Koolhydraatarm Eten Ervaringen – Een Schokkende Ontdekking (Kijk Nu)

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Koolhydraatarm eten wordt steeds vaker toegepast. De redenen hiervoor zijn dat je wekelijks 2 kilo of meer afvalt. Aangezien het belangrijk is dat dit op een verantwoorde manier gebeurt, heb ik onderzoek gedaan naar koolhydraatarm eten & diëten!

TIP: ”Wil je graag een koolhydraatarm dieet volgen? Maak dan gebruik van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn eenvoudig en snel te bereiden! Daarnaast val je gemiddeld 2 kg per week af!”.  >>  Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Koolhydraatarm eten ervaringen

Ben je opzoek naar de werking van een koolhydraatarm dieet? Lees dan zeker verder. Ik ga je alles vertellen over deze bijzondere manier van afvallen. Ook leg ik je uit of een koolhydraatarm dieet verantwoord is of niet. Heb je zelf ervaringen met een koolhydraatarm dieet, plaats dan onderaan in dit artikel een reactie. Ook als je vragen hebt kun je daar terecht.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Een koolhydraatarm dieet wilt zeggen dat je gaat minderen in koolhydraten. Koolhydraten heb je op verschillende wijze. Je hebt gezonde en pure koolhydraten maar ook geraffineerde koolhydraten. Hier behoren vooral suikers onder.

Zodra je koolhydraatarm gaat eten, beperk je het aantal suikers dat je binnen krijgt. We weten inmiddels dat suiker ervoor zorgt dat je lichaamsgewicht toeneemt. Wanneer je deze suikers vermijd, verbrand je lichaamsvet. Daarnaast voorkom je tegelijkertijd nieuw lichaamsvet. Door het weg laten van koolhydraten betekend het niet dat je honger gaat lijden. Je hebt namelijk de keuze uit 5 tot 6 eetmomenten per dag. Daarnaast is het ook toegestaan om verantwoord te snacken.

koolhydraatarm eten

Waar is een koolhydraatarm dieet op gebaseerd?

Zodra je gaat minderen in koolhydraten is het belangrijk dat je een gebalanceerd voedingspatroon hebt. Om ervoor te zorgen dat je alleen vetweefsel kwijt raak en niet spierweefsel, neemt het aantal eiwitten dat je eet toe. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je spieren intact blijven.

Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren en zijn onmisbaar voor het functioneren van je lichaam. Wanneer je dus van start gaat met een koolhydraatarm dieet, neemt het aantal eiwitten in een recept toe. Dit is verantwoord en gezond voor je lichaam.

Hoe werkt een koolhydraatarm dieet?

Nu je meer te weten bent gekomen over een koolhydraatarm dieet, is het goed om te weten hoe een koolhydraatarm dieet werkt. Ik begrijp dat je een antwoord zoekt op de volgende vraag! Hoe kan het dat koolhydraten lichaamsvetten aanmaken en als het ware aan je lichaam blijft plakken?

Dit heeft ermee te maken dat slechte koolhydraten je bloedsuikerspiegel laat stijgen. Ik vertel je er graag meer over. Koolhydraten, vetten en eiwitten leveren energie aan je lichaam. Je spijsvertering zet koolhydraten om in suikers. Het verschil is wel dat vetten en eiwitten hun energie langzaam afgeven aan je lichaam. Zo blijft je bloedsuikerspiegel stabiel.

Bij voedsel dat veel koolhydraten bevat, komt deze energie heel snel vrij waardoor je bloedsuikerspiegel onstabiel is. Hierdoor heb je vaak een te veel aan energie wat je lichaam omzet in lichaamsvet. Daarnaast word er ook een enzym geblokkeerd dat normaal gesproken zorgt voor vetverbranding.

Waarom werkt een koolhydraatarm dieet?

Aangezien ik ruim 9 jaar ervaring heb als voedingsdeskundige en personal trainer, onderbouw ik waarom een koolhydraatarm dieet werkt. Ik vind het namelijk belangrijk dat je de juiste keuze maakt als je gaat afvallen. koolhydraatarm eten heeft verschillende voordelen:

– Je bloedsuikerspiegel blijft stabiel
– Vetverbranding wordt ingang gezet vanaf dag 1
– Geen jojo-effect
– Spierweefsel wordt verstevigd en versterkt
– 2 – 3 Kilo per week afvallen

Naast het feit dat je een aantal kilo’s kunt afvallen, ervaart je lichaam ook andere voordelen. Koolhydraatarm eten is dan ook een lifestyle die je een langere periode kunt blijven volgen. Op de tabel hieronder zie je een voorbeeld van een bekend koolhydraatarm dieet en een standaard dieet.

Koolhydraatarm eten

Meer energie met koolhydraatarm eten

Een ander groot voordeel is dat je meer energie ervaart. De geraffineerde koolhydraten zorgen er namelijk voor, dat je sneller moe bent. Dit komt door de korte suiker piek die in een keer afzakt. Zodra je koolhydraatarm gaat eten neemt je energie level toe. Je komt veel makkelijker de dag door. Deze verandering ervaar je al vrij snel waardoor je extra gemotiveerd raakt om door te gaan met koolhydraatarm eten.

Zijn er nadelen aan een koolhydraatarm dieet?

Elk voordeel heeft natuurlijk ook zijn nadeel. Ik persoonlijk zeg altijd het is maar hoe je het bekijkt en wat je ervoor over hebt. Het is namelijk logisch dat je iets komt aan het veranderen als je wilt afvallen. Want als afvallen zo makkelijk zou zijn, had iedereen zijn droomfiguur.

Waar je bij een koolhydraatarm dieet op moet letten is dat je eerste paar dagen moet doorzetten. Vooral als je graag van pasta’s, rijst en zoetigheid houdt. Gelukkig zijn er wel diëten die je toch koolhydraatarme chocolade en pasta’s laten eten, maar dan net even op een andere manier. Later lees je hier meer over.

Een koolhydraatarm dieet volgen

Er zijn verschillende koolhydraatarme dieten verkrijgbaar. Lang niet alle diëten zijn goed! Het is namelijk belangrijk dat je juiste verhoudingen kloppen. Het koolhydraatarm dieet dat het meest in Nederland en België wordt gebruikt, is de Afslank Recepten Bijbel.

De Afslank Receptenbijbel staat al een aantal jaar op nummer 1. Grote reden om dit dieet zelf aan te schaffen. Aangezien ik zelf niet hoef af te vallen, heb ik me verdiept in de inhoud van het programma. Aangezien ik de Afslank Recepten Bijbel een goede manier vindt om snel een eenvoudig een aantal kilo’s kwijt te raken, vertel ik er graag meer over. Hieronder zie je het magazijn waar de Afslank Receptenbijbel in grote aantallen staat opgeslagen.

afslank receptenbijbel

Reacties over de Afslank Receptenbijbel

Koolhydraatarm eten dankzij de Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is ontwikkeld door Oscar Helm. Oscar heeft een programma ontwikkeld dat gebaseerd is op een koolhydraatarm dieet. Naast eenvoudige maar lekkere recepten deelt hij afslank tips, keukentips en hoe je vooral blijvend kunt afslanken.

Later vind je een aantal afbeeldingen uit het boek dat ik heb aangeschaft. Laten we eerst kijken wie Oscar Helm nu eigenlijk is en of je hem 100% kunt vertrouwen.

Wie is Oscar Helm?

koolhydraatarm eten

Zoals eerder besproken is Oscar helm de bedenker van De Afslank Receptenbijbel. Dagelijks is Oscar actief op zijn website happyhealthy.nl. Hij deelt hier artikelen over gezonde voeding, afslanktips en recepten. Ook is hij actief op social media waar hij al tienduizenden volgers heeft gecreëerd. Oscar heeft zijn studie afgerond tot voedingsspecialist.

Doordat hij erachter kwam hoe misleidend de voedingsindrustie wel niet is, nam hij het initiatief om happyhealthy.nl op te richten. Om ervoor te zorgen dat dat je daadwerkelijk wat kunt doen aan je lichaamsgewicht is hij de Afslank Receptenbijbel gaan ontwikkelen.

Hoe goed werkt de Afslank Receptenbijbel?

Aangezien de Afslank Receptenbijbel tot de dag vandaag het meest gebruikt wordt, twijfel ik niet aan de goede werking. Toch ben ik opzoek gegaan naar ervaringen op het internet. Wat mij opvalt is dat er veel activetiet op zijn social media kanalen zijn. Hier lees ik positieve reacties waarin de meeste binnen 1 week 2 tot 2,5 kilo zijn afgevallen. Dit zijn natuurlijk mooie resultaten en als dit een maand doorgaat, ben je minimaal 8 tot 10 kilo lichaamsvet kwijt.

Waar is de Afslank Receptenbijbel verkrijgbaar?

Wanneer je graag op een makkelijke en vooral snelle manier wilt afvallen, raad ik je de afslank receptenbijbel van harte aan. Je kunt de Afslank Receptenbijbel online aanschaffen. Je kunt kiezen voor twee uitgaves. Namelijk het fysieke boek (wordt thuisgestuurd) en is het te downloaden als pdf bestand. Pdf bestand betekend dat je het programma kunt openen op je laptop, tablet en telefoon.

Welk garantie heb je?

koolhydraatarm eten ervaringen

Wanneer je van start gaat met de Afslank Receptenbijbel heb je 30 dagen garantie. Ben je namelijk binnen 30 dagen niet afgevallen, kun je via een simpele mail je aankoopbedrag terug vragen. Ook deze garantie zegt genoeg over de werking. Oscar is namelijk ervan overtuigd dat je hoe dan ook kilo’s zult afvallen.

Meer informatie over De Afslank Receptenbijbel + KortingsLink

De Afslank Receptenbijbel helpt je om makkelijker en sneller bij je streefgewicht te komen. Als je er graag meer over wilt weten, maak dan gebruik van de onderstaande kortingslink.

Ik wens je alvast succes en vooral veel plezier met afvallen. Heb je nog vragen over koolhydraatarm eten of de Afslank Receptenbijbel? Stel deze dan onderaan in dit artikel. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug :-)!

koolhydraatarm eten

 

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 22 juni, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Afvallen Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies