my shredded lifestyle review

My Shredded Lifestyle Review

Laatste update: 14 november, 2019 | 11 reacties

My Shredded Lifestyle is ontwikkeld door Merijn Shoeber. Door middel van intermittent fasting ga je werken aan een strak en gespierd lichaam (1). Dit is een methode waarbij je een gedurende periode aan het vasten bent. Vasten voor korte periodes helpt bij het eten van minder calorieen en bij het optimaliseren van hormonen die verband hebben met gewichtsberheersing. Een veel belovende methode dus! Hier moest ik meer over weten en deel daarom deze interessante My Shredded Lifestyle review!

Wat is intermittent fasting?

Laat ik er iets dieper op ingaan! Want als je met dit programma wilt beginnen, is de volgende informatie van groot belang. Intermittent fasting is een patroon waarbij je tussen bepaalde periodes aan het vasten of aan het eten bent. Een groot verschil met andere dieet methodes zegt intermittent fasting niets over wat je moet eten maar wanneer je moet eten.

LET OP: Merijn heeft een kortingspagina actief. Je betaal hier minder voor My Shredded Lifestyle. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: My Shredded Lifestyle Kortingspagina >>

Daarnaast kun je zelf de tijden bepalen wanneer je wel en niet eet. Deze tijden moeten wel iedere dag op hetzelfde neer komen om een routine te laten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de 16/8 methode. Dit betekent dat je pas vanaf 12.00 uur eet en na 20.00 uur niet meer mag eten. Je bent dan 16 uur aan het vasten en hebt een voedselinname periode van 8 uur.

Dit klinkt misschien allemaal iets te ingewikkeld maar Merijn heeft dit stap voor stap uitgelegd. Veel onderzoeken tonen dan ook aan dat intermittent fasting gewichtsverlies kan veroorzaken, de metabole gezondheid verbetert en bescherming biedt tegen ziekten (2), (3).

My Shredded Lifestyle Review

Je herkent het vast wel, vlak voor de zomer doe je er alles aan om fit en strak uit te zien. Helaas is de tijd die je inschat in de meeste gevallen tekort.

Volgens Merijn Shoeber is intermittent fasting ideaal voor het behalen van snel resultaat. Merijn is gecertificeerd personal trainer en deelt regelmatig tips en adviezen in zijn goed bekeken video’s.

De levensstijl die hij heeft ontwikkeld – my schredded lifestyle – is gebaseerd op wetenschap en eigen ervaring. In een compleet stappenplan laat Merijn zien, hoe je jouw droomlichaam op korte termijn kunt bereiken.

Wie is de auteur Merijn Shoeber?

my shredded lifestyle review

Merijn is een bekende vlogger en heeft inmiddels meer dan 190.000 youtube volgers. Hij heeft zich de afgelopen 6 jaar verdiept in voeding en sport.

Merijn heeft studies gevolgd die te maken hebben met intermittent fasting oftewel periodiek vasten. Wat dit precies inhoud lees je straks.

Doordat Merijn in een korte tijd zijn droomlichaam heeft gecreëerd door middel van deze techniek, was dit de doorzet om hier een boek over te schrijven.

Zo heeft hij enorm veel ervaringen opgedaan en mee getraind met professionele atleten. Deze kennis en met name succesvolle verandering, deelt hij graag met anderen door middel van My Shredded Lifestyle.

Wat is My Shredded Lifestyle voor een boek?

My Shredded Lifestyle is gebaseerd op intermittent fasting. intermittent fasting is een eetpatroon waarin je 8 uur per dag, voedsel kunt nuttigen en de overige 16 uur aan het vasten bent.

Hierdoor is je energieniveau hoger. De hormonen in je lichaam die spiergroei stimuleren worden actief waardoor je er gespierder uit gaat zien. Zo laat schoeber weten dat wanneer je 16 uur per dag aan het vasten bent, je lichaam het leert om vetten aan te spreken als brandstof.

Door gezond voedsel te eten is je lichaam in staat om op een gezonde manier af te vallen. Het voedingspatroon dat Merijn toepast is wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn inmiddels meer dan 15.000 boeken verkocht en de resultaten zijn enorm. Bekijk hier honderden ervaringen van andere gebruikers >>

Een wetenschappelijk onderbouwde methode

Het boek My Shredded Lifestyle is gebaseerd op meer dan 20 wetenschappelijke onderzoeken (internationaal). Deze leefstijl is vooral makkelijk vol te houden en dat zorgt ervoor dat de lezer niet zomaar opgeeft.

Daarnaast brengt deze leefstijl verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Je ervaart meer energie, herstelt sneller na een training en verbrand veel sneller vet rondom je spieren. Studies tonen zelfs aan dat je intermittent fasting je kan helpen langer te leven. (4) (5).

Merijn deed maar liefst 6 jaar onderzoek voor het ontwikkelen van My Shredded Lifestyle. Je kunt er dus op vertrouwen dat er een hoop energie, kennis en ervaring in is verwerkt.

De inhoud van het boek

my shredded lifestyle

Het boek telt 136 pagina’s waarin je informatie krijgt over voeding, sport en rust. Naast een hoop onderbouwde informatie ontvang je ook complete voeding en trainingsschema’s.

Het is een compleet stappenplan waardoor je direct van start kunt. Je hoeft niet zelf op onderzoek uit en dat scheelt een hoop tijd.

Mannen en vrouwen kunnen gebruik maken van dit boek. Ook maakt het niet uit of je beginner of al gevorderd bent. De volgende onderwerpen kom je tegen in My Shredded Lifestyle:

 • Hoe je snel maar gezond vet kunt verliezen
 • Hoe je bepaald hoeveel en welke voeding je nodig hebt
 • Het ontwikkelen van een ijzersterke mindset
 • Hoe je de focus kunt behouden
 • Welke manier van trainen zorgt voor snel resultaat

Wat ik ook sterk vind aan dit boek is dat je leert omgaan met jaloezie en negativiteit. Je krijgt hier vrijwel dagelijks mee te maken en dit kan ervoor zorgen dat je van je pad afwijkt. Merijn helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je hier mee om kunt gaan.

Hieronder vind je de inhoud van het boek:

my shredded lifestyle


my shredded lifestyle


my shredded lifestyle

My Shredded Lifestyle ervaringen

Dan is het nu tijd om een aantal ervaringen met je te delen. Eerst deel ik ervaringen die ik van anderen ben tegengekomen. Er zijn namelijk heel wat recensies te vinden op het internet.

Bekijk hier meer dan duizend ervaringen van andere My Shredded Lifestyle gebruikers >>>

Zoals je kunt zien zijn de reacties positief en hebben er een hoop mannen en vrouwen gebruik van gemaakt.

my shredded lifestyle

my shredded lifestyle

Mijn persoonlijke ervaringen met My Shredded Lifestyle

Ik heb het boek besteld via internet en de volgende dag netjes geleverd ontvangen. Het boek voelt degelijk aan en dat vind ik persoonlijk prettig.

Zodra je het boek opent tref je een duidelijke inhoudsopgave aan. Hierdoor kun je makkelijk navigeren door het boek. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van afbeeldingen wat ervoor zorgt dat de advies en tips duidelijk overkomen.

Ik had verwacht dat het lastig zou zijn om 8 uur te kunnen eten en 16 uur te vasten. Dit valt goed mee en doordat je de positieve veranderingen ervaart motiveert het enorm.

Mijn trainingen

Door dagelijks binnen een bepaalde tijd te eten (overige tijd eet je niet), komt er veel meer energie vrij. Tijdens het sporten heb je meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Ook mijn spierpomp neemt toe wat de gehele dag aanhoudt.

Dit betekent dat je er voller en gespierder uitziet. Het is een super tof gevoel en je ervaart de kracht van My Shredded Lifestyle. Voor mij is dit het eerste programma dat daadwerkelijk werkt!

Is mijn lichaam veranderd?

Het antwoord is JA! De afgelopen weken is er meer spierkracht en speerdefinitie ontstaan. Het verschil is niet alleen voelbaar maar ook zichtbaar.

Dit motiveert enorm en tot de dag van vandaag maak ik er nog steeds gebruik van. Dit doe ik om in de zomer ”perfect” uit te zien.

Ik voel me zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit. Het periodiek vasten geeft enorm veel voordelen waardoor ik niet meer anders wil. De spierkracht en spiergroei die je ervoor terug krijgt is enorm en moet je dan ook echt zelf ervaren!

Welke garantie heb je?

Je ontvangt 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het aankoop bedrag terug gestort.

Op deze manier loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen.. alleen maar te winnen. Ik kan het me voorstellen dat je deze manier van sporten/diëten spannend vind en dan is deze garantie ideaal!

My Shredded Lifestyle kopen + Kortingslink

Je kunt het boek online bestellen via de officiële website van My Shredded Lifstyle. Doe je dit voor 12 uur ’s nachts, ontvang je het boek de volgende dag in huis.

Ben je van plan om My Shredded Lifestyle te kopen, gebruik dan wel de kortingslink. Je betaalt hier namelijk minder! Klink op de link hiernaast en ontvang direct hogere korting: My Shredded Lifestyle Kortingspagina >>

Tot slot

Wanneer je op een onderbouwde en bewezen manier wilt werken aan je lichaam, raad ik je My Shredded Lifestyle van harte aan.

Je bent meer te weten gekomen over de manier van aanpak en welke resultaten je hiermee kunt behalen. Daarnaast heeft Merijn een compleet stappenplan ontwikkeld waardoor je direct kunt beginnen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met My Shredded Lifestyle!

LET OP: Merijn heeft een kortingspagina actief. Je betaal hier minder voor My Shredded Lifestyle. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je goedkoper uit bent: My Shredded Lifestyle Kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 10 november, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

11 reacties op "My Shredded Lifestyle Review"

 1. Kevin schreef:

  Heb het boek gisteren ontvangen en ben er mega blij mee. Eindelijk iets gevonden waar echt alles in staat! Bedankt voor het delen hiervan en ben benieuwd naar de resultaten.

 2. Maarten schreef:

  Boek ook besteld. Zeker een aanrader. Dit boek verdient gewoon een award! Alles helder uitgelegd en praktisch toe te passen.

  1. timo schreef:

   Hoi Maarten,

   Goed om te lezen dat het boek je bevalt! Ik wens je succes met het behalen van je
   doelen.

   Groeten Timo

 3. Mark schreef:

  Boek besteld en ik ben zeer enthousiast over dit boek.
  Ik volgde Merijn al een tijdje op YouTube en ik ben gewend van hem dat die enkel met kwaliteit komt.
  Dit wordt dan ook wederom bewezen in zijn boek.
  Eindelijk beschik ik over onderbouwde wetenschappelijke kennis om deze zomer een sixpack te bereiken:D

  1. timo schreef:

   Hoi Mark,

   Merijn is inderdaad bekend van youtube en deelt toffe video’s!
   Mooi om te lezen dat je zo enthousiast bent!
   Ik wens je succes met het bereiken van je sportieve doelen :-).

   Groeten Timo

 4. Bruce schreef:

  Ik heb MYSL nu 3 weken en de verschillen aan mijn lichaam zijn enorm. Ik was in het begin best sceptisch aangezien er veel succesverhalen rond gaan. Eerst zien dan geloven was mijn gedachte. Het boek doet 100% wat het belooft en mijn omgeving vraagt zelfs of ik verboden middelen gebruik. Ik ben zichtbaar gespierder en voel me fitter dan ooit. Ben ook benieuwd hoe het nu met jou gaat Timo en of je het boek ook nog altijd gebruikt? Groeten Bruce

  1. timo schreef:

   Hoi Bruce,

   Bedankt voor je bericht! Wat een goede resultaten zeg!!
   Ik ben ook helemaal fan van MYSL en maak er iedere dag gebruik van.
   Het is enorm tof om te zien hoe zichtbaar je spieren worden en vooral
   de gezichten in de sportschool :-).
   Ik wens je succes en vooral veel plezier met het behalen van je doelen.
   Gaat zo te lezen helemaal goed komen!

   Groeten Timo

 5. Nadia schreef:

  Onwijs tof welke veranderingen mijn lichaam heeft doorgemaakt! Iedereen die een gespierd en strak lichaam wilt raad ik dit aan. In begin dacht ik daar heb je er weer zo een maar ik moet toegeven dat Merijn echt weet waar hij het over heeft. De zomer mag beginnen!

  1. timo schreef:

   Hi Nadia,

   Goed bezig!! Ik weet zeker dat je er nog heel veel
   plezier aan zult beleven :-). Ga zo door!

   Groeten Timo

 6. V. Linders schreef:

  Ben benieuwd als ik jouw ervaringen lees en ook de recensies van anderen. In augustus ga ik op vakantie en hoop dat ik tegen die tijd een gespierder lichaam heb.

  1. timo schreef:

   Je kunt inderdaad op korte termijn, enorm veel bereiken met My Shredded Lifestyle. Het is vooral een kwestie van doen en de adviezen opvolgen die Merijn deelt. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het boek en geniet van je vakantie! Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies