is jacko meijaard betrouwbaar

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Laatste update: 29 juni, 2021 | 20 reacties

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Een goede keuze dat je eerst op onderzoek uit gaat. Ook ik heb vooraf zijn betrouwbaarheid gecontroleerd. Want waarom wil iemand jou vertellen hoe je geld kunt verdienen via het internet? Om erachter te komen of Jacko Meijaard betrouwbaar is, heb ik gebruik gemaakt van zijn programma namelijk de Affiliate Marketing revolutie. Ik kan je vertellen dat je onwijs verrast zult zijn na het lezen van deze waardevolle review!

LET OP:
Jacko maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier veel minder dan normaal => Gebruik deze kortingspagina >

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik krijg regelmatig de vraag, hoe ik winstgevend ben met mijn website bgreat.nl. Een website maken is 1 maar er daadwerkelijk geld mee verdienen, is een ander verhaal!

De website waar je nu naar kijkt, is ontwikkeld door de Affiliate Marketing Revolutie. Ik heb geen technische kennis of vooropleiding gehad betreft Affiliate Marketing.

Doordat ik gebruik heb gemaakt van de Affiliate Marketing Revolutie, verdien dagelijks passief geld. In dit artikel deel ik mijn verdiensten zodat je ook mij kunt vertrouwen! En ik beantwoord natuurlijk de vraag, Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Wie is Jacko Meijaard?

Als eerste ben ik opzoek gegaan naar Jacko Meijaard zelf. Is dit wel zijn echt naam? Op het internet kun je namelijk zijn wie je wilt. Helaas wordt daar tegenwoordig veel misbruik van gemaakt!

Het eerste pluspunt want ik tegenkom is dat Jacko Meijaard werkzaam is onder zijn eigen naam. Zo heeft hij verschillende social media kanalen, waar hij dagelijks foto’s plaats. Daarnaast is hij iedere dag actief op zijn website en reageert hij op vragen van zijn bezoekers.

De vraag is Jacko Meijaard een oplichter kan ik beantwoorden met nee! Internet kan je namelijk maken of breken. Wanneer je als oplichter actief bent, komt dan direct naar boven.

Op het internet lees ik geen negatieve verhalen over Jacko Meijaard. Ook Google spreekt enthousiast over Jacko Meijaard en dat is een positief teken!

Waarmee is Jacko Meijaard Bekend?

Jacko Meijaard is eigenaar van verschillende website’s. Zijn meest bekende website is internetsuccesgids.nl. Hier schrijft hij wekelijks nieuwe blog berichten waarin hij tips deelt, over hoe je succesvol kunt zijn op het internet. Ook staat hij vermeld op bekende Nederlandse en Amerikaanse websites.

Jacko heeft de Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld. In dit programma leer je stapsgewijs, hoe je geld kunt verdienen via het internet.

Via videobeelden legt hij alles uit. Je neemt zijn handelingen over waardoor je enorm veel tijd en geld bespaart. Je ontwikkeld namelijk een eigen website, waar jij de eigenaar van bent. Zodra je eigen website online staat, maak je deze met Jacko Meijaard winstgevend.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Waar het vooral om draait is de betrouwbaarheid van zijn programma. Met het programma beweert Jacko namelijk dat je online geld kunt verdienen.

Er zijn weinig programma’s op het internet en de meeste programma’s stellen niks voor. De reden dat ik het programma van Jacko heb geprobeerd, zijn de vele positieve ervaringen die ik op het internet tegen kwam.

Jacko heeft ook een forum ontwikkeld met meer dan 3000 forum leden. Dit nam in ieder geval mijn twijfels weg op de vraag, is Jacko Meijaard betrouwbaar met de Affiliate Marketing Revolutie.

Op het forum lees je namelijk onwijs veel succes verhalen. Zodra je van start gaat met de Affiliate Marketing Revolutie kun je deelnemen aan het forum. Hier krijg je boordevol tips, hulp en antwoord op vragen. Laten we gaan kijken naar mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar

Ervaringen met Jacko Meijaard

Mijn ervaring met Jacko Meijaard ging als volgt. Ik heb mail contact opgenomen met Jacko waarin hij mij dezelfde dag te woord stond. Jacko heeft mijn vragen beantwoord, waardoor ik heb besloten om deel te nemen.

Dat Jacko snel terug reageert stelde ik zeer op prijs. Dit heeft me een hoop tijd bespaart want ik wist gelijk waar ik aan toe was. Hij liet me ook weten dat als ik meer vragen heb, ik die altijd kon stellen.

Zo te merken vindt hij het belangrijk om goede service te geven en gaat het hem niet erom dat je direct zijn programma aanschaft.

Mijn eerste ervaringen met Jacko Meijaard zelf zijn in ieder geval positief. Ook is het prettig dat het hier om Jacko Meijaard zelf gaat. Je krijgt niet een persoon die onder de naam van Jacko, jouw vragen beantwoord.

Ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

En dan nu het programma waar het allemaal om draait. De Affiliate Marketing Revolutie gaat ervoor zorgen dat je online geld verdient, althans volgens Jacko Meijaard zelf.

Zo laat hij weten dat je geen technische kennis nodig hebt. Jacko heeft namelijk door middel van video beelden, alle stappen uitgelegd. Je hoeft zijn handelingen alleen maar over te nemen.  Zo als eerder besproken leer je hoe je een eigen website ontwikkeld waar je zelf de eigenaar van bent.

Na het maken van de website geeft Jacko, allerlei instructies om je website winstgevend te maken. Dat je geen technische kennis of vooropleiding nodig hebt klopt, alles wordt duidelijk uitgelegd en mocht je vragen hebben dan kun je Jacko een mail sturen.

Ik ben aan de slag gegaan met een eigen website en heb regelmatig contact gehad met Jacko. Het is normaal dat je onderweg vragen tegenkomt. Deze vragen beantwoord Jacko dezelfde dag nog en ook het forum helpt je verder!

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie

Aangezien ik dagelijks gebruik maak van het programma, deel ik hieronder de inhoud van de affiliate marketing revolutie. In totaal zijn er 7 modules en 6 instructies. Elke module bevat verschillende video’s waarin alles wordt uitgelegd. In een stappen plan ga je aan de slag, waardoor alles overzichtelijk blijft.

Er zijn maar liefst 69 video’s waarin alles staat om geld te verdienen via het internet. Om je niet te lang in spanning te houden kan ik verklappen dat deze video’s werken! Ik heb er namelijk mijn website mee ontwikkeld en verdien er dagelijks geld mee. Wat ik ermee verdien lees je later in dit artikel.

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen van hoe de affiliate marketing revolutie eruit ziet.

1. Modules (video’s) Affiliate Marketing Revolutie

Is Jacko Meijaard Betrouwbaar

 2. Instructie video’s affiliate marketing revolutie

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Het aantal pagina’s dat bij de modules en instructies staat aangegeven, zijn video opnames gemaakt door Jacko. Hierin verteld hij in het Nederlands, welke handelingen je moet uitvoeren.

Is de affiliate Marketing Revolutie Winstgevend?

Iedereen moet absoluut geld kunnen verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie. Het draait met name om je eigen inzet en wilskracht.

Als je bereid bent om er het beste van te maken, kan het niet anders dan dat je geld gaat verdienen. Ik benoem het nog maar een keer want het eenvoudige aan dit programma is, dat je geen technische kennis of vooropleiding, nodig hebt.

Het is wel belangrijk dat je de video’s van Jacko op de juiste manier volgt. Begin bij het begin ook als je al beschikt over een eigen website. Elke video bevat namelijk waardevolle informatie, die je business kan laten groeien.

Begrijp dat je niet van de een op de andere dag, miljonair bent. Je hebt geduld nodig en doorzettingsvermogen. Je verdient op korte termijn geld op een passieve manier. Het is namelijk een feit dat geld verdienen via het internet, dag en nacht door gaat. Je bent als het ware altijd geopend!

LET OP: Jacko maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Affiliate Marketing Revolutie Kortingspagina >>>

Het bewijs dat de Affiliate Marketing Revolutie werkt!

Op het moment dat ik het schrijf, is het een ongelooflijk gevoel dat ik een succesvolle website heb. Je begrijpt ondertussen dat het antwoord op de vraag is Jack Meijaard betrouwbaar JA is!

”Om je te laten zien dat de Affiliate Marketing Revolutie werkt, deel ik een aantal commissies (geld) dat ik verdiend heb. Dagelijks komen de e-mail berichten met commissies binnen (bekijk de afbeeldingen hieronder.) Jacko leert je hoe je op een makkelijke manier geld kunt verdienen!

Als ik namelijk succesvol een product heb verkocht gaat er een bericht naar mijn G-mail of outlook account. Zo kan ik precies bijhouden wat ik verdiend hebt.

Commissies kunnen hoog oplopen namelijk 10 tot wel 100 euro per verkoop via je website. De gemiddelde commissie die ik per verkoop ontvang, is tussen de 35 en 100 euro. Hieronder zie je een afbeelding waarin staat beschreven hoeveel commissie je ontvang per verkoop.

jacko meijaard betrouwbaar

Zoals je kunt zien krijg je bij dit product 15 euro, zodra je het verkocht hebt. Dit zijn serieuze bedragen aangezien je er meer dan 1 per dag zal verkopen :-).

Paypro is dus een programma waarmee je producten van anderen kunt promoten op je website. Zodra er iemand via je website het product koopt, ontvang je een bericht met het bedrag dat je verdient hebt.

Deze producten heb je niet zelf in huis en je doet ook geen klanten afhandeling. Dit gaat allemaal via de product eigenaar. Je hebt er dus geen omkijken naar!

In de Affiliate Marketing Revolutie leert je hoe je geld verdien programma’s moet gebruiken. Dit zorgt er namelijk voor dat je veel geld kunt verdienen.

jacko meijaard betrouwbaar

De commissies zijn van de afgelopen maanden! (zie datum)

jacko meijaard betrouwbaar

”Zo als je kunt zien vinden er dagelijks meerde commissies plaats (7 tot 25 stuks). Een commissie is gemiddeld tussen de 10 en 70 euro, per verkoop. Zo zijn er dagen dat ik minimaal 150 euro per dag verdien. De afbeeldingen van hier boven komen uit mijn G-mail account. Je ziet duidelijk mijn naam in de mail die ik ontvang”.

Het enige wat ik toepas om deze bedragen te verdienen, zijn de tactieken uit de Affiliate Marketing Revolutie.

Ook jij kunt hier mee van start gaan en deze bedragen verdienen. Naast Jacko zelf help ik je ook graag op weg, zodra je van start gaat met de affiliate marketing revolutie.

Heb je vragen, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je er vragen en ervaringen van anderen.

De Affiliate Marketing Revolutie Kopen + KortingsLink!

Je kunt het programma alleen online aanschaffen. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en Creditcard.

Zorg ervoor dat je mailadres klopt! Je ontvang namelijk een email van Jacko. In de email staat een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet open je direct de Affiliate Marketing Revolutie.

Je hoeft hier dus niets voor te downloaden. Ook laat Jacko weten dat wanneer je vragen hebt je altijd bij hem terecht kunt!

Wil je graag gebruik maken van de Affiliate Marketing Revolutie, gebruik dan wel de kortingslink. Je betaalt hier namelijk veel minder: Affiliate Marketing Revolutie Kortingspagina >>>

 

Welke garantie heb je?
Affiliate marketing revolutie

Jacko geeft een garantie van 30 dagen. Wil je om de een of andere reden niet verder gaan met het programma, krijg je binnen 30 dagen je geld terug gestort op je rekening. Dit gaat via een simpele mail zonder vragen vanuit Jacko.

Met deze garantie laat Jacko niet alleen zien dat je hem kunt vertrouwen. Ook is het duidelijk dat je wel degelijk online geld kunt verdienen, met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik heb ten slotte mijn eigen verdiensten hierboven met je gedeeld!

Is Jacko Meijaard Betrouwbaar – Conclusie

Je hebt een eerlijk antwoord gekregen op de vraag is Jacko Meijaard Betrouwbaar? Je hebt mijn eigen ervaring kunnen lezen waar ik zelfs het bewijs met je deel.

Om dit ook te kunnen realiseren heb je alleen de Affiliate Marketing Revolutie nodig. Spannender hoef ik het namelijk echt niet te maken!

Er worden geen geheime methodes gebruikt die alleen Jacko en een paar anderen weten. Iedereen die deelneemt aan het programma krijgt te zien welke stappen je moet nemen!

Daarnaast bespaart het enorm veel tijd en geld. Een website laten maken is erg duur en Jacko leert hoe je dit zelf kunt aanpakken. Daarna is het een kwestie van herhalen en kun je de mooiste website in elkaar zetten. Ook daar valt natuurlijk weer een hoop geld mee te verdienen.

Ik hoop dat ik je hebben kunnen helpen met de vragen over:

• Is Jacko Meijaard Betrouwbaar?
• Is Jacko Meijaard Betrouwbaar Of Een Oplichter?
• Ervaringen Met De Affiliate Marketing Revolutie

Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met de Affiliate Marketing Revolutie!

Timo

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee! Hier kun je met flinke korting starten >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 10 februari, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

20 reacties op "Is Jacko Meijaard betrouwbaar?"

 1. T. Curfs schreef:

  Ik ben 2 weken terug begonnen met deze affiliate cursus en heb mijn eerste 250 euro binnen. Waanzinnig te gek en nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn!

  1. Timo schreef:

   Super om te lezen zeg!! Het is een onwijs toffe wereld waarin we leven en het geld verdienen via het internet is mogelijk zoals je kunt zien. Veel plezier met geld verdienen. Groeten Timo

 2. Maria schreef:

  Ik ben echt een leek op dit gebied. In hoe verre moet je kennis hebben van internet en websites? Of komt er nog meer bij kijken. Anders wil ik het wel proberen. Gr Maria

  1. Timo schreef:

   Hoi Maria, bedankt voor je bericht! Toen ik met de Affiliate Marketing Revolutie begon had ik geen enkel idee. Het zijn de stap voor stap video’s van Jacko die mij hebben laten zien hoe het moet. Het klopt dat je echt geen kennis nodig hebt van computer of internet. Het is een kwestie van doen en dan zul je zien dat het allemaal mogelijk is. Mocht je vragen hebben laat het zeker even weten. Groeten Timo

   1. Maria schreef:

    Ik heb de poging gewaagd. Website staat en ben nu artikelen aan het schrijven. Gaat makkelijker dan ik dacht. Super leuk in ieder geval en hopelijk verdien ik snel geld.

 3. Patricia Doorn schreef:

  Ik graag ook beginnen met de cursus, volgens mij is het wel betrouwbaar. Na hoeveel tijd ga ik ongeveer geld verdienen? Hoeveel artikelen moet ik plaatsen?

  1. Timo schreef:

   Hoi Patricia, de cursus is zeker betrouwbaar :-)! Hoe snel je geld verdient ligt echt aan jezelf. Plaats je wekelijks een artikel, dan kan het heel snel gaan. Ik raad je dan ook aan om minstens een artikel te schrijven per week. Makkelijker kan niet! Succes en veel plezier met online geld verdienen.

 4. Anna schreef:

  Bedankt voor deze indrukwekkende review en wat een hoge korting! Heb de eerste video’s er al op zitten en mijn website kan bijna live. Heb je nog een tip voor gratis afbeeldingen? Mvg Anna!

  1. Timo schreef:

   Hallo Anna, graag gedaan hoor! Ga vooral zo door en je zult verstelt staan hoe makkelijk je online geld kunt verdienen. Veel plezier en als je nog vragen hebt hoor ik het wel. Groeten Timo

 5. Sarah Wiersma schreef:

  Beste Timo,

  Ik ga ook aan de slag met de AMR, mij lijkt het betrouwbaar. Kun je aangeven hoeveel websites je moet bouwen voordat je winstgevend word? Is bgreat.nl compleet winstgevend geworden door de AMR? En kun je er genoeg mee verdienen om van te leven?

  Groetjes, Sarah!

  1. Timo schreef:

   Hoi Sarah, je kunt dit bereiken met 1 website. Dat heb ik namelijk ook gedaan.
   De AMR heeft er voor gezorgd dat ik kan leven hiervan. Succes en veel plezier
   met online geld verdienen :-). Groeten Timo

 6. Jeanette Oosting schreef:

  Goedemorgen Timo,

  Ik heb mij aangemeld en betaald voor de affiliate marketing revolutie. Nu kom ik in een scherm met een optie voor registratie, maar deze kan ik niet selecteren. In dit scherm wordt een aanbod gedaan om gebruik te maken van Marketheme voor € 67,00 per maand. Hiertoe ben ik zeker bereid. Maar hoe en wanneer krijg ik toegang tot de video’s van de training

 7. Tina schreef:

  Echt gaaf deze manier van geld verdienen. Maandelijks verdien ik nu 1700+ euro. Toen ik dagelijks als verkoper in de winkel stond had ik dit bij lange na niet. Dankbaar!

  1. Timo schreef:

   Hoi Tina, wat goed zeg! Dit is inderdaad een super mooi bedrag waar je ontzettend trots op mag zijn! Succes en ga zo door! Groetjes Timo

  2. Harold Reuling schreef:

   Is er een KVK inschrijving nodig en hoe gaat de belastingdienst om met de winst die je maakt?

 8. Jesper schreef:

  Ik volg zijn programma nu 1 maand en de affiliate commissies komen al binnen. Dit is heel erg gaaf en motiveert je om verder te gaan. Mijn doel is om 2000 euro te verdienen per maand.

  1. Timo schreef:

   Geweldig Jesper. Het is inderdaad een kwestie van doorgaan. Nu je eenmaal weet hoe het werkt is het opschalen. Zet hem op!

 9. Karl Fötkez schreef:

  Wat ik zo fijn vind is dat Jacko alles haarfijn uitlegt. Dit maakt het super makkelijk. Gisteren is mijn website live gegaan en ben aan mijn blog artikel begonnen. Mijn doel is om hiervan te leven en mijn huidige baan op te kunnen zeggen.

 10. Glenda schreef:

  Kan iemand mij hiermee begeleiden?
  Liefs een mama die graag hiervan meer wilt weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies

MEGA SALE

LET OP! Bekijk hier de EXTREME korting op de Affiliate Marketing Revolutie!

KORTINGSPAGINA >>