strak plan

Strak Plan REVIEW & ERVARINGEN Auteur Ramses Jedeloo

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Strak Plan is ontworpen door Ramses Jedeloo. Hij beweert dat je in 12 weken een strak(er) lichaam kunt ontwikkelen. De focus ligt op gedragsverandering waardoor je een hele hoop kunt bereiken. Ik ben dan ook super benieuwd of het boek Strak Plan zijn beloftes nakomt?!

Strak Plan Review

Zodra het mooie weer begint worden we plat gegooid met allerlei sport en dieet boeken. Helaas zijn een hoop van deze boeken niet de moeite waard.

Strak Plan beweert anders te zijn dan anderen. Volgens Ramses (auteur) is het wel degelijk mogelijk om binnen 12 weken dichter bij je doelen te komen.

Een ding is zeker je hebt een grote portie discipline nodig. Ramses steunt je hierbij waardoor de kans dat je opgeeft een flink stuk kleiner wordt.

LET OP: Er is een Strak Plan kortingspagina actief op Bol.com. Je betaal hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Strak Plan Kortingslink >>>

Wie is Ramses Jedeloo?

Ramses Jedeloo is 39 jaar en oprichter van The Bootcamp Club. Op jonge leeftijd heeft Ramses zich verdiept in het menselijke lichaam.

Daarnaast heeft hij kennis gemaakt met verschillende soorten sport. Zijn ervaring deelt hij graag met anderen. Zo zijn er vele succesverhalen vindbaar die deelnemers uiten over de werkwijze van Ramses.

Ramses weet waar hij het over heeft en dat straalt het boek Strak Plan uit. Een ander pluspunt is dat Ramses er afgetraind uitziet en daardoor komt hij veel geloofwaardiger over, dan personen die het lichaam er niet naar hebben!

Wat voor een boek is Strak Plan?

strak plan

Het boek leert je een andere kijk te geven op voeding en sport. Je gedrag wordt aangepast waardoor er veel meer mogelijk is.

Je verbrand makkelijker en sneller vet waardoor je er gespierder uit komt te zien. Ook je kracht en uithoudingsvermogen nemen toe.

Zoals eerder besproken kom je er wel wat voor aan het doen. Het is een toegankelijk boek en het maakt dus niet of je beginner of een ervaren sporter bent.

Welke inhoud ontvang je?

Strak Plan bevat 208 pagina’s. Je ontvangt onderbouwende informatie over voeding, sport en gedrag. Wat Ramses goed heeft aangepakt is het complete coachingsplan.

Je hoeft niet opzoek naar andere informatie. Alles wat je moet weten staat in het boek en dat betekent dat je vrijwel direct kunt beginnen.

Hij heeft ook een pagina met ”gouden tips”. Deze tips zijn afkomstig van professionele top atleten en ik kan je verzekeren dat het zeer waardevolle tips zijn!

Doordat het boek inspirerend is blijf je gemotiveerd. Ook de hulp van Ramses zorgt ervoor dat wanneer het even tegenzit, je toch door blijft gaan.

Strak Plan ervaringen

Dan is het nu tijd om een aantal ervaringen met je te delen. Ik ben via Google opzoek gegaan naar betrouwbare recensies over het boek.

Aangezien het boek dit jaar (2018) is uitkomen is het nieuw en spannend. Toch zijn er al een hoop recensies vindbaar. De volgende ervaringen ben ik tegen gekomen op de website van Bol.com.

strak plan

strak plan

Lees hier de overige (105) ervaringen van andere gebruikers >>

Zoals je kunt zien zijn de ervaringen zeer positief. Ramses heeft er wat mij betreft alles aan gedaan om een zo compleet mogelijk boek te ontwerpen.

Waar kun je boek kopen? (+kortingslink)

Het boek is online verkrijgbaar via Bol.com. Bestel je het boek voor 12 uur in de avond, dan ontvang je het de volgende dag door de brievenbus in huis.

LET OP: Er is een Strak Plan kortingspagina actief op Bol.com. Je betaal hier minder dan op de normale aankoop pagina. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Strak Plan Kortingslink >>>

Welke garantie heb je?

Er zit 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het boek. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je aankoop bedrag terug gestort.

Op deze manier loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen!

Conclusie

Het boek Strak Plan is een hoog gewaardeerd boek als het gaat om het bereiken van een strak lijf. De informatie die het boek bezit is onderbouwd en wetenschappenlijk bewezen.

Ramses is het voorbeeld dat zijn methode werkt. Ook de vele recensies op het internet laten zien dat je wel degelijk verder komt wanneer je van start gaat met Strak Plan.

Wil je graag een beach proof lichaam, dan raad ik je het boek Strak Plan van harte aan. Met de zomer in zicht ben jij in ieder geval goed voorbereid en dat geeft een zelfverzekerd gevoel!

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 16 april, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies