?

Michael Mosley is dokter van beroep en bekend van tv. Je ziet hem met name op de zender van BBC. Hij presenteert tv programma’s die te maken hebben met gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten.

Sinds jonge leeftijd (geboren in 1957) is Michael gefascineerd door het menselijke lichaam. In de loop der jaren heeft hij enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Dit deelt hij allemaal in Het Slimme Darmen Dieet.

Gezonde darmen

het slimme darmen dieet

In het boek ben ik een hele hoop te weten gekomen over darmen. Nee dit is absoluut niet saai! Ik stond verstelt van alle functies waar de darmen verantwoordelijk voor zijn.

Goedwerkende darmen zijn dan ook een must om gezond door het leven te gaan. Ze geeft Michael de tip dat een theelepeltje aardappelzetmeel in koud water je darmen verwennen en het zorgt voor een betere nachtrust.

Ook appelciderazijn wordt hoog aangeprezen. Je bloedsuikerspiegel stijgt namelijk minder snel en hierdoor ontstaat er een betere gewichtsbeheersing.

Wist je dat je darmen verantwoordelijk zijn voor het hele immuunsysteem? Je kunt je wel voorstellen dat dit enorm belangrijk is om dagelijks goed te kunnen functioneren.

De inhoud van het boek

Het Slimme Darmen Dieet telt maar liefst 304 pagina’s. Het boek is eenvoudig samengesteld en leest onwijs prettig. Ook wordt alles simpel uitgelegd.

Het boek bestaat uit een 2-fasen dieet plan. Je gaat je darmen herstellen en resetten.Verder bestaat het Slimme Darmen Dieet uit vele recepten, menuplannen, checkslists en waardevolle tips.

Kortom je krijgt alle informatie waar je je eetgewoonten mee kunt aanpassen om je darmen gezonder te maken!

Het Slimme Darmen Dieet ervaringen

Ik ben opzoek gegaan naar ervaringen over Het Slimme Darmen Dieet. Met name op social media lees ik vele positieve ervaringen.

Gebruikers van het boeken ervaren een toename in energie en de recepten zijn lekker van smaak. Wil je zelf ook een aantal ervaringen lezen? Dat kan via de onderstaande link:

Lees hier ervaringen van andere Slimme Darmen Dieet gebruikers >>>

Ook ben ik een aantal Het Slimme Dieet recensies tegengekomen op Bol.com en deze vind je hieronder.

het slimme darmen dieet

het slimme darmen dieet

Zoals je kunt zien zijn de reacties zeer positief!

Wat is mijn eigen ervaring met het boek?

Het slimme darmen dieet

Ik heb al heel wat boeken voorbij zien komen en deze is toch echt compleet anders. Het is fascinerend om te lezen wat je darmen voor je lichaam betekenen.

Ik ben best wel geschrokken van bepaalde voedingsmiddelen die een negatief effect hebben op je gezondheid. Er wordt namelijk uitgelegd waarom je darmen hier niets mee kunnen en het schadelijke gevolgen heeft.

De recepten

Eindelijk eens iets anders! De recepten zijn verrassend en lekker. Ook is het prettig dat je niet lang in de keuken hoeft te staan.

De ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar bij de supermarkt alhoewel sommige superfoods je beter bij een speciaal zaak kunt aanschaffen (hoeft niet).

De menuplannen zorgen ervoor dat je niet meer hoeft na te denken over wat je wel en niet kunt eten. Dit bespaart een hele hoop tijd en geld.

De tips uit het boek

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat het hier niet om voor de hand liggende tips gaat. De tips die worden gedeeld zijn nieuw en wetenschappelijk bewezen.

Op alle vlakken geeft Het Slimme Darmen Dieet je een goed gevoel. Wil je iets compleet anders dan raad ik je dit boek van harte aan!

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over Het Slimme Darmen Dieet! Spreek dit boek jou aan, wacht dan niet langer met aanschaffen.

Je zult namelijk versteld staan van alle informatie die je ontvangt. Je krijgt een hele andere kijk om je lichaam en met name je darmen ga je beter behandelen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met Het Slimme darmen dieet!

LET OP: Er is een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder voor Het Slimme Darmen Dieet. De link hiernaast stuurt je direct naar kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: Slimme Darmen Dieet Kortingspagina >>>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 juli, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies