remescar review

Remescar review: kopen of vanaf blijven?!

Laatste update: 7 maart, 2024 | 12 reacties

Vandaag deel ik een interessante Remescar review. Het gaat om de Remescar wallen donkere kringen crème. Tegenwoordig is het niet vreemd als je last hebt van wallen en donkere kringen. Je bent vaak veel te druk en er zijn van die dagen dat je niet voldoende nachtrust pakt. Hoe mooi zou het zijn, als je hier iets tegen kunt doen. Remescar beweert in ieder geval dat wallen en donkere kringen nauwelijks kans maken.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een crème tegen wallen en donkere kringen werkt. Dat is in ieder geval goed nieuws. Maar of Remescar ook werkt is nog maar de vraag.

Wallen kunnen ook erfelijk zijn!

Wallen onder je ogen kunnen ook erfelijk zijn. Je kan dan nog zoveel oogcrème smeren, de kans dat wallen minder worden is zeer klein. Vooral wanneer je nog erg jong bent en er wallen ontstaan kan dit te maken hebben met erfelijkheid. Ontstaan wallen door het gevolg van stress of vermoeidheid, is het verstandig om allereerst je levensstijl aan te passen. Dit doe je bijvoorbeeld door genoeg slaap te pakken en meer water te drinken in combinatie met een goede oogcrème tegen wallen (bron).

Remescar wallen en donkere kringen creme

remescar creme tegen wallen en donkere kringen

Om een zo goed mogelijke Remescar review te kunnen geven, ben ik gebruik gaan maken van dit product. In mijn pauze heb ik Remescar via bol.com besteld en de volgende dag ontving ik de crème is huis. Het is een lichte verpakking met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Volgens Remescar werkt dit product direct vanaf het eerste gebruik. Ik kan bevestigen dat dit klopt. Het feit is alleen dat het geen oplossing is voor langere tijd. Je dient het iedere dag opnieuw te moeten gebruiken.

Hoe gebruik je Remescar?

Wat ik zeer prettig vindt is dat Remescar een duidelijke gebruiksaanwijzing heeft. Ik wil namelijk weten wat ik moet doen om het beste resultaat te behalen. Hieronder lees je de stappen:

1. Was je gezicht met water en dep droog. Breng nu een hydraterende dagcrème of oogcrème aan (niet op basis van olie). De crème die je aanbrengt laat je twee minuten inwerken.

2. Knijp ongeveer de grote van een rijstkorrel uit de Remescar tube op je vingertop. Minder is niet voldoende en wanneer je te veel gebruikt wordt de crème niet volledig door de huid opgenomen.

3. De crème wrijf je tussen 2 wijsvingers tot de deze kleurloos wordt ( =ongeveer 5 tot 10 seconden). Zorg in ieder geval ervoor dat er nog genoeg crème tussen de vingers zit.

4. Mocht het niet meer nat aanvoelen, neem dan opnieuw een kleine hoeveelheid op de vingertop. Het is belangrijk dat alle stappen goed worden uitgevoerd om de correcte werking van Remescar wallen en donkere kringen te activeren.

5. Breng nu de crème langzaam aan de op de hele zone onder het oog. Wrijf het met een zachte tappende beweging uit, van het midden naar buiten, tot de crème volledig in de huid is opgenomen.

6. Houd nu je gezichtsuitdrukking gedurende 3 minuten neutraal zodat de crème kan drogen. Tot slot sluit je de tube en was je je handen met water.

Remescar ervaringen van andere gebruikers

remescar tube

Mijn persoonlijke ervaring met Remescar is zeer fijn. Ik gebruik het niet iedere dag maar alleen op de dagen dat ik het nodig heb. Laat ik ook nog een aantal ervaringen delen van andere gebruikers. Deze ervaringen zijn afkomstig van Bol.com.

remescar ervaring

remescar creme ervaring

Waar kan je Remescar kopen?

Remescar is verkrijgbaar bij de drogist of online. Ook sommige supermarkten zoals de Alerbert Heijn heeft deze Remescar oogcrème in haar assortiment. Wil je weten waar Remescar op dit moment het goedkoopst is? Gebruik dan onderstaande link:

Bestel hier Remescar het goedkoopst >>

Tot slot over deze Remescar review

Bij mij is dit product zijn beloften nagekomen! Wel is het een feit dat je iedere dag opnieuw, deze crème moet opsmeren. Daarnaast is het zo dat wanneer je gedoucht hebt, je opnieuw Remescar moet aanbrengen. Heb je een vette huid, dan kan het zo zijn dat crème oplost. Ik kan me dus goed voorstellen dat Remescar niet voor iedereen optimaal werkt. Het is vooral een kwestie van proberen en anders kun je er vast iemand anders blij mee maken.

Het was me een genoegen om deze Remescar Review met jou te mogen delen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan de website. Ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 september, 2021

Auteur

Timo

Tags

12 reacties op "Remescar review: kopen of vanaf blijven?!"

 1. Ellen schreef:

  Product werkt prima! Je moet daarna echter geen make-up gaan gebruiken. Ziet er niet uit! Vlekkerig, geplamuurd.

  1. Timo schreef:

   Dag Ellen, bedankt voor het delen van je ervaring. Werkt inderdaad erg goed! Let er wel op dat je een klein beetje gebruikt. Dan blijft de make-up goed zitten zonder dat het een vertekend beeld geeft.

   Groetjes Siloy
   – Team BGreat

  2. Jolanda schreef:

   Werkt super. Gebruik het iedere dag!

   1. Femke Nijen twilhaar schreef:

    Waarom moet je eerst andere oog creme ofzo aanbrengen voor je deze crème aanbrengt? Is dat perse nodig om 2 crèmes onder ogen te doen

 2. marianne schreef:

  Ik heb gelezen op Remescar dat je na de Make-up aan moet brengen.

  1. Petra schreef:

   Dus dagcrème vloeibare make-up en dan pas remescar voor wallen ?

  2. Wlma schreef:

   Ben er erg blij mee

 3. Greetje schreef:

  het werkt en ja je moet het elke dag smeren. ik heb het een week gebruikt en ben tevreden over de werking. echter heb ik een allergische reactie er op gekregen.
  zeer dikke ogen met enorme blauwe kringen. dus helaas zal ik met de wallen en de kringen door moeten. voor degene die er goed op reageren is het een aanrader

 4. Dolma Jitsang schreef:

  Heel mooi product, tevreden. I raad aan mensen met hangende ooglid.

  1. Dineke Zijlstra schreef:

   Bij mij gaat t gelijk klonteren en valt alles eraf zeg maar…..wat doe ik verkeerd??

 5. M.pieters schreef:

  Remescar night gebruikt voor mijn ogen dus gebruikt voor de nacht of ik er nu teveel heb opgesmeerd maar krijg er uitslag van en dikke gezwollen ogen dus niet voor mij weggelegd hiervoor altijd de dag variant gebruikt nooit last maar nu echt allergische reactie .
  Misschien eerst nacht creme eronder moeten doen?

  1. Rozemarijn schreef:

   Beste M.,

   Dat klinkt als een hele nare ervaring! Voor nu zou ik eerst uw huid even laten rusten en de crème een paar dagen niet gebruiken. Daarna kunt u inderdaad proberen eerst een laag nachtcrème aan te brengen en daarna een dunne laag Remescar Nacht erover te smeren. Mocht u dezelfde klachten blijven behouden, dan is het waarschijnlijk beter om de nacht-variant van Remescar niet meer te gebruiken en om eventueel contact op te nemen met de huisarts voor een allergie test. Het kan zijn dat de ingrediënten net iets anders zijn waardoor u nu wel een reactie ervaart.

   Veel sterkte en met vriendelijke groet,
   Rozemarijn (Team BGreat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies