storytel

Storytel Revies: Wacht met kopen!

Laatste update: 22 juli, 2021 | 5 reacties

Storytel heb ik 2 weken geleden aangeschaft aangezien ik vaak onderweg ben. De reclame op tv sprak mij aan en had besloten om de website van Storytel te bezoeken. Aangezien je Storytel 14 dagen gratis kunt uitproberen leek het mij de moeite waard om hier gebruik van te maken. Ontdek in deze Storytel review wat mijn ervaringen met Storytel zijn!

LET OP:
Je kunt Storytel door met hoge korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Storytel Review

Ik vind het heerlijk om boeken te lezen met name over het menselijk lichaam, biografieën en persoonlijke ontwikkeling. Het is alleen vrij lastig om hier regelmatig tijd voor te maken.

Daarnaast ben ik vaak onderweg en kwam ik op het idee dat ik hier op een slimme manier, gebruik van kan maken. In plaats van voor je uit staren of social media checken, leek het me een goed plan om Storytel uit te proberen.

Ik had totaal geen idee wat het aanbod is, maar het blijkt dat je uit maar liefst 60.000 titels kunt kiezen. Dat is een hele hoop! Laat ik je eerst meer vertellen over het bedrijf achter Storytel.

Wie zit er achter Storytel?

Storytel werd in 2005 opegericht in Zweden. De makers zijn Jon Hauksson en Jonas Tellander. Toen was de naam Bokilur. In 2007 is de naam veranderd in Storytel.

Storytel Nederland is gevestigd in Amsterdam op de Herengracht. Op de website staan de adres gegevens duidelijk vermeld en ook kun je eenvoudig contact opnemen. Zo vind je hier de veelgestelde vragen >>>

Audioboeken

storytel

Ik moet toegeven dat ik benieuwd was naar de functie van audioboeken. Is het iets wat ik leuk vind en wat voor een soort stemmen spreken de boeken in?

Met het luisteren van Podcasts heb ik redelijk wat ervaring en dat bevalt me goed. Je hoeft namelijk niet stil te zitten om te luisteren naar een verhaal.

Audioboeken zijn compleet nieuw maar dat maakte mij alleen maar nieuwsgieriger. Wat ik hiervan vindt ga ik je nu vertellen :-).

De inhoud van Storytel

Storytel beschikt over een handige App. Zodra je een account aanmaakt kun je direct beginnen met luisteren. Je krijgt inderdaad toegang tot 60.000 titels met goed ontwikkelde zoekfunctie.

Wat ik een toffe optie vind is de virtuele boekenplank. Je kunt hier boeken plaatsten die je graag wilt lezen. Het zijn inderdaad bestsellers en bekroonde boeken.

Hoe werkt het?

Door middel van een handig navigatie menu kun je het gewenste boek opzoeken. Ook worden er boeken aanbevolen. Zodra je een boek hebt uitgezocht kan je direct beginnen met luisteren.

Dit verloopt allemaal via een streaming. Je hebt geen internetverbinding nodig. Je kunt de boeken downloaden zodat je deze offline kunt beluisteren.

Daarnaast zijn er nog een aantal handige functies waar je gebruik van kunt maken. Zo is er een slaaptimer en ook kun je de leessnelheid aanpassen.

Stop je met lezen dan onthoud de App waar je gebleven bent. Het is geen probleem of af te wisselen met verschillende boeken. Alles wordt automatisch voor je opgeslagen.

Mijn Storytel ervaringen

storytel

Dan is het nu tijd om mijn ervaringen met je te delen. Je kunt Storytel tel gebruiken op IPhone, Android en Ipad. De handige zoekfunctie zorgt ervoor dat je eenvoudig het gewenste boek kunt opzoeken.

Daarnaast laat Storytel zien wat bestsellers zijn en zie je verschillende Top categorieën. Ik moet toegeven dat de stemmen prettig zijn en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt.

Er zijn een aantal voordelen die ik heb ervaren. Je kunt namelijk dingen doen terwijl je aan het luisteren bent zoals de afwas. Ook viel het me op dat je niet afgeleid wordt. Je hebt namelijk je hoofdtelefoon op waardoor je helemaal in het boek zit.

Als je in bed ligt is het ideaal om via Storytel een boek te luisteren. Je hebt namelijk geen licht nodig en dat zorgt ervoor dat je niet onnodig lang wakker ligt.

Ik heb in ieder geval plezier bij het luisteren naar boeken en heb dan ook mijn abonnement voortgezet. Vrijwel dagelijks luister ik een gedeelte van verschillende boeken.

Welke garantie heb je?

Je kunt Storytel 14 dagen gratis uitproberen. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden kun je het abonnement ten alle tijden stoppen.

Je hebt dus geen opzegtermijn! Op deze manier loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen.

Storytel kosten + Kortingslink

Storytel is een abonnementen dienst en betaal je maandelijks (ten alle tijden opzegbaar). Deze voorwaarden staan duidelijk op de website aangegeven en worden dan ook nagekomen.

LET OP:
Je kunt Storytel door met hoge korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Eindoordeel

Je bent nu meer te weten gekomen over Storytel. Zoals je kunt zien ben ik enthousiast over de inhoud van dit programma.

Je hebt keuze uit enorm veel goede boeken en de manier van gebruik is eenvoudig. De app bevat handige functies en ook kun je ten alle tijden vragen stallen aan het support team.

Vind je het lezen van een boek lastig en heb je niet altijd de rust om stil te zitten, dan is Storytel wellicht ook iets voor jou. De voordelen heb je zojuist allemaal gelezen en ik raad het je van harte aan.

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • De inhoud van Storytel
 • Hoe werkt het?
 • Storytel ervaringen
 • Welke garantie heb je?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je alvast veel luister plezier!

PS:
Wees geen dief van je eigen portemonnee en maak gebruik van de hoge korting >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 23 januari, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

5 reacties op "Storytel Revies: Wacht met kopen!"

 1. J. Holders schreef:

  Ben er super blij mee! Er is echt zo veel keuze. Ik gebruik het met name als ik in de tuin zit met mooi weer.

  1. timo schreef:

   Dat vind ik mooi om te lezen!
   Geniet ervan 🙂

   Groeten Timo

 2. Karin schreef:

  Ik gebruik Storytel bijna dagelijks. We gaan 4 juni op vakantie en ook dan ga ik er tijdens het zonnen lekker veel gebruik van maken. Ik beluister met name spannende boeken en je word echt mee genomen door het verhaal. Maakt het onwijs spannend is mijn ervaring.

  1. timo schreef:

   Hoi Karin,

   Ideaal tijdens het zonnen ja! Moet ik ook maar eens gaan doen :-).
   Ik wens je veel plezier op vakantie, geniet er van!

   Groeten Timo

 3. Kirsten van Widdershoven schreef:

  Ik vind het een super handige app. Overzichtelijk en geeft duidelijk aan hoe te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies