simpel slank review

Simpel Slank review: Doen of niet?

Laatste update: 13 mei, 2021 | 11 reacties

De bedenker van het simpel slank programma is Bernard Favier. Hij beweert dat je wekelijks 2 kilo of meer kunt afvallen, zonder jojo effect. Klopt dit wel?

Tip van Timo:
Wil je een gratis weekmenu waarmee je 2 kg buikvet per week mee verliest? Ontvang hier het gratis menu

Simpel Slank review

Ik heb Simpel Slank een aantal weken uitgeprobeerd. Hieronder deel ik graag mijn ervaringen en of ik er daadwerkelijk iets aan heb gehad.

Mijn persoonlijke Simpel Slank Ervaringen

Met ruim 9 jaar ervaring als voedingsspecialist en personal trainer, heb ik heel wat diëten voorbij zien komen. De diëten waar ik veel positieve reacties over hoor, vind ik de moeite waard om te proberen/reviewen.

Wat was mijn doel?

Ik heb Simpel Slank ingezet, om mijn vetpercentage te minderen. Dit wil zeggen dat buikvet, en lichaamsvet minder wordt.

3 Weken heb ik gebruik gemaakt van simpel slank. De eerste dag heb ik kennis gemaakt met het programma en lees je veel informatie. Omdat ik rustig van start wilde gaan, heb ik de volgende dag de ingrediënten in huis gehaald.

simpel slank

Mijn simpel slank resultaten week 1

De eerste week heb ik vooral kennis gemaakt het programma. Zodra je het boek opent op je telefoon of laptop zie je direct een duidelijke inhoudsopgave.

De recepten zijn makkelijk en snel klaar. Het grootste verschil dat ik heb ervaren is dat mijn energie de eerste week is toegenomen.

Na 7 dagen heb ik mezelf gewogen en ben ik 2,3 kilo afgevallen. Het resultaat is boven verwachting en dat ik me goed voel is net zo belangrijk. Mijn motivatie nam nog meer toe om door te gaan.

Week 2

In week 2 heb ik het ritme goed te pakken. De maaltijden en snacks die je maakt, zijn lekker van smaak en voedzaam. Tussendoor heb ik weinig honger ervaren.

De tweede week ben ik 1,9 kilo afgevallen. De vetpercentage rondom mijn spieren neemt af waardoor ik er gespierder uit zie.

Week 3

Doordat de recepten veel eiwitten bevatten is het ideaal voor je spieren. Tijdens een dieet is het namelijk belangrijk dat je afvalt in vetmassa en niet in spiermassa.

In totaal ben ik in 3 weken 5,5 kilo afgevallen in vetmassa. Dit is een verantwoord getal aangezien 1,5 kilo tot 2 kilo per week gezond is.

Tussendoor heb ik ook gebruik gemaakt van de hulp functie. Er werd binnen het uur op mijn mail gereageerd. Het is fijn als je door kunt gaan en niet lang hoeft te wachten op een antwoord. Ook de service van Simpel Slank is uitstekend!

Wat vind ik van dit boek?

Deze bijzondere manier van afvallen heeft mij in ieder geval verder geholpen. Als je je aan het schema houdt en door blijft gaan, dan kan het niet anders dan dat je afvalt en je energieker voelt.

Onthoud altijd dat je het zelf moet doen. Een dieetplan is een hulpmiddel en stok achter de deur. Met de juiste portie doorzettingsvermogen en wilskracht ga je hoe dan ook afvallen!

Wie is Bernard Favier?

Simpel slank

Zoals je hebt kunnen lezen is Bernard Favier de bedenker van Simpel Slank. Bernard is van beroep sportinstructeur. Hij begeleid kandidaten door middel van gezonde voeding, krachttraining en cardio.

Aangezien niet iedereen de tijd heeft om regelmatig te sporten, is hij een afslankmethode gaan ontwikkelen waarbij sporten niet noodzakelijk is. Uiteraard blijft voldoende beweging belangrijk maar jezelf suf sporten is niet nodig volgens Bernard.

Door de vele ervaringen die hij heeft opgedaan, bleef een vraag hem bezighouden: Waarom zijn mensen van zichzelf al slank en waarom moet anderen hard trainen om met moeite een kilo af te vallen?

Na onderzoek te hebben gedaan ligt het antwoord bij de hormoonhuishouding van het lichaam. Tegenwoordig begeleid Bernard Favier zijn kandidaten niet meer in de sportschool, maar met de Simpel Slank Methode.

Wat is Simpel Slank voor een dieet?

Als eerste maak je kennis met Bernard Favier. Hij verteld over zijn achtergrond en hoe hij tot het idee is gekomen met Simpel Slank. Zo verteld hij zijn ervaringen die hij heeft opgedaan in zijn loopbaan carriere. Hierdoor ontstaat een vertrouwen.

Je kunt namelijk zien dat Bernard weet waar hij over praat. Er zijn namelijk een hoop zogenaamde afslank deskundige waar je uiteindelijk niets aan zult hebben. Bij Bernard is dat niet het geval. Hij heeft het slim aangepakt om op deze manier zijn ervaringen en kwaliteiten met je te delen.

Daarna verteld hij alles over hormoonhuishouding en dat je dit programma veilig kunt gebruiken. Hij onderbouwd de rede waarom je met Simpel Slank kunt afvallen, door middel van je hormonen ”aan te passen”.

Ook geeft hij antwoord op de meest gestelde vraag namelijk, waarom anderen het geheim van afslankhormonen nog niet hebben ontdekt. Ook ik had deze gedachte toen ik zijn verhaal las! Want als Bernard de oplossing heeft, waarom zijn er dan niet meerdere afslank deskundigen met deze methode?

Hij laat duidelijk weten dat bekende wetenschappers en doctoren zoals Dr. Joseph Mercola en Mark Hyman ook de kracht van hormonen gebruiken.

Om een plan in elkaar te zetten dan aansluit op iedere afslank deelnemer, kost veel tijd en werk. Bernard heeft hier de moeite voor genomen en zo Simpel Slank ontwikkeld.

Tip van Timo:
Wil je een gratis weekmenu waarmee je 2 kg buikvet per week mee verliest? Ontvang hier het gratis menu

De inhoud van Simpel Slank

Wat me vooral opvalt is dat Bernard gebruikt heeft gemaakt van een stappenplan. Er is een route voor je uit gestippeld. Persoonlijk vind ik dit zeer prettig. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Daarnaast geeft het zelfvertrouwen want je weet dat je het juiste aan het doen bent. In sommige boeken die ik eerder heb behandeld is dit vaak onduidelijk. Je krijg alleen een hoop recepten en verder kom je alles zelf aan het doen.

Laat ik je meenemen door de route die je bewandeld, zodra je van start gaat met Simpel Slank. Wat ik ook nog wil benoemen is dat je Bernard altijd kunt benaderen voor vragen, mocht je er tijdens het dieet niet uitkomen. Ik heb er in ieder geval een gebruik van hoeven maken maar het kan wel.

Stap 1: Het stoppen van vet aanmaken

Met de meeste afslank methoden pak je de symptomen aan, in plaats van de oorzaak. Met Simpel Slank ga je als eerst aan de slag met je vetopslaghormoon en je vetverbrandingshormoon.

Het vetverbrandingshormoon opent als het ware alle cellen van je lichaam, om het vet te kunnen verbranden. Er ontstaat een keerpunt waardoor je geen overtollig vet meer aanmaakt.

Stap 2: Controle hebben over je hongerhormoon

Als je begint met afslanken wil je zo min mogelijk honger ervaren. Het is dan ook de grootste redenen dat veel dieetboeken niet werken.

Zodra je namelijk constant of regelmatig honger ervaart, is de kans groot dat je opgeeft. In stap 2 ga je je hongerhormoon resetten. Dit ga je doen door anders te eten.

Anders eten betekend dus niet dat je minder gaat eten. Het is namelijk de bedoeling dat je het hongergevoel een stap voor bent. Mocht er toch honger ontstaat dan kun je gebruik maken van tussendoortjes waar Bernard de recepten van deelt.

Zo krijg je complete boodschappenlijsten, weekmenu’s, snackrecepten, kooktips en keukentips. Alle recepten kosten weinig voorbereiding en weinig tijd. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat je honger ervaart. Deze honger ontstaat niet door de drang naar suikers of vetten. Deze honger kun je namelijk Echte honger noemen.

Een groot voordeel is dat je deze honger niet hoeft te negeren. Je kunt namelijk een snack of maaltijd kiezen uit het Simpel Slank plan.

simpel slank

Mijn favoriete
cakejes

Stap 3: Vet verbranden op moeilijke plaatsen

Iedereen heeft bepaalde lichaamsplekken waar meer vet ophoping ontstaat. Deze vetophoping komt door schadelijke stoffen in de voeding.

Wanneer je lichaamsvet te veel schadelijke stoffen bevat, kom je hier normaal gesproken niet zomaar vanaf. Met Simpel Slank kun je deze schadelijke stoffen beperken en aanpakken. D

eze stap sluit aan bij de eerste 2 stappen. Hierdoor ga je het hardnekkige vet verbranden op alle plekken van je lichaam. Dit is de stap waar je lichaam door gaat veranderen. Je voelt niet alleen het verschil maar ziet het ook.

Stap 4: Werken aan een strakke buik

Buikvet ontstaat ontzettend snel. Er vanaf komen duurt stukken langer. Het is dan ook niet een kwestie van alleen gezond eten, ook het hormoon cortisol speelt een grote rol.

Als je lastig rondom je buik afvalt, dan is deze stap onmisbaar. Het Slanker Leven plan (van Simpel Slank) zorgt er namelijk voor dat je grip krijgt op dit hormoon.

Het vet rondom je buik maar ook heupen wordt minder. Volgens Bernard Favier is deze stap enorm populair bij de gebruikers van zijn programma. Een van zijn doelen is het omlaag brengen van je vetpercentage. Of mij dit daadwerkelijk gelukt is lees je straks.

Stap 5: Versla vreetbuien met je gelukshormoon

Het einde maken aan vreetbuien is enorm belangrijk volgens Bernard. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat alles voor niets is geweest.

Er is een oplossing om vreetbuien te voorkomen. Dit gebeurt door het bijzondere hormoon Serotonine. Serotonine staat bekend als gelukshormoon.

Het geeft een gelukkig gevoel en je krijgt er energie van. In stap 5 leer je hoe je dit hormoon kunt boosten. Hierdoor neemt ook je zelfvertrouwen, wilskracht en motivatie toe.

Volgens Bernard Favier is dit zijn meest favoriete stap. Hij krijgt hier namelijk veel positieve feedback over van zijn kandidaten. Persoonlijk vind ik het een goede aanpak van Bernard.

Het gelukshormoon speelt een grote rol in het menselijke lichaam. Zelfvertrouwen is vaak een tekortkoming en daardoor worden bepaalde doelen niet bereikt. Het Simpel Slank Dieet Plan maakt een einde aan onzekerheid.

Simpel slank

Klik op de afbeelding voor toegang tot het programma

Simpel Slank Recepten

Bernard heeft rekening gehouden met de opbouw en keuze van zijn recepten, voor het Simpel Slank programma. Hieronder lees je wat je kunt gaan verwachten.

1. De recepten zijn simpel maar lekker

Je hebt geen ingewikkelde ingredienten nodig. Een speciaalzaak bezoeken is niet nodig. Ook laat Bernard je kennis maken met verschillende kruiden die voor extra smaak zorgen.

2. Goedkoop in aanschaf

De producten die je koopt zijn betaalbaar. Daarnaast deel Bernard een aantal tips over hoe je goedkoop, boodschappen kunt doen. Ik moet toegeven dat deze tips niet afgezaagd zijn. De tips voegen daadwerkelijk iets toe.

3. Weinig bereidingstijd

Tegenwoordig zijn we steeds drukker. Je hebt geen tijd en zin om lang in de keuken te staan. De recepten zijn daarom gebaseerd op 5 tot 20 minuten bereidingstijd.

4. Voedingswaarden per recept aangegeven

Wat ik een pluspunt vindt is dat bij elk recept de voedingswaarden staat aangegeven. Zo weet je exact wat je binnenkrijgt.

5. Biologisch eten is mogelijk (hoeft niet)

Wil je graag biologische maaltijden klaar maken dan is dat geen probleem. Bernard heeft hier rekening mee gehouden. Ook deelt hij een aantal tips die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van biologische ingrediënten.

De voordelen van het programma

Bernard Favier gaat verder dan alleen het delen van dagmenu’s en weekmenu’s. Hij onderbouwt namelijk waarom het belangrijk is, om te werken aan je hormoonhuishouding.

Je gaat op een andere manier om met voeding wat je als prettig zult gaan ervaren. Dit heeft vooral te maken met de eenvoud van recepten. De recepten zijn lekker en betaalbaar.

Je hoeft geen calorieën te tellen en ook legt hij de nadruk op voldoende slapen en ontspanning. Bernard zorgt ervoor dat het plaatje compleet is.

Een ander groot voordeel is dat je contact hebt via email of telefoon. Je vragen worden snel beantwoord en je kunt direct verder.

Ook de garantie van 60 dagen vind ik een groot voordeel. Zo heb je in principe niets te verliezen. De kans ik waarschijnlijk groot dat je al van alles geprobeerd hebt. Met het Simpel Slank Programma heb je ieder geval de zekerheid dat je het geld terug kunt krijgt.

Wat zijn de nadelen van het programma?

Het boek is alleen online te koop. Je kunt het niet in boekhandel gaan bekijken. Daarnaast is het wel ideaal dat je het boek kunt openen op telefoon, laptop en tablet.

Zo kun je tijdens het boodschappen zien wat je nodig hebt. Tijdens het koken is het fijn om je telefoon erbij te hebben zodat je kunt aflezen wat de bereidingswijze is.

Simpel slank kopen met korting

Simpel slank is alleen online te koop. Via een beveiligde en geregistreerde pagina, kun je het boek aanschaffen. Je hoeft alleen een naam en email in te vullen met je betaal gegevens.

Het boek is ontwikkeld op PDF formaat. Dit wil zeggen dat je het kunt openen op elk apparaat (laptop, computer, tablet, mobiel). Je hoeft hier verder niets voor te downloaden.

Zodra je het boek hebt betaald, ontvang je van Bernard een mail. In de mail kun je klikken op een link. Zodra je dat doet open het boek vanzelf en kun je beginnen.

Tip van Timo:
Wil je een gratis weekmenu waarmee je 2 kg buikvet per week mee verliest? Ontvang hier het gratis menu

Heb je vragen over Simpel Slank?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug. Ook lees je reacties en ervaringen van anderen.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Simpel Slank Programma!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 11 juni, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

11 reacties op "Simpel Slank review: Doen of niet?"

 1. Naomi schreef:

  He Timo, ik heb interesse in simpel slank. Wil nog wel even iets weten. Hoe lang kun je dit gebruiken en hoe groot is de kans op een jojo effect. Heb verschillende dieeten geprobeerd en ben nu wat voorzichtiger geworden. Aangezien simpel slank een andere manier van afvallen gebruikt, wil ik het een poging geven. Ben erg benieuwd naar je antwoord. Met dank Naomi.

  1. timo schreef:

   Hoi Naomi,

   Simpel slank is inderdaad een andere manier van afslanken.
   Je kunt dit dieet blijven gebruiken. Je gebruikt het als een nieuwe leefstijl.

   Over jojo effecten is zover ik weet niks bekend. Dit heeft waarschijnlijk met de
   soort methode in dit geval de hormoon balans te maken.

   Je kunt dit boek zelfs 2 maanden proberen. Als je niet bent afgevallen
   kun je alsnog je geld terug vragen.

   Als je er nog meer over wilt weten, hoor ik het graag van je!

   Groeten, Timo

 2. Vera Wilhorst schreef:

  Ik heb een vraag over mijn situatie. Ik ben namelijk veel te zwaar
  en heb moeite met een dieet volgen. Vaak komt dit doordat de
  recepten lastig zijn en ook heb ik weinig tijd. Koken vind ik wel
  leuk dus daar light het niet aan. Hoe zijn de recepten van Simpel Slank.
  Zijn ze echt makkelijk te maken of kost het toch best wel wat tijd?
  Het wordt tijd dat ik wat ga doen aan mijn gewicht en pillen helpen niet.
  Aangezien ik garantie heb van 60 dagen, wil ik het wel een kans geven
  als de recepten makkelijk zijn. Mvg Vera Wilhorst

 3. Julia schreef:

  Interessante manier van afvallen. Nog niet eerder tegengekomen. Wil het best een kans geven en vroeg me alleen nog af of dit ook blijvend is. De dingen die ik voorheen heb geprobeerd liepen uit tot een jojo-effect. Hoor graag van je. Groet Julia

  1. timo schreef:

   Hoi Julie,

   Goede vraag. Want afvallen kan soms makkelijk en snel gaan, maar is het ook blijvend ja?
   Doordat Simpel Slank je hormoonhuishouding aanpakt, val je de eerste weken af.
   Daarna kan er een moment komen dat je even ”stilstaat”.

   Bernard van simpel slank heeft hier een oplossing voor. Je maakt gebruik van een speciaal
   dag menu waardoor je de dag erna weer verder gaat met afvallen. Ik heb hier reacties over gelezen
   van anderen en dit blijkt inderdaad zo te werken.

   Mocht je van start gaan met het programma, wens ik je succes en vooral veel plezier toe!

   Groeten, Timo

 4. Thirza schreef:

  Is dit dieet te combineren met je gezinsleven? Ik zie het namelijk niet echt voor me om twee keer te moeten koken. Als de recepten voor het hele gezin zijn dan wil ik het een kans geven. Het lijkt me in ieder geval een goed dieet en eens iets anders dan de meeste diëten. Ben heel benieuwd!

 5. Julia schreef:

  Hee Timo, ik dacht laat ik je een bericht sturen over hoe het nu gaat. Je hebt me goed geholpen met deze review en eerdere antwoord op mijn vragen hier.
  Ben nu inmiddels bijna 2 maanden verder en in totaal 12 (om precies te zijn 12,6 haha) kilo afgevallen. Ben er super trots op en ben blij dat ik hiermee begonnen ben. Heb van alles geprobeerd hiervoor en dit het eerste dat echt goed werkt voor mij. Hoe gaat het met jou? Groet Julia

  1. timo schreef:

   Hoi Julia,

   Wat mooi om te lezen dat Simpel Slank je verder heeft geholpen! 12 kilo in 2 maanden tijd is enorm goed en daar mag je erg trots op zijn! Ik zie dat het al weer een poosje geleden is en vraag me af hoe het nu met je gaat? Ben benieuwd :).

   Groeten Timo

 6. Sarai schreef:

  Jouw review heeft ervoor gezorgd dat ik begonnen met simpel slank. Ben nu ruim 1 maand verder en wil je graag laten weten dat ik inmiddels 8 kilo ben afgevallen. Dit is anders dan andere dieet programma’s en daar ben ik heel blij mee. Voor mij werkt het in ieder geval en raad het anderen daarom ook aan. Als je het goed vind laat ik later nog eens weten hoe het ervoor staat. Mvg Sarai

  1. timo schreef:

   Hoi Sarai,

   Nog bedankt voor je bericht! Wat een super goede resultaten binnen 1 maand!
   Ben benieuwd hoe het nu met je gaat :-).
   Simpel slank werkt inderdaad heel goed en als de wil er is, kan het niet anders dan dat je afvalt.
   Top gedaan!!

   Ik hoor graag hoe het nu met je gaat?

   Groeten Timo

 7. Lieke schreef:

  Hi Timo,

  Ik lees hier allemaal goede resultaten. Mijn eerste week was ook super goed, 2kilo. Momenteel start ik vandaag in week 3, eet alles volgens schema, vorige week niets afgevallen, 0,5 aangekomen.
  Naast dit programma sport ik 5-6x per week, waardoor ik 3x in de week een eiwitshake aanvullend drink. Kan dit zo’n grote invloed hebben op het afvallen?

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies