Recept tilapiafilet met bieslook en citroen
Laatste update: 27 december, 2019 | Geen reacties
Recept tilapiafilet is makkelijk om te maken en kost je weinig tijd. Ik heb gekozen voor heerlijke kruiden en natuurlijk een snufje citroen. Dit ga je hoe dan ook lekker vinden. Slechts 1 gram koolhydraten per portie en maar liefst 20 gram eiwitten. Het is echt niet ingewikkeld om een lekker visje te bereiden. Deze tilapiafilets hebben een zachte en romige smaak. In combinatie met onder andere bieslook zul je smullen van het eindresultaat!
TIP:
Wil je graag 2 kg per week afvallen? Gebruik hiervoor het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>
Ingrediënten
- 4 tilapiafilets (diepvries)
- 1 citroen
- 2 el kappertjes (potje)
- 1 bakje bieslook
- 2 eieren (maat M en gesplitst) 4
- 3 el olijfolie
Bereidingswijze
1. Was de citroen af en rasp de gele schil. De rasp meng je met de bieslook en peper. Klop de eidooiers los en bestrijk hier de vis mee. De eiwitten worden niet gebruikt.
2. Haal nu de vis door het bieslookmengsel. Zorg ervoor dat deze volledig bedekt is met bieslook (geeft een extra lekkere smaak). Verhit olie in een koekenpan en bak de vis 5 min en keer halverwege (zorg dat de vis gaar is en bak de laatste minuut de kappertjes mee)
3. Pers de citroen uit en besprenkel de vis. Geniet van de heerlijke smaak die vrijkomt!
De voedingswaarden
Dit recept tilapiafilet met fruit recept is goed voor 1 persoon. De voedingswaarde zijn berekend per portie en zien er als volgt uit:
Calorieën: 237
Koolhydraten: 1 gram
Eiwitten: 20 gram
Vetten: 15 gram
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik heb een gratis afslank weekmenu voor jou gemaakt. Nu met handig boodschappenlijstje zodat je direct kunt beginnen. Ontvang hier het weekmenu >>