perfect slapen in 7 stappen review

Perfect Slapen In 7 Stappen Review: Wacht met kopen!

Laatste update: 7 november, 2023 | 33 reacties

Werkt Perfect Slapen In 7 Stappen echt zo goed of kun je er beter vanaf blijven? Er komen verschillende oorzaken en methoden aan bod om je slaap kwaliteit te verbeteren. Een van de belangrijkste redenen dat je slechts slaapt heeft te maken met cortisol. Dit is een stresshormoon dat vrijkomt door de bijnieren. Zodra je cortisolspiegel te hoog is kan dit de slaap verstoren en zorgen voor gewichtstoename en een hoge bloeddruk (1). In deze Perfect Slapen In 7 Stappen review ontdek je of dit stappenplan dé oplossing is tegen slecht slapen!

TIP:
Er is een geheime kortingspagina van Perfect Slapen! Hier betaal je veel minder voor het boek >>

Slaapproblemen bij een kwart van de Nederlanders

Het CBS meldt op basis van cijfers uit de Gezondheidsenquête dat bijna een kwart van de Nederlanders van 25 jaar, in 2018 last had van slaapproblemen. Volgens William van der Klaauw is het mogelijk om weer een perfecte nachtrust te creëren.

Wegens de vele succesverhalen werd het hoog tijd om dit zelf te ondervinden en te bevestigen of Perfect Slapen In 7 Stappen, de uitkomst is tegen slaapproblemen.

Laten we eerst gaan kijken naar wie William van der Klaauw is en of je hem kunt vertrouwen.

Wie is William van der Klaauw?

perfect slapen in 7 stappen

William is slaapdeskundige en heeft bovendien jaren last gehad van slaapproblemen. Hij vond dat het tijd werd voor de ideale oplossing en is zich gaan verdiepen in slaapstoornissen.

Zo heeft hij een praktijk opgericht waarin hij sprak met verschillende cliënten. Aangezien zijn succes alsmaar groter werd is William een manier gaan bedenken, om ook mensen aan de andere kant van Nederland te kunnen helpen.

Om dit te kunnen realiseren heeft hij Perfect Slapen In 7 Stappen ontwikkeld. Zo maakt hij gebruik van verschillende methodes waar ik je later meer over vertel. Dat William ervaring heeft in de dingen die hij doet blijkt uit de vele positieve reacties op zijn website. Omdat ik graag wil weten of deze reacties ”echt” zijn ben ik er dieper op in gegaan.

Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Als ik de websitepagina van William bekijk zie ik enorm veel positieve reacties. Maar de vraag is zijn deze reacties van echte personen. Om dit te achterhalen ben ik verder opzoek gegaan naar Perfect Slapen In 7 Stappen ervaringen.

Er zijn verschillende website die ervaringen delen en ook tref ik een Facebookpagina aan. De gebruikers van deze pagina bestaan echt en ook hier lees ik positieve ervaringen, een goed teken als je het mij vraagt! Dit straalt namelijk een hoop vertrouwen uit.

Daarnaast heeft William ook het zakelijke gedeelte op orde. Zijn website is voorzien van KVK-nummer en ook is zijn btw-nummer openbaar. Zijn adres gegevens staan ook vermeld op het internet. We kunnen de vraag is William van der Klaauw betrouwbaar beantwoorden met een JA!

TIP:
Wees geen dief van je eigen portemonnee. Hier betaal je veel minder
: Kortingspagina >>

Wat is Perfect Slapen In 7 Stappen?

Perfect Slapen In 7 Stappen is ontwikkeld om af te rekenen met slaapproblemen. Door gebruik te maken van een aantal methodes ervaar je op korte termijn, een succesvolle nachtrust. Herken je jezelf in een van de volgende punten dan is de kans groot dat Perfect Slapen In 7 Stappen de oplossing is.

 • Je voelt je vaak moe en lusteloos
 • Je kijk met angst naar de volgende dag
 • Wanhopig verlang je naar een goede nacht slaap
 • Slaappillen werken niet of wil je niet aan beginnen
 • Je vraagt je regelmatig af hoe een dag eruit zou zien met voldoende energie

Het zijn allemaal punten waar je mee te maken krijgt als je nachtrust niet goed is. Ook laat William weten dat de kans groot is dat je van alles hebt geprobeerd. Zo laat hij zien dat zelfs in Google maar liefst 23.900 keer wordt gezocht op de vraag ” Slapeloosheid van alles geprobeerd”.

Perfect slapen in 7 stappen

Laat ik je meer vertellen over de stappen die William gaat toepassen. Zo krijg je een helder beeld van wat je kunt gaan verwachten zodra je start met Perfect Slapen In 7 Stappen.

Inhoud Perfect Slapen In 7 Stappen

Allereerst beschrijf ik de reden waarom William claimt dat zijn 7 stappen WEL werken. Zo verteld hij dat er geen wondermiddel bestaat. Hij krijgt regelmatig aparte vragen binnen over zalfjes, kussens, verboden pillen en ga zo maar door.

daarnaast zijn er methodes die alleen gebruikt worden tijdens de nachtrust. Volgens William is dat niet de juiste oplossing. Zijn stappenplan is ontwikkeld om overdag de juiste keuzes te maken zodat je tijdens het slapen gaan, de voordelen ervan ervaart.

Zo legt hij uit dat wat je in de ochtend en middag doet, bepaalt hoe je de dag erna slaapt. Dit heeft te maken met je hormoon instelling van je biologische klok. Het is daarom belangrijk om een goede basis overdag te leggen.

De Oplossing Ligt Altijd Bij Jezelf laat William regelmatig op zijn pagina weten. Wanneer je slaapproblemen wilt aanpakken moet je beginnen bij de wortel. Waar het om gaat zijn de volgende 4 stappen:

– Je biologische klok moet juist worden ingesteld
– Het aanmaken van de allerbelangrijkste hormomen
– Afrekenen met slaapangst
– Beheers de schommeling van je lichaamstemperatuur

Hieronder behandel ik de allerbelangrijkste 4 methodes die je leert uit Perfect Slapen In 7 Stappen.

Stap 1 – Afrekenen met slaapangst

In de eerste stap ga je afrekenen met slaapangst. Deze angst heb je namelijk ontwikkeld door het regelmatige wakker liggen of wakker worden. Slaapangst groeit doordat je jezelf als het ware gek maakt met allerlei vragen. Zo Laat William weten dat je jezelf vragen stelt zoals:

 • Hoe kom ik morgen de dag door
 • Slapen lukt mijn niet meer
 • Wat als ik de hele nacht wakker lig
 • Werken wordt morgen een drama

Doordat je deze vragen aan jezelf blijft stellen wordt je slaapangst groter verteld William. Daarom is het belangrijk om in stap 1 hier wat aan te doen. Je leert onder andere:

 1. Hoe je slaapangst niet meer verder laat groeien
 2. Je niet meer nadenkt over eventuele zorgen
 3. Hoe verbindingen in je brein ervoor zorgen dat slaapangst geen kans krijgt
 4. Hoe je jezelf in ruststand brengt zodat snel in slaap zult vallen

Stap 2 – Het aanmaken van de allerbelangrijkste hormonen

Een veel gestelde vraag die William tegen komt is waarom je overdag moe bent en slapen gaan uiteindelijk niet lukt? Zijn antwoord op deze vraag heeft te maken met het stresshormoon cortisol. Wanneer het avond wordt en dit hormoon onvoldoende is gedaald, word de aanmaak van het slaaphormoon onderdrukt (2).

In stap 2 zorgt William ervoor dat het evenwicht hierin hersteld wordt. Overdag maak je genoeg cortisol aan om te kunnen functioneren en geleidelijk neemt dit af zodat je slaaphormonen aangemaakt worden. In methode 2 leer je het volgende:

 1. Wat je in de ochtend moet doen zodat je in de avond voldoende slaaphormonen aanmaakt
 2. Welke voeding je beter kan vermijden (stress verhogend)
 3. Hoe je een hoge cortisolwaarde kunt herkennen + oplossing
 4. Eenvoudige maar efffectieve methodes om je cortisol te verlagen

stap 3 – Je biologische klok moet juist worden ingesteld

In de hersenen bevind zicht een klein orgaan dat de biologische klok regelt (3). Het is belangrijk dat deze ”klok gelijk staat zodat je in slaap kunt vallen zodra dat nodig is. Je focus en alertheid daalt waardoor er moeheid ontstaat. Om hier op de beste manier van te profiteren leer je de volgende stappen:

 1. Hoe je direct vanaf de ochtend je slaaphormonen gelijkt kunt zetten
 2. Welke dingen je nooit mag doen na een slechte nacht
 3. Hoe je jouw unieke slaapritme vindt
 4. Hoe je slim kunt ontbijten zodat je de volgende dag een goede nachtrust ervaart

Stap 4 – Beheers de schommeling van je lichaamstemperatuur

Om goed te kunnen slapen is je lichaamstemperatuur belangrijk verteld William in zijn stappenplan. Tijdens de avond moet je de daling plaatsvinden tot de juiste temperatuur. Dit zorgt er namelijk voor dat je in slaap kunt vallen (4).

Voldoende afkoelen voor een diepe en langdurige slaap is dus belangrijk. Om de schommelingen op de juiste manier te laten verlopen komen de volgende stappen aan bod:

 1. Hoe je je interne thermostaat op de juiste stand kunt zetten
 2. Op een slimme manier douche zodat je slaperig wordt
 3. Hoe je op een snelle manier je lichaamstemperatuur kunt versterken
 4. Welke slaapkleding je beter kunt vermijden

Zoals je kunt zien komen er genoeg punten aan bod die ervoor zorgen dat je beter zult slapen. Waar ik het ook nog over willen hebben is de garantie die William bied. Je kunt Perfect Slapen In 7 Stappen 90 dagen uitproberen. Later lees je hier meer over.

LET OP: William heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Perfect Slapen In 7 Stappen Kortingslink >>

Perfect slapen in 7 stappen

Perfect Slapen In 7 Stappen ervaringen

Dat is het nu tijd om mijn eigen ervaring te delen. Ik heb Perfect Slapen In 7 Stappen aangeschaft en hier 30 dagen gebruik van gemaakt. Laat ik beginnen met de gang van zaken als je het stappenplan van William aanschaft.

Wat gebeurt er na betaling?

Zodra je het bedrag hebt overgemaakt ontvang je een mail van William. Hierin staat beschreven hoe je van start gaat met Perfect Slapen In 7 Stappen. Ook laat William weten dat als je vragen hebt, je vrijblijvend terecht kunt.

Om gebruik te maken van het stappenplan heb je geen e-reader of speciaal programma nodig. Je ontvangt het boek namelijk door de brievenbus en digitaal. Ook krijg je toegang tot een aantal bonussen. Via een link in de mail die je ontvangt kun je Perfect Slapen In 7 Stappen Direct openen. Je krijgt tevens direct toegang tot alle bonussen.

Inleiding en opmaak

Je krijgt te maken met een duidelijke inhoudsopgave waarin alle onderwerpen staan beschreven. De eerste pagina’s zijn de inleiding van het stappenplan. Je maakt kennis met William en het viel me op dat er gelijk een soort van vertrouwen ontstaat.

Op de manier van schrijven zie je dat William enorm veel ervaring heeft op het gebied van slaapproblemen. Hij navigeert je door het stappenplan zodat je exact weet waar je moet beginnen. De pagina’s zijn van een duidelijke opmaak zodat je prettig te werk kunt gaan.

Gebruik en resultaat

Perfect Slapen In 7 Stappen is eenvoudig te gebruiken waardoor je uitkijkt naar het volgende hoofdstuk. William gebruikt een heldere en volgbaren taal.

In het begin kom je vooral jezelf tegen. Je herkent je in veel punten en ook in de dingen die je als het ware verkeerd aanpakt. Door deze direct te veranderen ervaar je op korte termijn verschil. Dat was dan ook zeker het geval.

Binnen een paar dagen was mijn slaap verbeterd en wist ik exact wat ik wel en niet moest doen. William geeft aan dat je in het begin snelle resultaten kunt verwachten maar je niet stappen moet overslaan. Het is namelijk de bedoeling dat het verschil blijvend is en je altijd een goede nachtrust te pakken hebt.

Hij blijft realistisch en geeft aan dat er altijd om je heen iets kan gebeuren waardoor je slechter slaapt. Dit is menselijk en het heeft niets te maken met je eigen toestand. Je leert hoe je onverwachte gebeurtenissen een plek kunt geven waardoor je alsnog een goede nachtrust ervaart.

Oplossingen voor slaapproblemen

Perfect Slapen In 7 Stappen is voor mij een goede oplossing geweest. Ik slaap dieper en wordt uitgerust wakker. Ook ik heb voordat ik met dit stappenplan begon verschillende supplementen geprobeerd en helaas is dit voor korte duur.

Wanneer je een serieuze oplossingen zoekt voor slaapproblemen raad ik je Perfect Slapen In 7 Stappen aan. Bovendien heb je niks te verliezen door de garantie die William hanteert.

Garantie Perfect Slapen In 7 Stappen

William biedt een garantie van maar liefst 90 dagen. Ben je niet tevreden of zijn slaapproblemen niet verbeterd, krijg je je aankoop bedrag terug gestort. Na mijn idee kun je een garantie als deze alleen geven als je 100% achter je product staat.

Deze 90 dagen garantie straalt vertrouwen uit waardoor je niets te verliezen hebt, als je gebruik gaat maken van het stappenplan.

Perfect Slapen In 7 Stappen kopen met koring?

Perfect Slapen In 7 Stappen ontvang je als een fysiek boek in de brievenbus. Wanneer je het boek hebt besteld ontvang je het de volgende werkdag. Ook krijg je direct toegang via je mail-adres tot het stappenplan en een aantal waardevolle bonussen namelijk:

 1. één jaar persoonlijke ondersteuning
 2. e-cursus dieper slapen (automatische inschrijving)
 3. kalmeer je gedachte (10 bewezen technieken)
 4. welterusten snacks receptenboek
 5. supplementen gids
 6. Crystal water Relax music

LET OP: William heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Perfect Slapen In 7 Stappen Kortingslink >>

Is het echt de moeite waard?

De inhoud, methodes en service die je van William krijgt is van zeer goede kwaliteit. De prijs die je betaalt voor het complete programma en de bonussen die je ontvangt bedraag 37,00,- euro. Persoonlijk vind ik dit een betaalbare prijs en is dit niet te duur.

Bovendien heb je maar liefst 90 dagen garantie op het volledige stappenplan. Voordat ik dit stappenplan ontdekte heb ik verschillende supplementen en tips geprobeerd, waar je achteraf het geld niet van terug krijgt. Dat is zonde en uiteindelijk ben je niks opgeschoten.

Bij Perfect Slapen In 7 Stappen hoef je je niet druk te maken zodra je het stappenplan aanschaft. De garantie wordt duidelijk vermeld op de website en deze behoort William dan ook na te komen.

Als ik kijk naar de resultaten die het mij heeft opgebracht raad ik je Perfect Slapen In 7 Stappen van harte aan. Het zorgt er namelijk voor dat je weer kunt genieten van je nachtrust en meer energie hebt gedurende dag.

Ik hoop dat deze Perfect Slapen In 7 Stappen Review je het antwoord gaf op de vragen, waar je na opzoek was zoals:

 • Wat is Perfect Slapen In 7 Stappen
 • Perfect Slapen In 7 Stappen ervaringen
 • Is William van der Klaauw betrouwbaar?
 • Is Perfect Slapen In 7 Stappen de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben of ervaringen met perfect slapen in 7 stappen, laat dan hieronder een reactie achter. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug :-).

Ik wens je succes en vooral veel plezier toe met het creëren van een betere nachtrust!

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee. Hier betaal je veel minder: Kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 30 mei, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

33 reacties op "Perfect Slapen In 7 Stappen Review: Wacht met kopen!"

 1. Rowan schreef:

  Ik word regelmatig wakker waardoor ik de volgende dag super moe ben. Veel dingen geprobeerd maar helpt niet. Nu wil ik dit toch een kans geven ook omdat je 90 dagen garantie hebt. Gebruik je het nog steeds of hoe werkt zo iets?

  1. timo schreef:

   Hoi Rowan,

   Goed dat je de stap hebt genomen om je slaap te verbeteren.
   Er zijn inderdaad een hoop dingen maar lang niet alles helpt. Dat heb ik ook ondervonden.

   Mijn slaap is nu beter en ik ontvang nog altijd de nieuwste slaap tips van William via mijn mail.
   Zo blijf ik up to date. Het heeft mij in ieder geval geholpen en met de 90 dagen garantie
   is het zeker de moeite waard om het ook te proberen.

   Laat me even weten wat je keuze is geworden :).

   Groeten Timo

   1. Rowan schreef:

    Bedankt voor je antwoord Timo. Ben ermee van start gegaan. Laat je over een tijdje wel weten hoe het gaat. Groetjes Rowan

 2. Carla schreef:

  Kan ik hier samen met me partner gebruik van maken? We hebben hier namelijk allebei last van en vroeg me af of dit kan? We willen namelijk een beter nachtrust aangezien we overdag best wel moe zijn.

  1. timo schreef:

   Hoi Carla,

   Je kunt perfect slapen in 7 stappen met je partner gebruiken. Jullie kunnen
   samen de stappen en tips opvolgen.

   Een goede nachtrust is absoluut belangrijk. Jullie zullen er zeker op voorruit gaan. Ik wens
   jullie veel succes en laat me weten over een paar dagen hoe gaat :).

   Groeten, Timo

   1. Carla schreef:

    Hi Timo,

    Ik dacht laat ik even een up-to-date achterlaten. We hebben namelijk
    dit programma aanschaft. Zijn nu ruim een maand bezig en onze slaap
    is boven verwachting verbeterd.

    We hebben ook Frank een bericht gestuurd om hem te bedanken. Ook jou
    willen we bedanken voor de review die je hebt geschreven. Jouw ervaring was
    wat ons over de streep heen trok. We maken nog iedere dag gebruik van zijn tips
    en stappen en zijn enorm blij dat we beide goed slapen.

    We wensen je een fijn weekend en we laten binnenkort weer iets van ons horen als je dat leuk vindt?

    Groetjes Carla

    1. timo schreef:

     Hoi Carla,

     Wat enorm tof om te lezen dat jullie slaap verbeterd is!
     Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

     Slaapproblemen is een veel voorkomend probleem. Ik vind het super
     dat jullie hiermee geholpen zijn.

     Laat me zeker binnenkort weten hoe het gaat!
     Fijne avond.

     Groeten Timo

 3. Marieke schreef:

  Hoi Timo ik heb ook interesse in de cursus van perfect slapen.
  Heb nog een vraag over de garantie. Klopt deze 90 dagen echt?
  Ik wil het dan best proberen want heb van alles al gedaan om te kijken
  of ik dan beter slaap maar hielp niet. Zou fijn zijn aangezien ik niet breed heb
  dat ik geld terug kan krijgen mocht dit niet werken. Ik ben heel benieuwd.
  Zou je me kunnen laten weten hoe dat zit?

  1. timo schreef:

   Hoi Marieke,

   De garantie van 90 dagen klopt. Mocht je om wat voor een reden dan ook niet
   tevreden zijn, krijg je 100% je geld terug. Als je nog vragen hebt hoor ik
   het graag!

   Groeten Timo

 4. Ronald schreef:

  Ik heb altijd last van slaapproblemen zodra de klok een uur achteruit gaat. Voor mijn gevoel nemen de klachten toe en daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Wordt er alleen naar diep liggende slaapproblemen gekeken of krijg je ook hulp met een probleem als dat ik heb?

  1. timo schreef:

   Hoi Ronald,

   Zowel de basis als diep liggende problemen worden behandeld door William van der Klaauw.
   Het is bekend dat meerder mensen dit ervaren zodra de klok voor of achteruit gaat.
   Perfect slapen in 7 stappen helpt je hiermee om te kunnen gaan.
   Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag!

   Groeten timo

 5. Fenna schreef:

  Bij deze wil ik je laten weten dat ik zeer tevreden ben met perfect slapen in 7 stappen. Via jouw website ben ik hiermee in aanraking gekomen en gebruik het nu ruim een maand. Slapen gaat stukken beter en ook zit ik lekkerder in mijn vel. Ik sport veel en nooit kwamen mijn spieren echt tot rust. Nu is dit wel het geval en dat zie je ook. Kijk uit naar verdere verbeteringen!

 6. Glenn schreef:

  Het is een hele grote verandering dat ik heb doorgemaakt sinds ik dit programma gebruik. Ik slaap sneller, vaster en word uitgerust wakker. De stappen en tips helpen echt en dat vond ik in begin best spannend. Heb namelijk best veel geprobeerd ook pillen en dat mocht allemaal niet baten. Bgreat wil ik ook bedanken want door deze review ben ik ermee begonnen. Ik bekijk wekelijks jullie website want er staat leuke info op. Ga zo door! Groetjes Glenn

  1. timo schreef:

   Hoi Glenn,

   Wat goed om te lezen dat je deze veranderingen ervaart. Graag gedaan voor het delen
   van deze review. Voldoende slaap is enorm belangrijk en zo te zien gaat het de goede
   kant op! Ga zo door en hou me op de hoogte als je wil :-).

   Groeten Timo

 7. M. Widdershoven schreef:

  Ik heb er ook veel baat bij! Eindelijk slaap ik snel en word ik in de nacht niet meer wakker. Overdag voel ik me veel beter en heb minder last van stress. Ben er blij mee!

  1. timo schreef:

   Wat goed om te lezen dat er zoveel baat bij hebt.
   Dat doet me goed! Ik wens je een fijne avond.

   Groeten Timo

 8. T schreef:

  Ik ben super blij dat ik met dit stappenplan begonnen ben. Na 5 dagen wel te verstaan ervaarde ik een betere nachtrust en voelde ik mezelf niet meer down. Dit is voor ook het eerste dat echt werkt en heb William ook al een mail gestuurd met dit goede nieuws. Mochten er mensen zijn die twijfelen, ik zou zeggen ga ervoor want dit werkt wel!

  1. timo schreef:

   Wat goed om te lezen dat je er op korte tijd, al zoveel aan gehad hebt! Wees er trots op
   dat je de stap gezet heb en je dit hebt bereikt. Fijne zondag!

   Groeten Timo

   1. Anita schreef:

    Iemand enig idee waar zijn boek, versla het monster, nog te koop is? Vind overal dezelfde reactie : UITVERKOCHT

 9. Bob schreef:

  Voor mij werkt het! Ben er op voorruit gegaan

  1. Timo schreef:

   Goed om te lezen Bob! Ga zo door 🙂

 10. Ron schreef:

  Ik was enorm sceptisch over dit soort cursussen. Maar op een gegeven moment ging het zo slecht met me dat ik klaar was met allerlei dokter afspraken en pillen. Via internet ben ik hier achter gekomen en zo vele recensies gaven mij het gevoel dat ik het op zijn minst kon proberen. Al helemaal toen ik de garantie van 90 dagen zag staan. Nou ik kan je vertellen dat ik weer slaap als een roosje. Wil anderen dan ook echt op het hart drukken om hiervoor te gaan want het werkt echt! Ben super blij hiermee

  1. Timo schreef:

   Hallo Ron, wat goed om te lezen dat je er zo veel baat bij hebt! Het is ook zeker een heel goed programma. Ik wens je een mooie dag toe! Groetjes Timo

 11. Kim schreef:

  Zooo! wat ben ik blij dat dit op mijn pad is gekomen. Ik slaap super goed en raad het iedereen aan. Groetjes Kim

  1. Timo schreef:

   Super goed Kim. Het is een waanzinnig goed programma. Bedankt voor je review!

 12. Marijke schreef:

  HELD! Ik slaap weer als een baby. Dankzij deze review de stap genomen en wil anderen ook echt motiveren om hiermee aan de slag te gaan. En wat een flinke korting geef je in je artikel. Nog bedankt daar voor.

  1. Timo schreef:

   Hoi Marijke, wat een goed nieuws zeg! bedankt voor jouw reactie hier. Veel plezier nog met de cursus. Groeten Timo

 13. Nic schreef:

  Ik heb zelf last van slaapstuipjes/schokjes die mij wakker houden. Net als ik in slaap val. Dot gebeurd ook in de nacht als ik niet diep genoeg slaap. Of richting de ochtend. Ik ervaar dit als heel vervelend en wil hier heel graag vanaf. Ik heb dit nu een aantal maanden. Zou dit boek dan wat kunnen doen voor mij?

  1. Timo schreef:

   Hoi Nic, ik weet dat Perfect Slapen In 7 Stappen met veel oorzaken rekening houd. Je kunt het natuurlijk ook aan William vragen door hem een mail te sturen zodra je gestart bent. Groeten Timo

 14. R. Jurgens schreef:

  Het werk echt terwijl mijn twijfels groot waren. Nogmaals bedankt want ik slaap weer als een baby!

  1. Timo schreef:

   Dat is heel fijn om te lezen! Bedankt voor je berichtje :-).

 15. Tanja Meulemans schreef:

  Ik ben er ontzettend blij mee. Echt van alles maar dan ook van alles geprobeerd. Vanaf de eerste dag ervaar je al een betere nachtrust en dat met ruim 2 jaar slaapproblemen!

  1. Timo schreef:

   Hoi Tanja, bedankt voor je berichtje en wat fijn om te lezen dat je zo snel de voordelen ervaart!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies