beste koolhydraatarm dieet

Beste Koolhydraatarm Dieet!

Laatste update: 21 oktober, 2019 | 1 reactie

Ben je opzoek naar het beste koolhydraatarm dieet? In deze blog deel ik de TOP 3 waarvan de werking gegarandeerd is. Een koolhydraatarm dieet volgens is effectief en gezond. Tegenwoordig komen er dan ook steeds meer boeken bij. Om je op weg te helpen deel ik alleen de allerbeste koolhydraatarm dieet boeken. Deze boeken hebben zich in de loop der jaren bewezen met vele succes verhalen. Mocht je het interressant vinden leg ik later in het artikel uit wat een koolhydraatarm dieet inhoud en waarom je er beter vandaag nog mee kunt beginnen!

Beste koolhydraatarm dieet

Er zijn enorm veel koolhydraatarme dieet boeken verkrijgbaar. Dagelijks krijg ik de vraag wat is het beste koolhydraatarme dieet boek?Logisch dat is deze vraag je bezig houd. Het is lastig kiezen en je wilt het natuurlijk in één keer goed doen! Ik heb in ieder geval heel goed nieuws voor je want vanaf vandaag, kun jij beginnen aan het verliezen van lichaamsgewicht.

 1. Koolhydraatarm 30 Dagen Menu
 2. De Keto Revolutie
 3. Afslank Receptenbijbel

Deze TOP 3 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 3 beste koolhydraatarm dieet zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

1. Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

De naam zegt genoeg! Je ontvang dagmenu’s voor 30 dagen zodat je nergens meer over hoeft na te denken. Daarnaast zorgen Heiko en Timo ervoor dat de motivatie en de wil hoog blijft. Dit is namelijk enorm van belang om succesvol te kunnen afvallen. Heiko en Timo hebben inmiddels duizenden deelnemers succesvol geholpen met afvallen. Daarnaast leren ze jou ook hoe je je gewicht kunt behouden. Een zeer compleet boek met heel veel extra’s die je er zo maar bij krijgt!

Lees hier ervaringen van andere 30 Dagen Menu gebruikers >>

Koolhydraatarm 30 dagen menu

2. De Keto Revolutie

Met de Keto Revolutie ga je terug naar de basis. Je gaat je hormonen resetten waardoor je effectief en snel afvalt. Het boek is compleet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en inmiddels zijn duizenden deelnemers succesvol afgevallen. Je ontvang complete weekmenu’s waardoor je direct van start kunt. Je hoeft niet meer na te denken of te twijfelen of je het wel goed doet.  Mitchel helpt je bij elke stap en zijn klantenservice (team) zijn 24/7 bereikbaar! De Keto Revolutie zorgt ervoor dat je gemiddel 1 tot 2 kilo per week afvalt en je weer een hele hoop energie beleeft.

Lees hier ervaringen van andere De Keto Revolutie gebruikers >>

beste koolhydraatarm dieet

3. Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

De Afslank Receptenbijbel geeft je de nodige informatie, tips en adviezen om gezonder door het leven te gaan. Ook hier ontvang je een hoop gezonde recepten die je helpen bij het verbranden van vet. De Afslank Receptenbijbel wordt al jaren lang gewaardeerd en heeft een groot aantal deelnemers verzameld. Via de onderstaande link kun je De Afslank Receptenbijbel bekijken.

Lees hier ervaringen van andere Afslank Receptenbijbel gebruikers >>

beste koolhydraatarm dieet

Wat betekent koolhydraatarm?

Het klinkt ingewikkelder dan dat het is. Koolhydraatarm wilt zeggen dat je minder koolhydraten eet. Met minder koolhydraten bedoelen we het weg laten van geraffineerde suikers.

Deze suikers zijn namelijk niet goed voor je lichaam. Eet je te veel van dit soort suikers, is de kans groot dat je lichaamsgewicht toeneemt.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Een koolhydraatarm dieet is een voedingspatroon waarbij je koolhydraten beperkt. Je vervangt deze koolhydraten gedeeltelijk met eiwitten en vetten.

Een koolhydraatarm dieet is meestal samengesteld op maximaal 50 gram koolhydraten per dag. De koolhydraten die je eet zijn afkomstig uit verse en onbewerkte producten.

Het lijkt misschien makkelijk maar dat is in de praktijk vaak anders. Tegenwoordig zijn de producten uit de supermarkt volgestopt met suiker.

Maar liefst 70% van de voeding die je in supermarkt kunt kopen bevat veel te veel suiker. Daarnaast worden deze voedingsmiddelen bewerkt en dat heeft een negatief effect op je gezondheid.

Een koolhydraatarm dieet zorgt er niet alleen voor dat je een gezond gewicht bereikt, ook voel je je fitter, energieker en zit je lekkerder in je vel!

beste koolhydraatarm dieet

Waarom zou je een koolhydraatarm dieet volgen?

In ons huidige voedingspatroon zijn de juiste verhouding betreft macro-nutriënten compleet verdwenen. Nu denk je waarschijnlijk macro wat? Macro nutriënten zijn koolhydraten, eiwitten en vetten.

De kans is groot dat ook jij, te veel macro-nutriënten binnen krijgt dan nodig is. Hierdoor kan je lichaamsgewicht snel toenemen en voel je je futloos en neerslachtig.

Het is een feit, dat voeding enorm belangrijk is voor hoe we ons voelen. Neem je voeding serieus en dat hoeft absoluut niet vervelend te zijn.

Je zult verstelt staan wat je tijdens een koolhydraatarm dieet allemaal mag eten. Je kunt nog altijd blijven genieten van lekkere dingen en je krijgt er enorm veel positieve veranderingen voor terug!

Waarom val je af van een koolhydraatarm dieet?

Er zijn een hoop redenen waarom je afvalt tijdens een koolhydraatarm dieet. De volgende 4 redenen spelen een hele grote rol bij het afslank proces:

1. Doordat je meer eiwitten en vetten eet raak je eerder verzadigd.
2. Door deze verzadiging daalt het hongergevoel.
3. Je maakt minder insuline aan, juist bij hoge insuline levels wordt vet opgeslagen
4. Er ontstaat een omschakeling van suikerverbranding naar vetverbranding

Zoals je kunt zien is een koolhydraatarm dieet effectief, om op een verantwoorde manier af te vallen. De beste koolhydraatarm dieet boeken uit dit artikel, helpen je hierbij.

LET OP! Je eet NIET minder, maar anders

Vaak gaat de gedachte rond dat je minder eet, zodra je aan het diëten bent. Dit is een van de redenen waarom er te vaak getwijfeld wordt.

Bij een koolhydraatarm dieet is dat niet het geval. Je hebt vaak 6 eetmomenten per dag (inclusief tussendoortjes) waardoor je geen honger hebt.

Daarnaast zorgt de juiste verhouding van macro nutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten) ervoor dat je geen belangrijke voedingsstoffen tekort komt.

Ook de recepten die worden klaar maakt bevatten de juiste vitamine, mineralen en antioxidanten. De beste koolhydraatarm dieet boeken zijn op de juiste manier samengesteld en passen de bovenstaande ”regels” toe!

beste koolhydraatarm dieet

Onderzoek vertelt het volgende

Tijdens een wetenschappelijk onderzoek zijn er 2 groepen gevormd namelijk koolhydraatarm en vetarm. Beide groepen aten zoveel calorieën als ze wilden.

12 weken verder waren de mensen die koolhydraatarm aten 9,7 kilo afgevallen. De mensen die vetarm aten waren 4,1 kilo afgevallen.

Dit betekent dat het koolhydraatarme dieet 2x keer effectiever was dan een vetarm dieet. Andere bijkomende voordelen naast het afvallen zijn ook meer energie, fitheid en beter humeur. Ook de kwaliteit van slapen neemt toe.

TOP 3 Beste koolhydraatarm dieet boeken

Dan is het nu tijd om antwoord te geven op de vraag wat is het beste koolhydraatarm dieet boek? Deze TOP 3 is samengesteld op persoonlijke ervaring.

Daarnaast behoren deze boeken tot de TOP DIEET BOEKEN die in Nederland verkrijgbaar zijn. Je leest ook bij elk boek meer dan DUIZENDEN ervaringen van andere gebruikers!

Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt en kiest dat het beste bij je past!

Welke koolhydraten kun je het beste eten?

De TOP 3 beste koolhydraatarme dieet boeken geven aan welke koolhydraten je het beste kunt eten. Dit is een groot voordeel.

Je krijgt meer kennis over gezonde voeding en de recepten die je gaat maken zorgen ervoor dat je geen ”verkeerde aankopen” gaat doen in de supermarkt.

Toch vind ik het een goed idee om hieronder goede en slechte koolhydraten met je te delen. Zo heb je een idee wat je te wachten staat.

Vergeet niet dat de recepten die je maakt heerlijk zijn van smaak. Het zijn zeker geen eentonige of smaakloze recepten. Ik durf te wedden dat je vanaf nu nog meer zult genieten van de maaltijden die je klaar maakt!

beste koolhydraatarm dieet

Hoe kun je slechte koolhydraten herkennen?

Wil je graag experimenteren met het weg laten van slechte koolhydraten? Zorg er dan voor dat je de fabrikanten door hebt.

Er worden allerlei schuilnamen bedacht voor suikers. Hierdoor heb je het idee dat je een verantwoorde aankoop doet, maar helaas is dat niet zo.

Lees goed de etiketten van voedingsmiddelen en vermijd de volgende schuilnamen:

 • Glucose
 • Siroop
 • Dextrose
 • Glucose-fructosestroop

Alles dat eindige op ose of roop is een ander woord voor suiker. Vanaf nu ben je de de voedselfabrikanten een stap voor en koop je geen misleidende producten.

Hoe zit het met fruit?

Wanneer je een koolhydraatarm dieet volgt kun je twee tot drie porties fruit per dag eten. Fruit bevat suikers maar ook vezels, vitamine en mineralen.

Deze voedingsstoffen houden je lichaam gezond. Het beste koolhydraatarm dieet boek uit de lijst van de TOP 3 geeft exact aan welke fruitsoorten je het beste kunt eten.

Variëren is belangrijk aangezien elk fruitsoort zijn unieke gehalte aan suikers, vitamine en mineralen heeft. Bekijk hieronder een handig over zicht betreft de koolhydraten per fruitsoort.

beste koolhydraatarm dieet boek

BELANGRIJK! Lees dit voordat je gaat beginnen

Wanneer je gaat beginnen met een koolhydraatarm dieet is de kans aanwezig dat je ongemakken ervaart. Dit is normaal en hoort erbij.

Je vetverbranding wordt namelijk geactiveerd en je lichaam moet hier aan wennen. Zo kun je last hebben van een tijdelijke korte dip of lichte hoofdpijn.

Het is volkomen normaal en een teken van je lichaam dat er veranderingen plaatsvinden. Wees relaxt want het duurt niet langer dan 3 dagen.

Je gaat je fitter, sterker, positiever en beter voelen. Je gaat stralen en ook je zelfvertrouwen neemt toe. Geeft het absoluut de kans want de voordelen die je ervoor terug krijgt zijn enorm!

Er is zelfs iets aan te doen!

Stel je ervaart deze ongemakken, maak dan gebruik van de volgende tips. Door het cleane voedsel dat je eet krijg je veel minder zout binnen.

Voeg daarom met mate zeezout toe aan je maaltijden. Ook kun je een glas kokoswater drinken. Kokos bevat namelijk elektrolyten die hoofdpijn wegnemen.

De belangrijkste tip die ik je kan geven is doorzetten. En daarmee bedoel ik te zeggen dat je niet te snel moet opgeven. Een koolhydraatarm dieet is namelijk goed vol te houden en de resultaten die je kunt behalen zijn enorm (zonder jojo effect!)

Tot slot: Beste koolhydraatarm dieet

Je bent nu veel meer te weten gekomen over de term koolhydraatarm. Je kunt met de TOP 3 beste koolhydraatarm dieet boek enorm goede resultaten behalen.

Heb je in het verleden geprobeerd om gewicht te verliezen? Of wil je gaan beginnen om gezonder te leven? Dan raad ik je van harte aan om vandaag nog te beginnen met een koolhydraatarm dieet uit de TOP 3 van hierboven!

Ik durf dan ook te beweren dat wanneer je alle informatie leest en toepast, je kilo’s gaat verliezen. Tevens heb je niets te verliezen en alleen maar te winnen.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers!

Ik wens je succes en vooral veel plezier met het volgen van een koolhydraatarm dieet!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 juni, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Afvallen Gezondheid

1 reactie op "Beste Koolhydraatarm Dieet!"

 1. Connie dorjee schreef:

  Hallo,
  Heb net 4boeken van jou gedownload maar heb ze liever op papier is dat ook mogelijk en waar koop/bestel ik dat. Zou hierover graag meer horen. Ben bijna klaar met dieet en wil aansluitend, heb ik al eerder met groot succes(haha)gedaan,verder met koolhydraadarm. Maar wil wat meer recepten ben ouderwets dus wil het graag op papier op een plank neer kunnen zetten.hoop dat je me verder kan helpen. Vr. Gr. Connie dorjee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies