beste fitnessbal

Beste fitnessbal? Top 5 beste fitnessballen

Laatste update: 15 januari, 2019 | Geen reacties

Vandaag deel ik de beste fitnesssbal van 2019! Deze TOP 5 bestaat uit fitnessballen die over een goede kwaliteit beschikken. En uiteraard heb ik ook naar de prijs gekeken.

Beste fitnessbal

In deze TOP 5 beste fitnessbal laat ik je zien wat de beste keuze is onder de fitnessballen. Tevens lees je ook honderden ervaringen van andere gebruikers.

1. Tunturi

De Tunturi fitnessbal is geschikt om verschillende oefeningen mee uit te voeren. Het materiaal van de bal is vinyl en weeg slechts 1 kg. Lees hier meer dan 400 ervaringen van andere Tunturi gebruikers >>

Voordelen:

 • sterk materiaal
 • inclusief pomp
 • in verschillende kleuren

beste fitnessbal

Bestel hier Tunturi (in verschillende kleuren en maten) het voordeligst bij Bol.com >>

2. Avento

De Avento is ideaal voor fitnessoefeningen, sit-ups en rug oefeningen. De gymbal is gemaakt van anti-burst kwaliteit en dat vergroot de veiligheid tijdens het sporten. Lees hier 40 ervaringen van andere Avento gebruikers >>

Voordelen:

 • anti-burst (veiligheid)
 • anti-statisch
 • inclusief pomp

beste fitnessbal

Bestel hier de Avento fitnessbal het voordeligst bij Bol.com >>

3. Reebok

De fitnessbal van Reebok kan gebruikt worden voor buikspieroefeningen en balansoefeningen. Inclusief een work-out video zodat je verschillende oefeningen kunt uitvoeren. Lees hier de ervaringen van andere Reebok fitnessbal gebruikes >>

Voordelen:

 • Sterk
 • Inclusief pomp
 • Met work-out video

beste fitnessbal

Bestel hier de reebok fitnessbal met korting bij Bol.com >>

4. Tunturi swiss

Deze supersterke fitnessbal kan maar liefst 350 kg aan. Dit maakt het mogelijk om te trainen met gewichten op de bal. Opblaasbaar en makkelijk op te bergen. Lees hier 52 ervaringen van andere Tunturi Swiss gebruikers >>

Voordelen:

 • kan 350 kg aan
 • met pomp
 • in verschillende maten

beste fitnessbal

Bestel hier de Tunturi Swiss met korting bij Bol.com >>

5. Virtufit

De vitufit kun je prima gebruiken als fitnessbal en zitbal. Ook om te herstellen van blessures is de Virtufit ideaal! Verkrijgbaar in verschillende maten. Lees hier de ervaringen van andere Virtufit gebruikers >>

Voordelen:

 • in verschillende kleuren
 • inclusief pomp
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

beste fitnessbal

Bestel hier de virtufit met korting bij Bol.com >>

Fitnessbal kopen

Hierboven heb ik de beste fitnessbal TOP 5 met je gedeeld. Een fitnessbal kopen is niet moeilijk want de bal wordt in de meeste gevallen leeg bij je thuis aangeleverd.

Met de aanwezige pomp kun je de fitnessbal eenvoudig oppompen. Als je graag meerdere fitnessballen, zitbal of gymbal wilt bekijken, doe dat dan via de onderstaande link:

Alle goede fitnessballen op een rijtje >>

Balansbal

Wist je dat een fitnessbal ook wel balansbal wordt genoemd. De bovenstaande fitnessballen zijn dus ook balansballen en dat maakt het ideaal in gebruik.

Zo kun je de bal voor verschillende doeleinden inzetten. Een groot voordeel is dat je je lichaam op deze manier kunt verbeteren en versterken.

De voordelen van een fitnessbal

Een fitnessbal of zitbal wordt steeds vaker gebruikt tegenover een bureau stoel. Hier zijn dan ook goede reden voor. Een fitnessbal is namelijk goed voor je lichaam.

Maar wat zijn de voordelen nou eigenlijk?

Je bent in beweging

Het voordeel van een fitnessbal is dat je lichaam in beweging is. Hierdoor worden zowel de grote als kleine spieren getraind. Ook blijft je lichaam soepel waardoor je makkelijker kunt bewegen.

Een betere houding

Het hebben van een goede houding is belangrijk voor je lichaam en geest. Je leert een rechte rug aan te nemen en ook ontstaat er minder druk op de schouders en nek.

Bewustzijn

Regelmatig gebruik maken van een fitnessbal maakt je bewust van je houding. Je leert je lichaam kennen en voelt precies welke punten meer aandacht nodig hebben. Het beste kun je een fitnessbal dagelijks gebruiken. 10 min is al voldoende.

Je zit lekkerder in je vel

Doordat je je lichaam soepel houd heb je minder last van kwalen. Dit betekent dat je minder stress ervaart. Je hebt meer geduld en het bekende spreekwoord ”een kort lontje” is verleden tijd.

Tot slot

In deze blog ben je meer te weten gekomen over de beste fitnessbal. Ook weet je nu waar een fitnessbal goed voor is. Wanneer je gebruikt maakt van de TOP 5 beste fitnessballen uit dit artikel, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier met jouw gekozen fitnessbal!

TIP: Ga je wel eens naar de sportschool en kun je wel wat extra grip gebruiken? Bekijk hier de beste fitnesshandschoenen >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 11 januari, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Fitness Gezondheid

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies