trading navigator methode review

Trading Navigator Methode Review: wacht met kopen!

Laatste update: 7 november, 2023 | 8 reacties

Ben je opzoek naar een Trading Navigator Methode Review? In deze interessante blog vertel ik je graag of deze cursus de moeite waard is of niet?! De maker van de Trading Navigator Methode is Harm van Wijk. Harm heeft inmiddels 26 jaar ervaring maar dat zegt uiteraard niet alles. Want waarom zou hij zijn methode met jou willen delen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en deel mijn eigen ervaring maar ook die van anderen. Laten we beginnen.

LET OP:
Je kunt nu de Trading Navigator Methode met fikse korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Trading Navigator Methode Review 2022

Het is goed dat je eerst op onderzoek uitgaat. Tegenwoordig wordt er van alles beloofd maar eerlijk gezegd gaat niemand jou rijk maken toch? Volgens Harm zit het toch net even anders. Zo heeft hij in de loop der jaren verschillende cursussen gevolgd.

Hij werd naar eigen zeggen niet altijd correct behandeld terwijl hij zelf wel het beste voor heeft met mensen. Dit moest en kon anders! Met de Trading Navigator Methode kun je volgens Harm wel degelijk geld verdienen.

Uiteraard gaat dit niet van vandaag op morgen. Met maar slechts 10 minuten per dag is het mogelijk om wel degelijk inkomsten te generen.

Zo zegt Harm; ”Als ik het kan kan jij het ook! Heel cliché maar wel de waarheid”

Wie is Harm van Wijk?

Trading Navigator Methode review

Wie is Harm van Wijk? Is Harm van Wijk betrouwbaar? Waarschijnlijk allemaal vragen die je aan jezelf stelt. Laten we voorop stellen dat Harm absoluut betrouwbaar is.

Als dat niet het geval zou zijn was ik niet zo enthousiast dit verhaal begonnen. We weten inmiddels dat Harm een bak aan ervaring heeft en het graag goed wilt doen voor andere mensen.

Harm heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heeft een grote naam in de financiele wereled. Hij heeft zicht verdiept in beleggen en investeren. Zo heeft hij gewerkt voor de Telegraaf, Volkskrant, Fortis, BinckBank ABN AMRO en SNS.

Dit zijn inderdaad grote jongens dus je kunt er vanuit gaan dat Harm weet waar hij het over heeft. Je kunt je dan ook voorstellen dat hij zijn goede naam wilt behouden en dan kan alleen maar door betrouwbaar en eerlijk te zijn.

Ik kom dan ook geen negatieve recensies tegen over Harm. Natuurlijk zal niet iedereen tevreden zijn want dat is onmogelijk in de wereld waarin we leven.

LET OP: Harm heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Trading Navigator Methode Kortingspagina >>

Wat doet Harm op het moment?

Als je als die grote namen leest vraag je jezelf misschien af, wat doet Harm tegenwoordig. Je zou zeggen dat hij financieel niets tekort zou komen en bij de grote banken wel goed zit.

Harm is vooral zijn eigen koers gaan varen! Hij heeft in de afgelopen jaren zoveel ervaring opgedaan dat hij dit op zijn eigen manier wilde delen. Zo is hij de website beleggen.com gestart.

Op deze website geeft hij tips, informatie en advies over beleggen. Regelmatig deelt hij trends en laat hij zien welke strategieën interessant zijn om toe te passen.

Een groot pluspunt als je het mij vraag! Je eigen koers varen is een gedurfde maar slimme beslissing geweest! Ik raad je dan ook zeker aan om beleggen.com regelmatig in de gaten te houden.

De inhoud van de Trading Navigator Methode

In deze Trading Navigator Methode Review vertel ik je graag wat je ontvangt zodra je voor de methode gekozen hebt. Ik kan je verklappen dat je een heleboel relevante informatie krijgt.

Informatie waar je echt iets mee kunt! Dat zie ik in vergelijking met andere methodes vaak ontbreken. Je krijgt een hele hoop informatie maar 80% weet je al en kun je niets mee.

Zo laat een klant weten: ”Met de Trading Navigator Methode zul je versteld staan van de inhoud die je ontvangt. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat Harm van Wijk deze informatie deelt. Als ik in zijn schoenen stond had ik het waarschijnlijk voor mijzelf gehouden.”

Dit is wat je krijgt (zet je schrap)

Zoals ik eerder benoemd heb, je krijgt een hele hoop waardevolle tools om succesvol de tradewereld in te gaan of te verbeteren.

6 weken training (waarde hiervan is €297)

Deze 6 weken training zorgt ervoor dat je stapsgewijs de juiste informatie en adviezen tot je kan nemen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Jouw doelen en leren van de beste beleggers ter wereld
 • Bewezen strategieen voor aandelen
 • Alles over opties
 • Concrete koop en verkoopsignalen
 • Bewezen optiestrategieën
 • Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieën

Maar dat is nog niet alles…

 • Je krijgt 2 jaar VIP toegang DSB (waarde €696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (waarde €1994)
 • Handleiding geld verdienen met opties (waarde €47)
 • Geld verdienen met Aandelen (waarde € 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (waarde € 47)
 • Lynx transactietegoed (waarde € 500)
 • Toegang tot 3 daags event voor 2 pers (waarde € 5994)
 • 1 maand FTS Systemen (waarde € 137)
 • 1 boek Short Strangles (waarde € 25)

De totale waarde bedraagt maar liefst €11.781

Zoals je kunt zien krijg je enorm veel waardevolle informatie van Harm. Dit hoef je niet allemaal binnen een bepaalde tijd door te hebben. Je kunt er op je eigen tempo doorheen en waar nodig is Harm bereid je te helpen met eventuele vragen.

Doordat de Trading Navigator Methode zo compleet is, kun je direct aan de start en heb je alles wat je nodig hebt. Nee, dit is absoluut geen verkoop praatje van Harm maar de waarheid kan ik jou bij deze bevestigen.

LET OP:
Betaal niet te veel en maak gebruik van deze hoge kortingspagina: Trading Navigator Methode Kortingspagina >>

Trading Navigator Methode ervaringen

Wat zeggen anderen over de Trading Navigator Methode? Ook daar ben ik naar opzoek gegaan. Tegenwoordig kun je daar heel makkelijk achter komen op het internet.

Hieronder lees je recensies van de Trading Navigator Methode:

trading navigator methode review

Er staan nog onwijs veel reviews op de website van Harm. Te veel om hier te benoemen. Ik neem aan dat bovenstaande woorden genoeg zeggen over de Trading Navigator Methode :-).

Wat ik je wel nog graag wil laten zien is het Forum van Harm met 10.000 leden.

trading navigator methode review

Mijn eigen Trading Navigator Methode recensie

Laten we beginnen bij het begin, namelijk de betaling! Ik heb de Trading Navigator Methode via deze kortingspagina besteld. Dit bespaart een hele hoop euro’s (doe er je voordeel mee).

Betalingen gaat via een beveiligde betaalpagina en verliep soepel. Na invullen van mail adres ontving direct een mail van Harm. Hierin staat stap voor stap hoe je kunt beginnen.

Het valt direct op dat Harm er tijd en energie in heeft gestoken. Zowel de inhoud en de opmaak zien er gestructureerd uit! Hierdoor zie je in een handig overzicht waar je kunt gaan beginnen.

De informatie, tips, handvatten, uitleg en tool zijn wat mij betreft in Jip en Janneke taal. Mijn complimenten hiervoor want dit scheelt een hele hoop tijd.

De video’s zijn van goede kwaliteit en goed verstaanbaar. Het is verbluffend om te zien hoe Harm hiervoor zijn best heeft gedaan. Je hebt dan ook constant het gevoel dat je in goede handen bent!

Hoeveel rendement heb ik behaald? (Nu komt het)

5 weken heb ik gebruik gemaakt van de Trading Navigator Methode. Ik heb redelijk kennis van beleggen althans dat dacht ik. Want de methode van Harm heeft me toch andere inzichten gegeven.

De aandelen die ik al had heb ik grotendeels gehouden en de geleverde strategieën daarop uitgevoerd. Harm moedigt dit alleen maar aan. Hij is er namelijk niet om jou dingen te verbieden maar laat je wel zien hoe je toch met minder risico, meer rendement eruit haalt.

Na 5 weken heb ik iets meer dan 12% rendement behaald. Hier ben ik dan ook onwijs trots op. Hiermee heb ik ook het vertrouwen gekregen dat zodra ik meer tijd investeer, het nog meer de goede kant op gaat. Uiteraard ben ik mij bewust van de voor en nadelen maar dit is wel hoe het gegaan is!

30 dagen garantie!

Ik wil het ook nog graag met jou over de garantie voorwaarden hebben. Mocht je na aanschaf om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het volledige aanschaf bedrag terug gestort.

Je loopt dus geen enkel risico en hebt niets te verliezen.. alleen maar te winnen. En ik kan je dit bevestigen door middel van deze uitgebreide onafhankelijke review!

Wil je graag meer te weten komen over de garantie die Harm je geeft? Bekijk hier de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie >>

Tot slot (waarschuwing)

Wat is dan de waarschuwing hoor ik je denken?! Nou, dat je wel degelijk verder komt met trade zodra je de Trading Navigator aanschaft. Je hebt gelezen dat Harm van Wijk betrouwbaar is en weet waar hij over praat.

Inmiddels heeft Harm duizenden mensen geholpen met zijn expertise en ik moet toegeven dat ik opgelucht ben om deel te mogen maken van zijn methode.

Wil je graag geld verdienen op de beurs maar wel met een verantwoorde en tijdsbesparende methode? Twijfel dan niet langer en wordt lid van de Trading Navigator Methode!

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Harm van Wijk?
 • Wat is de Trading Navigator Methode?
 • Trading Navigator Methode Ervaringen
 • Werkt de Trading Navigator Methode?

Het was me een genoegen om deze review met jou te delen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. In de meeste gevallen kom ik er dezelfde dag nog op terug!

Ik wens je succes en vooral veel plezier met De Trading Navigator Methode. Succes ermee!

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee! Ga snel naar de kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 7 november, 2023

Auteur

Timo

Categorie

Reviews

Tags

8 reacties op "Trading Navigator Methode Review: wacht met kopen!"

 1. Jonas schreef:

  Echt een waanzinnig programma en bedankt voor de korting! Heb nu al succes ermee. Harm ook al een berichtje gestuurd.

  1. Timo schreef:

   Goed om te lezen Jonas! Voor mij heeft dit ook een wereld doen openen. Geweldig. Ga zo door! Groeten Timo

  2. Nicolas schreef:

   Waanzinnig programma idd!

 2. Gerard van Nieuwburg schreef:

  Trading navigator is in mijn ogen top. Je leert wat je moet leren en zonder al te veel poespas. Begrijpelijk uitgelegd en krijg snel antwoord als ik een vraag heb.

  1. Nicolas schreef:

   Waanzinnig programma idd!

 3. Nico Benders schreef:

  Het leek mij slim om geld niet stil te laten staan op de rekening. Nu werkt het geld voor mij dankzij de trading navigator methode en behaald ik mooie rendementen.

  1. Timo schreef:

   Hoi Nico, ja dit is een geweldig programma. Doe het inmiddels al een paar jaar en fantastisch om te zien wat je hiermee kunt opbouwen. Zou iedereen moeten doen :). Succes en veel plezier! Groet, Timo

 4. Tomas schreef:

  Een paar jaar geleden ontstond er een bankencrisis en hier ben ik mij meer in gaan verdiepen. Ik ontdekte hoe het bankensysteem eigenlijk werkt.. En de conclusies die ik trok was heftig.

  Ik wist niet dat iedere euro die ik bij mijn bank stort zij minimaal het tien voudige mogen uitlenen.. Oftewel dat zij veel meer geld mogen uitlenen, dan zij in kas hebben.

  Vanaf dit moment wilde ik mijn geld niet meer doelloos op een rekening hebben staan.

  De cursus van Harm is de beste keuze ooit geweest. Geweldig om je geld te laten groeien zonder hier iedere dag mee bezig te hoeven zijn.

  Mijn advies: hoe sneller je begint hoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies