weight watchers online

Weight Watchers Online Review Compleet Onthuld!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | 6 reacties

Laatste update: juli 2018 | 7 reacties
Vandaag behandel ik een uitgebreide Weight Watchers Online Review. Weight Watchers staat erom bekend dat je tijdens het afvallen, nog steeds alles kunt eten. Volgens de makers is het Weight Watchers Online programma ook geschikt wanneer je een druk leven hebt. In deze Weight Watchers Online Review ontdek je of deze beweringen kloppen?!

LET OP: Weight Watchers Online heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Weight Watchers Online Kortingspagina >>>

Weight Watchers Online Review

Weight Watchers bestaat ruim 50 jaar. In de loop der jaren is dit afslank programma niet meer weg te denken. Je komt dan ook een hoop ervaringen tegen op het internet.

Weight Watchers is in 29 landen actief en in 2016 is het programma Weight Watchers Online, van start gegaan. Wat Weight Watchers Online precies inhoud lees je straks.

In deze uitgebreide Weight Watchers Online Review vertel ik je alles wat je te weten moet komen. Zo beantwoord ik vragen als:

– Wat is Weight Watchers Online?
– Is Weight Wathers Betrouwbaar?
– Hoe werkt Weight Watchers Online?
– Weight Watchers Ervaringen

Wat is Weight Watchers Online?

Weight Watchers Online is een variant van het Weight Watchers Programma. Het grote verschil is dat je dit programma online gaat volgen.

Online krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt. Ook hoef je niet naar meetings toe te komen. Dit kan uiteraard wel omdat een meeting motiveert.

Het online programma is betreft inhoud hetzelfde gebleven. Je mag nog steeds alles eten maar wel met mate. Om dit op een goede manier toe te passen werk je met Smartpoints. Op deze manier kun je bijhouden wat je hebt gegeten en hoeveel je nog kunt eten.

Weight Watchers Online bied de mogelijkheid om je voortgang en veranderingen bij te houden. Het online programma is overzichtelijk en je kunt makkelijk navigeren naar de pagina die je wilt bezoeken.

weight watchers online

Uitleg Weight Watchers Smartpoints

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoe deze Smartpoints precies werken. Daarom leg ik je stap voor stap uit hoe je te werk gaat en wat je kunt verwachten.

Als eerste kom je al snel tot de conclusie dat je vrijwel alles kunt blijven eten. Daarnaast stimuleert het programma dat voldoende beweging belangrijk is.

Er staan meer dan 100 oefeningen in het online programma die je zowel thuis of in de sportschool kunt uitvoeren. Er is rekening gehouden met het niveau en dat zorgt ervoor dat het programma makkelijk te volgen is.

Weight Watchers staat bekend om de puntentelling van producten die je eet. Ook Weight Watchers Online bevat deze puntentelling namelijk Smartpoints.

Elk voedingsmiddel dat je eet bevat een bepaald aantal punten. Hierdoor zie je precies op hoeveel punten je zit en wat je beter wel of niet kunt eten. Hierdoor ga je niet over het gemiddelde dat je per dag, aan punten eten mag.

De werking van Smartpoints zien er als volgt uit:

♦ Dagelijks heb je een limiet aan Smartpoints dat je mag eten.
♦ Wanneer je een voedingsmiddel eet kun je twee dingen doen. Je zoekt het voedingsmiddel
op in de app of je scant de barcode van het product.
♦ De app registreet wat je hebt gegeten en trekt de smartpoint af van je dagelijkse limiet.
♦ Doordat je je telefoon altijd bij je hebt kun je makkelijk bijhouden wat je eet en hoeveel je nog mag eten.

Daarnaast kun je onbeperkt groente en fruit eten. Het drinken van fruit en groentesapjes kan niet onbeperkt aan gezien je lichaam de voedingsstoffen dan anders opneemt.

Hieronder zie je hoe de Weight Watchers Online App eruit ziet. Ook wordt de app duidelijk uitgelegd zodat je weet hoe je ermee van start moet gaan.

weight watchers online

Het verschil tussen Weight Watchers (offline) en Weight Watchers Online (App)?

Je kunt Weight Watchers op twee manieren gebruiken. De offline versie en de online versie. Wanneer je een druk leven hebt is de online mogelijkheid een goede oplossing.

Je kunt namelijk op elk moment van de dag, je telefoon gebruiken om je punten in de gaten te houden. De Weight Watchers Online Smartphone App is beschikbaar voor smartphones en tablet.

Ook via de website kun je inloggen en alles bijhouden, mocht je geen app kunnen installeren. Je krijgt toegang tot recepten, workout demo’s, advies, maaltijden en nog andere extra’s.

Het offline programma heeft weer andere elementen zoals een bijeenkomst/cursus. Een bijeenkomst/cursus vind iedere week in de buurt plaats en samen met je coach ga je bespreken hoe je de afgelopen week ervaren hebt.

Ook krijg je de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere Weight Watchers cursisten. Zoals je kunt zien zijn beide methodes uitgebreid en probeert Weight Watchers samen met jou er het beste uit te halen.

Voor wie is Weight Watchers Online bedoeld?

De makers van Weight Watchers Online beweren dat hun programma helpt wanneer je wilt afvallen. Zowel mannen en vrouwen kunnen dit programma gebruiken.

Het programma speelt met name in op mensen die weinig tijd hebben. Zo sta je niet uren lang in de keuken en kun je alles blijven eten wat je wilt. De Smartpoints geven aan hoe je ervoor staat en leggen ook een keuze voor zodra je jouw dag limiet bijna hebt bereikt.

Persoonlijk denk ik wel dat Weight Watchers Online nog meer voor je kan betekenen, als je je kunt vinden in de volgende punten:

– Je kunt makkelijk overweg met je telefoon en vind het geen probleem om je telefoon regelmatig te gebruiken.
– Je vind het aangenaam om hulp te krijgen bij de keuzes die je maakt.
– De app gebruik je tevens voor het maken van recepten en inspiratie op te doen.

LET OP: Weight Watchers Online heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Weight Watchers Online Kortingspagina >>>

Afvallen Weight Watchers Ervaringen

Op het internet zijn er een hoop reacties over Weight Watchers te vinden. Ook op de website pagina van Weight Watchers lees je hele hoop ervaringen.

Daarnaast heb ik in mijn eigen omgeving gezien dat Weight Watchers goed werkt. Je kunt het programma lang volhouden en daarnaast voelt het niet als een streng dieet.

Waar ik de meeste reacties ben tegen gekomen is Facebook. Op de Facebook pagina van Weight Watchers staan een hele hoop ervaringen. Het voordeel van Facebook is dat deze ervaringen echt zijn en dat is op een website pagina nog wel eens anders, blijkt uit ervaring.

Daarom heb ik gekozen om hieronder Weight Watchers Ervaringen te delen die ik op Facebook ben tegengekomen. De reacties zijn recent uit 2017.

Een aantal Weight Watchers Ervaringen 2017

weight watchers online

Hieronder zie je foto’s van Silvia. Ook deelt ze haar ervaring onder de foto.

weight watchers online

Welke garantie heb je?

De Weight Watchters Online garantie ziet er als volgt uit. Je krijgt altijd en overal toegang tot de app. 24/7 is de app online en kun je alle functies gebruiken.

Het programma wordt op maat voor je gemaakt. Zo weet je exact wat je per dag nodig hebt en hoef je zelf niet te gaan rekenen.

Je krijgt toegang tot meer dan 2000 recepten. Je kunt kiezen uit eenpansgerechten tot recepten voor het hele gezin. Daarnaast heb je toegang tot connect, de nieuwe online comunity van Weight Watchers.

Voordelen van Weight Watchers?

Weight Watchers kent een aantal voordelen die ik hieronder met je deel. Zo kun je in een oogopslag zien welke voordelen je ervaart zodra je gebruik maakt van het programma.

– Je kunt werkelijk alles eten. Geen producten die ”verboden” zijn.
– Meer dan 100 workout oefeningen voor thuis of in de sportschool.
– Via je smartphone bijhouden wat je eet.
– Grote online community waarin je elkaar kunt motiveren
– Meer dan 2000 recepten
– 24/7 support

Nadelen van Weight Watchers?

Je moet alle punten bijhouden: De voedingsmiddelen die je eet kom je stuk voor stuk aan het bijhouden. Of je nu thuis of buiten de deur eet, de aantal punten moeten wel verrekend worden. Als je gebruik maakt van de app is dit goed te doen.

Weight Watchers is prijzig: Weight Watchers Online werkt door middel van maandabonnementen. Wanneer je een jaarabonnement afneemt betaal je 17,95 euro per maand. Een halfjaar abonnement kost 19,95 euro per maand. Ook kun je kiezen voor een losse maand en dat bedraagt 22,95 euro per maand.

Veel vrijheid: Voor vele klinkt dit als muziek in de oren maar niet iedereen houdt ervan. Je kunt namelijk vrijwel alles blijven eten maar dan met mate. Wanneer je van strenge regels houd is Weight Watchers Online waarschijnlijk niet streng genoeg!

Weight Watchers Kortingscode (LET OP)

Weight Watchers Online kun je nu aanschaffen met extra korting. Deze extra korting is niet zichtbaar op de website en kan alleen geactiveerd worden met de volgende link: Bespaar 29,95 Op Je Weight Watchers Maandabonnement

Op speciale kortingsites kom je deze exclusieve korting tegen. Om je het zoekwerk te besparen kun je via de link hierboven direct je korting claimen!

Is Weight Watchers Online een goed dieetprogramma?

Als ik naar de inhoud van het programma kijk, krijg je in ieder geval veel materiaal om dichter bij je streefgewicht te komen. Het programma bevat alle elementen die nodig zijn om eenvoudig een aantal kilo’s te verliezen.

Het is een zeer uitgebreid programma over afvallen, bewegen, voeding, recepten, tips en hulp die je krijgt via de community.

Heb je een druk leven of sta je niet graag in de keuken dan is het Weight Watchers Online programma wellicht geschikt voor jou. Er is namelijk rekening gehouden met de eenvoud van recepten en de bereidingstijd.

Het grootste pluspunt is dat je alles kunt blijven eten. Je werkt met een punten systeem zodat je niet te veel zult eten. De Weight Watchers Online app heeft het makkelijk gemaakt doordat je de producten kunt scannen.

De aandacht en tijd die in aan het programma is besteed is enorm. Wil je geen streng dieet volgen en op een begrijpelijke manier afvallen, dan is het Weight Watchers Online programma een aanrader!

weight watchers online

Werkt Weight Watchers?

Aangezien Weight Watchers ruim 50 jaar bestaat, zijn er in de loop der jaren veel onderzoeken gedaan. Verschillende voedingsdeskundige hebben het programma uitgebreid bekeken en getest.

Daarnaast wordt Weight Watchers vaak benoemd en behandeld in tijdschriften. Zowel in Nederland als in andere landen.

Zo tonen verschillende onderzoeken aan dat je met Weight Watchers gemiddeld 1,2 tot 1,5 kilo per week kunt afvallen. Een ander groot voordeel is het gewicht dat je kwijtraakt ook daadwerkelijk eraf blijft.

Er is dus een zeer kleine kans op het wel bekende jojo-effect. We kunnen samenvatten dat Weight Watchers niet het goedkoopste afslank programma is maar wel het meest effectieve programma, waar je ook op langer termijn de vruchten van plukt.

Weight Watchers Online tot slot

Je bent nu veel te weten gekomen over Weight Watchers. Het was me een genoegen om dit programma uitgebreid te behandelen.

Je kunt nu veel beter een keuze maken en vaststellen of dit programma bij je past of niet. Onthoud wel dat afvallen niet vanzelf gaat.

Wat je ook doet, zelf moet je achter je keuze staan en aan de slag gaan. Het support team en de community staan in ieder geval klaar om je op te peppen. Het is begrijpelijk dat je soms even dat extra duwtje in de rug nodig hebt.

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

• Wat is Weight Watchers Online?
• Voor wie is Weight Watchers bedoeld?
• Weight Watchers ervaringen 2017
• Werkt Weight Watchers?

Heb je zelf een ervaring of vragen over Weight Watchers, laat dan hieronder een bericht achter. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van Weight Watchers!

LET OP: Weight Watchers Online heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Weight Watchers Online Kortingspagina >>>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 oktober, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

6 reacties op "Weight Watchers Online Review Compleet Onthuld!"

 1. Thirza schreef:

  Bedankt voor de uitgebreide review. Heb besloten om er ook mee te beginnen. Laat je over een poosje wel weten hoe het gaat. Ben heel benieuwd. Mvg Thirza

  1. timo schreef:

   Hoi Thirza,

   Goed bezig :). Ben benieuwd hoe het over een tijdje met je gaat.
   Laat zeker even iets weten! En als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

   Groeten Timo

 2. Mirna schreef:

  Hoi Timo, ik ben nu 4 weken bezig en inmiddels 7 kilo afgevallen. Ik heb meer energie gekregen en ook zit ik lekkerder in mijn vel. Ik raad het andere mensen ook aan. Nog bedankt voor je goede review want daardoor ben ik begonnen hiermee. Als je het goed vind laat ik over een tijdje nog eens weten hoe het gaat. Groetjes Mirna

  1. timo schreef:

   Hoi Mirna,

   Wat goed zeg! 7 kilo is veel en daar mag je dan ook echt trots op zijn!!
   Als je zo doorgaat behaal je zeker je streefgewicht. Laat me over een tijdje
   weten hoe het met je gaat :).

   Groeten Timo

 3. Jenly schreef:

  Deze review heeft er voor gezorgd dat ik ook ben begonnen. Nu ruim 2 weken hou ik me aan weight watchers online en het gaat goed. Ben 3 kilo afgevallen waar ik super trots op ben. Heb voorheen best veel geprobeerd maar dat werkte niet zo snel waardoor ik eerder opgaf. Dit motiveert mij gelukkig en ook de ondersteuning die ik krijg is prettig. Hopelijk ben ik rond de zomer op mijn streefgewicht.

  1. timo schreef:

   Hoi Jenly,

   Wat goed om te lezen dat je al 3 kilo bent afgevallen. Goed bezig zeg!
   Als je zo door gaat dan zul je jouw doelen gaan behalen :).
   Ben benieuwd hoeveel je inmiddels bent afgevallen.

   Groeten Timo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies