droog trainen protocol mannen review

Droog Trainen Protocol Mannen Review | Wacht met kopen

Laatste update: 17 januari, 2024 | 4 reacties

Droog Trainen Protocol Mannen is speciaal ontworpen voor het mannelijk lichaam. Volgens de auteur Henry van Es kun je binnen 3 maanden je droomlichaam bereiken. In de Droog Trainen Protocol Mannen Review vertel ik je graag (met foto’s) of dit programma zijn beloftes nakomt?!

Droog Trainen Protocol Mannen Review

De kans is groot dat je een mooi, strak en gespierd lichaam wilt creëren. Je bent tenslotte opzoek gegaan naar reviews over het programma en dat is een slimme zet!

LET OP:
Je kunt Droog Trainen Protocol Mannen met fikse korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Ik heb ruim 10 jaar ervaring betreft voeding, sport en het menselijke lichaam. Het was dan ook een toffe uitdaging om Droog Trainen Protocol Mannen uit te proberen. Laten we beginnen!

Wie is de Henry van Es?

droog trainen protocol mannen

Je hebt zijn naam al voorbij zien komen. Henry is de bedenker van Droog Trainen Protocol Mannen. Henry is oud marinier en heeft zicht de afgelopen jaren ontwikkeld als professioneel krachtsport deskundige.

Hij heeft een eigen website namelijk Droog Trainen Academie. Wekelijks plaats hij tips en adviezen op zijn website en zo te lezen hechten zijn bezoekers daar veel waarde aan.

Je kunt zien dat Henry enorm veel ervaring heeft opgedaan. Zijn kennis deelt hij graag met anderen en ook lees ik veel positieve reacties over hem. Dat Henry de beste bedoelingen heeft is in ieder geval duidelijk!

Wat is Droog Trainen Protocol Mannen?

Het protocol is ontwikkeld voor mannen en bevat verschillende elementen. Je gaat werken aan een mooi(er), strakker en gespierd lichaam.

Daarnaast krijg je ook mentale les. Hierdoor voel je je beter en groeit je zelfvertrouwen. Dit heb ik zelf ook mogen ondervinden. Henry heeft dit goed aangepakt want mentale stabiliteit is belangrijk.

Droog Trainen protocol Mannen is ontwikkeld in de vorm van een e-book. Je kunt dit programma dus volgen vanaf je telefoon, tablet en laptop.

Het Protocol programma bevat de volgende elementen:

 • Uitleg over voeding, training en rust
 • Hoe je eenvoudig je benodigde calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten kunt berekenen
 • Het ontwikkelen van een ijzersterke motivatie
 • Hoe je stap voor stap je lifestyle kunt aanpassen
 • Het activeren van vetverbranding waardoor spieren zichtbaar worden

Zoals je kunt zien heeft Henry aan alles gedacht. Dit zijn namelijk de elementen om daadwerkelijk verschil te zien aan je lichaam.

Voor wie is dit protocol programma bedoeld?

Elke man kan vanaf 18 jaar gebruik maken van Droog Trainen Protocol Mannen. Wil je graag een mooi, strak en gespierd lichaam dan is dit protocol programma wellicht ook iets voor jou!

Zo laat Henry van Es weten:

”Ik heb Droog Trainen Protocol Mannen toegankelijk gemaakt voor iedereen. Zowel beginners als ervaren sporters kunnen hiermee van start gaan! Elk lichaamstype is welkom, de oplossing voor jouw doelen licht in ieder geval klaar”.

Ik vind het een pluspunt dat Henry hier rekening mee heeft gehouden. Zelf met nul kennis kun je van start gaan met Droog Trainen Protocol Mannen!

De inhoud van Droog Trainen Protocol Mannen

droog trainen protocol mannenWat ga je allemaal in ontvangst nemen zodra je dit Protocol programma aanschaft? Je krijgt natuurlijk het e-book Droog Trainen Protocol Mannen met meer dan 70 bladzijdes.

Het is een 12 weken programma waarin je compleet wordt begeleid. Daarnaast staat Henry voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Het e-book bevat tevens belangrijk tips, adviezen, recepten, trainingen, uitleg en motivatie tips. Niet alleen je lichaam veranderd ook als mens zul je veranderen.

Je krijgt er namelijk meer zelfvertrouwen voor terug en dat straal je ook uit. Je staat steviger in je schoenen en kan beter omgaan met stress.

Maar dat is nog niet alles! Je ontvang namelijk ook nog eens 6 gratis bonussen. Welke dat zijn lees je hieronder.

6 gratis bonussen

Het Droog Trainen Protocol Mannen bevat maar liefst 6 gratis bonussen. De totale waarde van deze bonussen is €182,00.

#1. 12 weken trainingsprotocol voor in de sportschool (t.w.v. €47,00)

Dit trainingsprotocol is ontwikkeld voor in de sportschool. Je krijgt verschillende schema’s die je kunt openen op je telefoon.

Op deze manier kun je alles makkelijk bijhouden. Je kunt kiezen voor een 3, 4 of 5 dagen per week schema. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd zodat je de oefening op de juiste manier uitvoert.

#2. 12 weken trainingsprotocol voor thuis (t.w.v. €47,00)

Ook dit trainingsprotocol is ontwikkeld op 3, 4 of 5 dagen per week. Je kunt de oefeningen thuis uitvoeren door middel van je eigen lichaamsgewicht.

Je gaat dit stap voor stap opbouwen. Ideaal voor wanneer je op reis of op vakantie bent. Apparaten of gewichten zijn niet nodig.

#3. Macronutriëntencalculator (t.w.v. €37,00)

Deze calculator rekent exact uit hoeveel calorieen, koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt. Ook wordt er gedacht aan gezonde voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Je hoeft dus geen moeilijke berekeningen te doen. Het wordt eenvoudig en snel voor je berekend zodat je van start kunt gaan.

#4. E-book Progressie meten (t.w.v. €27,00)

Je leert hoe je op de juiste manier kunt gaan meten zodat je voorruitgang boek. Meten is weten en daar gaat het normaal gesproken vaak mis. Henry heeft hier gelukkig een oplossing voor bedacht.

Daarnaast legt Henry uit waarom de weegschaal een slecht meetinstrument is. Je krijgt handige bestanden die je op je telefoon kunt openen. Hierin wordt alles voor je bijgehouden.

#5. Lijst met voedingsproducten (t.w.v. €17,00)

Deze lijst met voedingsproducten laat zien wat je wel en niet kunt eten. Voeding is namelijk enorm belangrijk om resultaat te behalen.

Je leert tevens ongezonde voeding te herkennen. Reclames zijn vaak misleidend en Henry geeft je alle tools om die reclames een stap voor te zijn.

Alle voedingsproducten zijn per categorie uitgeschreven. Hierdoor krijgt je lichaam alle nodige voedingstoffen binnen zodat je nog sneller resultaat zult behalen.

#6. Trainings- en voedingslogboek (t.w.v. €7,00)

In dit logboek houd je al jou resultaten, records, voeding en trainingen bij. Je hebt alles bij de hand en dat scheelt een hele boel tijd.

Deze logboeken open je eenvoudig op je telefoon, laptop en tablet waardoor je er altijd bij kunt.

Droog Trainen Protocol Mannen Ervaringen

Dan is het nu tijd om een aantal ervaringen met je te delen. Eerst deel ik ervaringen die ik tegenkom op het internet. Daarnaast lees je wat mijn eigen Droog Trainen Protocol Mannen Resultaten zijn.

Ik moet toegeven dat er enorm veel positieve reacties te vinden zijn. Nu kan er van alles worden gezegd en ook worden verwijderd. Daarom deel ik hieronder afbeeldingen van gebruikers die hun eigen verhaal erbij vermelden.

droog trainen protocol mannen

droog trainen protocol mannen

Wil je graag de overige 7100 ervaringen bekijken, klik dan op de link hiernaast: Droog Trainen Protocol Mannen Ervaringen Van Andere Gebruikers >>

Mijn persoonlijke ervaringen met Droog Trainen Protocol Mannen

Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen? Ik heb Droog Trainen Protocol Mannen op de volgende onderdelen gecontroleerd:

 • Is het programma makkelijk te volgen?
 • Zijn de tips en adviezen van goede kwaliteit?
 • Wat zijn met resultaten (met foto)?

Droog Trainen Protocol Mannen heb ik online aangeschaft en dat ging als volgt. Via een beveiligde pagina heb ik betaald met IDeal. Je kunt ook met Paypal, Afterpay en creditcard betalen.

Na betaling ontvang je een mail van Henry. Henry geeft het voorwoord en deelt een link waar je op kunt klikken. Zodra ik op de link klik opent direct het Protocol programma. Ook krijg je hier toegang tot de 6 gratis bonussen.

Is het programma makkelijk te volgen?

Ik open het programma op mijn telefoon en er komt een duidelijke inhoudsopgave tevoorschijn. Ik kan hier makkelijk doorheen navigeren naar de juiste pagina.

Ook heb ik het Protocol programma geopend op mijn laptop. De woorden die Henry gebruikt zijn makkelijk te volgen. Er worden geen ingewikkelde termen gebruikt.

Ik vind het prettig dat alles in stappen staat opgesteld. Hierdoor hoef je niet dingen zelf uit te gaan zoeken.

Zijn de tips en adviezen van goede kwaliteit?

Ik kan hier heel kort over zijn namelijk JA! Als iets goed is dan is het goed. Ik heb veel tips kunnen gebruiken en daarnaast onderbouwd Henry de tips en adviezen die hij deelt.

Droog Trainen Protocol mannen is niet een boek dat even snel in elkaar is gezet met als doel ”geld verdienen”. Je kunt zien dat hier een hoop tijd en energie in is gestoken!

Wat zijn mijn resultaten?

De afgelopen weken heb ik Droog Trainen Protocol Mannen gevolgd. Het was mijn doel om een droger lichaam te ontwikkelen. Dit betekend dat mijn spieren zichtbaar worden.

Ik heb met veel plezier dit programma gevolgd. De grootste reden hiervoor is het resultaat dat je iedere week en maand behaalt. Zo zijn er weken dat je daadwerkelijk verschil ziet en voelt.

Dit motiveert enorm en zorgt ervoor dat je door wilt gaan. Je krijgt hier ook begeleiding in van Henry. Opgeven is totaal niet in mij opgekomen en hieronder zie je een foto van mij na het volgen van Droog Trainen Protocol Mannen.

droog trainen protocol mannen

Tijdens het Protocol programma heb ik veel kracht en energie ervaren. Hierdoor kun je veel zwaarder trainen en dat zorgt uiteindelijk voor meer spiermassa in combinatie met gezonde voeding.

Ook de voeding adviezen die Henry deelt zijn van onmisbare kwaliteit. Inmiddels ben ik alweer begonnen met het programma om er voor de zomer nog een extra schepje bovenop te doen!

droog trainen

Laat het mooie en zonnige weer maar beginnen :-).

Welke garantie heb je?

Je ontvangt 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Zo loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je dus niets te verliezen… alleen maar te winnen. Henry is ervan overtuigd dat iedereen succes behaalt met Droog Trainen Protocol Mannen en straalt dat uit met deze gigantische garantie van 90 dagen.

Droog Trainen Protocol Kopen met kortingslink

Je kunt Droog Trainen Protocol Online aanschaffen (op pdf formaat e-book). Na aanschaf ontvang je een link van Henry. Je hoeft hier niets voor te downloaden. Je hebt ook geen e-reader nodig om het boek te kunnen openen.

Het enige dat je wel nodig hebt is een smartphone, laptop en/of tablet. Je kunt direct van start gaan en voor eventuele vragen terecht bij Henry.

LET OP: Henry maakt gebruik van een hogere kortingspagina. Je betaalt hier minder dan de normale pagina. De link hiernaast geeft je direct hogere korting zodat je goedkoper uit bent: Droog Trainen Protocol Mannen Kortingslink >>

De voor- en nadelen

Welke voor- en nadelen heb ik ondervonden. Er zijn namelijk een aantal punten waar ik het over wil hebben. Laten we van start gaan met de voordelen.

De voordelen zijn:

 • Een compleet stappen plan waardoor je makkelijk en snel van start kunt gaan.
 • Je leert belangrijke feiten over voeding, beweging en rust.
 • De inhoud die je ontvangt is de prijs dubbel en dik waard
 • 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
 • De resultaten zijn per week zichtbaar.
 • Je zelfbeeld en zelfvertrouwen neemt met grote stappen toe.

De nadelen zijn:

 • Je krijgt voldoende motivatie tips maar het blijft een feit dat je het ”alleen” moet doen. Het is belangrijk dat je de motivatie erin houd en niet iedereen heeft een sterke wilskracht.
 • Er kan spierpijn optreden alhoewel dit een goed teken is.

Eindoordeel van dit Protocol Programma

Je bent nu veel meer te weten gekomen over Droog Trainen Protocol Mannen. Ik ben zeer te spreken over het Protocol programma. Henry heeft namelijk aan alles gedacht!

De stappen uit het programma zijn goed te volgen en zorgen ervoor dat je verder komt. Ook is het een pluspunt dat je kunt kiezen uit een 3, 4 of 5 dagen per week, schema.

Zowel de oefening voor thuis als in de sportschool zijn top! Wil je graag een transforamtie ondergaan en het lichaam creëren waar je van droomt, dan raad ik je dit programma van harte aan!

Er is trouwens ook een Droog Trainen Protocol Vrouwen op de markt. Mocht je samen met je vriendin willen sporten raad ik je aan om deze review te lezen: Droog Trainen Protocol Vrouwen >>

Ik hoop dat deze review je antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wat is Droog Trainen Protocol Mannen?
 • Voor wie is Droog Trainen Protocol Mannen Bedoeld?
 • Wat is de inhoud van het programma?
 • Droog Trainen Protocol Mannen Ervaringen

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers. Ik wens je succes en vooral veel plezier.

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee! Maak snel gebruik van de Fikse Korting >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 30 juli, 2021

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

4 reacties op "Droog Trainen Protocol Mannen Review | Wacht met kopen"

 1. Errol schreef:

  Kwam een advertentie tegen op Facebook over droog trainen protocol mannen en zocht naar ervaringen. Zo te lezen heb je een goede ervaring gehad en heb ik besloten om hier ook mee te beginnen. Ben benieuwd wat dit voor mij kan betekenen. Hoop dat ik nog genoeg tijd heb om voor de zomer een slanker maar ook gespierder lichaam te hebben. Ik ga er in ieder geval voor!

  1. timo schreef:

   Hoi Errol,

   Wat goed dat je begonnen bent met Droog Trainen Protocol Mannen. Ik weet zeker dat je er veel aan zult hebben. Laat over een tijdje weten hoe het met je gaat :-). Ik wens je succes en vooral veel plezier toe!

 2. Iverick schreef:

  Ben nu 2 maanden bezig met dit programma en de resultaten zijn echt beter dan ik had verwacht. Mijn lichaam ziet er veel gespierder uit en met name mijn omgeving bevestigd dit. Ook mijn vriendin vind het super om te zien hoe ik ben veranderd. Omdat het mijn leven zo positief heeft veranderd wil anderen ook motiveren met mijn ervaring. En Timo bedankt voor deze review. Volg jij dit programma ook nog steeds? Mvg Iverick

 3. Marco schreef:

  Duidelijk, makkelijke recepten en goede coaching! Ik heb nooit de motivatie gehad om mijn benen te trainen. Dankzij de coaching zijn mijn benen gespierder dan ooit. Nu ziet het er tenminste compleet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies