Bio Oil droge huid gel review en ervaringen!

Laatste update: 22 januari, 2020 | Geen reacties

Bio-oil (de normale variant) is ontzettend populair en daar zijn dan ook goede redenen voor. Deze krachtige maar natuurlijke olie helpt bij huidstriemen, littekens en pigmentvlekken. Het heeft 30 jaar geduurd voordat Bio-Oil met iets nieuws is gekomen namelijk Bio-Oil Droge Huid Gel! Aangezien ik van nature een droge huid hebt werd ik onwijs gelukkig van dit nieuws. De hoogste tijd om het zelf uit te proberen. Vandaag kom je er in mijn Bio Oil Droge Huid Gel review achter, of het echt werkt!

Bio-Oil

Bio Oil zelf noemt de droge huid gel variant een nieuwe baanbrekende technologie voor mensen met een droge huid. Wat ik echt geweldig vind is dat Bio-Oil inmiddels 438 awards en onderscheidingen heeft ontvangen voor de behandeling van littekens en huidstriemen. Dat betekent dat je dit merk in ieder geval kunt vertrouwen. Daarnaast vinden er klinische studies plaats wat laat zien dat ze de kwaliteit van hun producten en de huid van de mens serieus nemen!

Wat houd Bio Oil Droge Huid Gel precies in?

Er zijn veel mensen die naast huidstriemen en littekens ook last hebben van een droge huid. Volgens Bio-Oil moest er een product op de markt komen die de droge huid tegen gaat. Er is jarenlang onderzoek aan vooraf gegaan door deskundigen en cosmetische wetenschappers.

bio oil huid gel achterkant

Zo heeft men water weten te vervangen voor olie waardoor dit product meer actieve stof voor de huid bevat. Bio Oil Droge Huid Gel is dan ook het eerste product dat vochtaantrekkende eigenschappen en vochtvasthoudende eigenschappen weet te combineren voor verkrijgen van het allerbeste resultaat. Zo bestaat dit product voor maar liefst 97% uit actieve ingrediënten en maar 3% uit water. De exacte ingrediënten die Bio Oil Droge Huid Gel bevat lees je hier.

Wat vind ik zelf van Bio Oil Droge Huid Gel?

Eerlijk gezegd stond ik te popelen om dit mooie product uit te proberen. Aangezien ik dagelijks last heb van een droge huid (enkele plekjes geven zelfs een lichte jeuk) werd het hoog tijd om de Droge Huid Gel te openen. Allereerst zit de gel in een handig en gebruiksvriendelijk potje. De gel heeft een licht roze kleur en ruikt iets aan de sterke kan. Het is geen vervelende geur maar je moet er even aan wennen.

de droge huid gel van bio oil

De structuur voelt als een gel en smeert gemakkelijk uit op de huid. Ik ben begonnen met een klein beetje en dat is maar goed ook. Je merkt namelijk dat de gel makkelijk intrekt en je er maar een beetje van nodig hebt.

bio oil op mijn huid

Ik kan niets ander zeggen dan dat dit product uitstekend werkt. Elk jaar is het raak en zijn mijn handen op verschillende plekken zeer droog. Vaak is het zelfs pijnlijk. De gel verzacht direct de pijn en voed de huid onmiddellijk. Zoals je kunt zie op de foto hierboven is mijn hand niet meer droog. Ik vind ook dat de gel een verzorgend effect heeft. Wat mij betreft het beste product dat ik ooit gebruikt heb voor de droogheid van mijn handen. Op mijn rug heb ik een klein droog en jeukend plekje. Zelfs daar heeft de Gel zijn werk gedaan (je moest eens weten wat ik allemaal al geprobeerd heb). Dit is een blijvertje!

Tot slot

Ik ben zeer te spreken over de droge huid gel van Bio Oil! Het potje dat ik heb gebruikt is de 50 ml variant. Je hebt ze ook in 100 ml en 200 ml. Mocht je zelf last hebben van een droge huid, dan raad ik je zeker aan om deze gel te proberen. Wil je dit product ook graag aanschaffen? => Hier is de Bio Oil gel het goedkoopst

Ik wens je veel plezier ermee!

TIP van Timo:
Heb je last van wallen en donkere kringen? Dan raad ik aan om mijn persoonlijke Remescar Review te lezen!

 

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 18 januari, 2020

Auteur

Timo

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies