STOP Dikker Worden met het boek Lichter!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Het boek Lichter laat stap voor stap nieuwe inzichten zien omtrent afvallen. Daarnaast gaat de auteur William Cortvriendt in tegen de beweringen van artsen en diëtisten. Lezers zijn overtuigd en inmiddels is zijn boek een ware bestseller. Ontdek hier of het boek Lichter ook iets voor jou is?!

Lichter Review

In het boek Lichter laat William Cortvriendt zien dat de meeste beweringen over afvallen, gezonde voeding en beweging niet kloppen.

Hij roept niet alleen artsen en diëtisten op het matje, ook de gezondheidsinstanties verkondigen regelmatig onjuistheden.

Hoe je WEL een verantwoord gewicht kunt bereiken vertelt William in zijn boek lichter. Deze beweringen zijn wetenschappelijk bewezen en de vele recensies laten dan ook zien dat je er wel degelijk baat bij kunt hebben!

LET OP: Er is een kortingspagina actief! Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina van het boek Lichter zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Lichter >>

Wie is William Cortvriendt?

William Cortvriendt is van beroep arts. Daarnaast is hij een bekende internationale auteur, spreker en columnist. William heeft eerdere bestsellers geschreven zoals ”hoe wordt je 100” en ”maak je niet dik”.

In zijn boeken laat William wetenschappelijke feiten zien die gaan over op gewicht blijven, afvallen, voeding en bewegen. Tevens laat hij zien waarom bekende afslank guru’s en diëtisten het voornamelijk fout hebben.

Wat is lichter voor een soort boek?

lichter

William laat allereerst de onwaarheden zien omtrent dieeten. Er worden namelijk een hoop leugens verspreid die je niet verder helpen.

Vooral het advies meer bewegen en minder eten ontkracht William in zijn boek. William doet dit niet zomaar en onderbouwd zijn uitspraken.

Hier zijn dan ook honderden wetenschappelijke publicaties voor geweest. Daarnaast krijg je belangrijke informatie over het menselijke lichaam.

Je zult versteld staan van de voorbeelden die William geeft en hoe bewerkt en slecht ons voedsel tegenwoordig is. Je leert slechte voeding te herkennen en ook krijg je stap voor stap uitleg hoe je het vanaf nu beter kunt doen.

Voor wie is dit een goed boek?

Zowel mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van het boek Lichter. Het boek helpt je om van overgewicht af te komen en ook diabetes patiënten type 2 hebben er enorm veel baat bij.

Wil je graag meer over gezonde voeding leren, dan is Lichter wellicht ook iets voor jou. Daarnaast krijg je enorm veel tips en weet je ongezond voedsel te herkennen.

De inhoud van het boek

De inhoud van het boek gaat met name over afvallen en op gewicht blijven. Eerst laat William zien waarom de guru’s en diëtisten het fout hebben.

Natuurlijk wil je graag het antwoord op hoe het dan wel zou moeten. Hier heeft William uiteraard aan gedacht en deelt wetenschappelijk bewezen informatie. Hij laat je zien hoe je stap voor stap op een gezonde en prettige manier kunt afvallen.

Het boek lichter telt maar liefst 304 pagina’s. Van stukken tekst tot afbeeldingen. Persoonlijk vind ik het een groot pluspunt dat William afbeeldingen gebruikt. Dit maakt het duidelijk en onderbouwd het wetenschappelijk bewijs.

Ervaringen met het boek lichter

Dan is het nu tijd om ervaringen te delen. Op het internet kom je er dan ook een hele hoop tegen. Zo is te zien dat zijn vorige bestsellers goed zijn ontvangen onder de lezers.

Het boek Lichter heeft op korte termijn al honderden recensies gekregen. Hieronder deel ik een aantal ervaringen van andere gebruikers van het boek. Bekijk hier alle recensies over het boek Lichter >>

lichter

lichter

Ook ben ik ervaringen tegen gekomen betreft William Cortvriendt. Deze zijn zeer positief en laten zien dat William te vertrouwen is. Dat het boek Lichter een goede keuze zal zijn is in ieder geval duidelijk.

Het boek Lichter kopen met korting

Lichter is online verkrijgbaar bij Bol.com en ligt ook in de boekhandel. Wil je graag dit boek aanschaffen gebruik dan wel de kortingslink. Je betaalt hier namelijk minder! De link hiernaast stuurt je naar de kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: Kortingspagina Lichter >>

Tot slot

Je bent nu meer te weten gekomen over het boek Lichter. Het is een wetenschappelijk onderbouwd boek dat je helpt om je streefgewicht te bereiken.

Je zult verstelt staan van de foute beweringen die dagelijks worden aangeprezen. Hierdoor speelt overgewicht een grote rol en daar moet volgens William verandering in komen.

Het boek helpt je stap voor stap waardoor je vanaf nu de juiste keuzes zult maken. Mocht je nog vragen hebben stel deze dan onderaan in dit artikel. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het bereiken van je streefgewicht!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 6 april, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies