koolhydraatarm 30 dagen menu review

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Review

Laatste update: 21 oktober, 2019 | Geen reacties

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu wordt steeds bekender in Nederland en België. Er zijn dan ook inmiddels duizenden enthousiaste gebruikers en daar ben ik heel erg trots op. Vandaag deel ik deze koolhydraatarm 30 dagen menu review zodat je exact weet wat je kunt verwachten. Allereerst leg ik je uit wat het 30 Dagen Menu precies is en waarom dit boek zo goed werkt. Wist je trouwens dat je met koolhydraatarm diabetes onder controle kunt krijgen (1)?

Koolhydraatrijke voeding verhoogt namelijk de bloedglucose meer tegenover andere voedingsmiddelen. Dit betekent dat het lichaam meer insuline produceert om ze te verteren. Zodra je in koolhydraten mindert, helpt het de bloedglucose te stabilseren. Hierdoor stoppen verschijnselen van diabetes zoals hartaandoeningen en gewichtstoename.

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu review

Voordat ik meer informatie geef over het 30 Dagen Menu, geef ik een korte introductie over mijzelf. Mijn naam is Timo Breemen en ik ben de oprichter van BGreat.nl waar ik dagelijks koolhydraatarme recepten deel.

Timo

Vanaf mijn zestiende raakte ik gefascineerd van voeding en het menselijk lichaam. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om zowel gewicht te verliezen, als in gewicht bij te moeten komen. Hier heb ik verschillende cursussen voor gevolgd maar het meest heb ik geleerd door zelf die ervaringen op te doen.

Kennis en bijscholing die ik gebruik zijn afkomstig van betrouwbare sites zoals:

Met al deze ervaringen en kennis wou ik niet alleen mezelf helpen, maar ook anderen. Mijn passie heb ik vertaald in BGreat.nl waar ik maandelijks meer dan 100.000 bezoekers ontvang!

Uiteindelijk had ik een misse, een koolhydraatarm boek schrijven waar iedereen profijt van heeft. Dat is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu geworden.

Wat krijg je als je het boek koopt?

Het is belangrijk om te weten waar onderstaande ervaringen op zijn gebaseerd. De inhoud van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu ziet er als volgt uit:

  • BOEK: Koolhydraatarm 30 Dagen Menu
  • BOEK: Heerlijke gezonde smoothies
  • BOEK: Hoe werkt vetverlies (luchtig en met humor)
  • Complete weekmenu’s met boodschappenlijstjes
  • Toegang tot het BGreat forum
  • Persoonlijke hulp (van Timo en forum leden)
  • 30 Dagen Garantie

Als je graag meer wilt weten over de inhoud van het 30 Dagen Menu, bekijk dan deze pagina. Dan is het nu tijd om ervaringen te delen van andere gebruikers.

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu ervaringen

Naast het boek zelf krijg je ook toegang tot het forum van BGreat. Ik en hele hoop anderen leden maken hier graag een onwijs toffe community van waar iedereen vrijblijvend terecht kan. Of je nu mee wilt praten of alleen wilt lezen, alles mag en niets moet.

Op het forum heb ik een board ontworpen met de naam – successen delen -. Hier kan iedereen zijn of haar succes delen en dat werkt onwijs motiverend voor niet alleen jezelf, maar ook voor anderen.

koolhydraatarm 30 dagen menu review

Ik zal een aantal ervaringen uitlichten. Zo schrijft Monique het volgende:

review van monique

Ook Luna heeft een hele leuke ervaring achter gelaten:

30 dagen menu ervaring luna

Wil je graag nog meer ervaringen lezen? Klik hier voor ervaringen op het forum van BGreat. Voel je ook vrij om andere topic is lezen. We zijn er namelijk om elkaar te helpen :-).

Waarom een koolhydraatarm dieet werkt!

Regelmatig krijg ik de vraag of koolhydraatarm eten wel echt werkt. Logisch dat je deze vraag stelt. Is nou een hype of niet?! Tegenwoordig laten maar liefst 23 studies zien dat koolhydraatarm werkt (2).

In de meeste gevallen veroorzaakt een koolhydraatarm dieet 3 keer meer gewichtsverlies dan een standaard vetarm dieet. Daarnaast is het volgen van een koolhydraatarm dieet veilig. Zo zijn er geen ernstige bijwerkingen vermeld en uit onderzoek blijkt zelfs dat belangrijke gezondheidsrisicofactoren worden verbeterd wanneer je koolhydraatarm eet.

Ook dalen de bloeddruk en bloedsuikerspiegel (3). Uiteraard is het wel belangrijk om een koolhydraatarm dieet op de juiste wijze te volgen. Allereerst heb ik de juiste verhoudingen betreft macronutriënten kloppende gemaakt (4).

Hierdoor kun je direct aan de slag en hoef je niets meer zelf uit te gaan rekenen. Een ander groot voordeel is dat ik makkelijk en snelle recepten heb samengesteld.

Het maakt dus niet uit of je weinig tijd hebt. De recepten zijn vaak binnen 15 minuten klaar en erg lekker van smaak. Daarnaast kun je heel makkelijk variëren met andere ingrediënten mocht je iets niet lekker vinden. Ik vind het belangrijk dat het niet als een dieet voelt. Alleen dan is het heel goed vol te houden en rond je de weekmenu’s succesvol af.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is op wetenschappelijk bewijs samengesteld. Ervaar zelf eens hoe eenvoudig dit boek is met als resultaat een gezond lichaam en vitaal lichaam.

Is een e-boek niet lastig?

koolhydraatarm 30 dagen menu e-boek

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is verkrijgbaar als e-boek. Zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je direct een e-mail van mij. Hierin krijg je toegang tot de door jou aangeschafte producten en bonussen. Je hoeft dus niets te downloaden.

Daarnaast kun je het e-boek ten alle tijden openen op je telefoon, laptop, computer en tablet. Een groot voordeel is dat je het altijd bij de hand hebt. Ga je bijvoorbeeld boodschappen doen, dan kun je eenvoudig vanaf je telefoon de boodschappenlijstjes doorlopen.

Ook als je de deur uit gaat kun je zien wat je op welk moment kunt gaan eten. Ik kan je alvast verklappen dat zelfs vrouwen en mannen van 80+ het gebruik van e-boek geweldig vinden. Ook dat lees je heel vaak terug op het forum van BGreat. Het is echt super simpel.

Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan ben ik er om je te helpen. Geen probleem!

Klik hier voor de makkelijkste en kortste weg naar een mooi en gezond lichaam >>

30 Dagen garantie

Omdat ik iedereen een goed vertrouwen gun, hanteer ik een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Je loopt dus geen enkel risico en hebt niets te verliezen.. alleen maar te winnen!

Tot slot

Het was me een genoegen om deze Koolhydraatarm 30 Dagen Menu review voor je te schrijven! Je bent nu meer te weten gekomen over het boek en de voordelen van een koolhydraatarm dieet.

Ik ben dan ook super trots op het feit dat steeds meer mensen hebben ontdekt, hoe makkelijk het kan zijn om af te vallen en op gewicht te blijven dankzij het boek. Onthoud dat genieten van lekker eten nooit verboden zal worden.

Met slechts een paar praktische tips ervaar ook jij, hoe je ten alle tijden kunt blijven eten wat je wilt. Als je nog vragen hebt, laat dan onderaan de pagina een reactie achter.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 24 september, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies