droog trainen protocol vrouwen review

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review: Wacht Met Kopen!

Laatste update: 7 november, 2023 | 22 reacties

Droog Trainen Protocol Vrouwen is ontwikkeld om binnen 3 maanden strakker en lekkerder in je vel te zitten. Maar kloppen deze beweringen daadwerkelijk? Droog trainen oftewel cutten is een populaire trainingstechniek waarvan gebruik wordt gemaakt in dit programma. Het is een vetverliesfase die in de fitness en bodybuildwereld wordt toegepast (1).  Maar hoe goed wordt het onderdeel cutten behandel in dit programma? Je leest het allemaal in deze Droog Trainen Protocol Review!

Wat is droog trainen?

Droog trainen wordt toegepast om lichaamsvet te verliezen zonder dat spiermassa verloren gaat. Een van de belangrijkste verschillen met andere diëten is dat je meer eiwitten en koolhydraten eet dat gepaard gaat met krachttraining.

LET OP:
Je kunt Droog Training Protocol Vrouwen met fikse korting kopen! Bekijk hier de kortingspagina >>

Het uitoefenen van krachttrainen is belangrijk is belangrijk omdat dit de spiergroei bevordert. Daarnaast helpt het spierverlies tegen te gaan zodra je begint met het minderen van calorieën (2), (3).Een droog train schema is bedoeld voor maximaal 2-4 maanden en wordt onder andere ingezet voor bodybuilding, sportevenementen en om er goed uit te zien tijdens een vakantie (4).

Droog trainen protocol vrouwen review 2022

Steeds vaker zie ik dit programma voorbij komen. Aangezien Droog Trainen Protocol ontwikkeld is voor vrouwen leek het me een goed idee om hier zorgvuldig naar te kijken.

Er zijn namelijk meerdere programma’s op de markt met een hoop beloftes die uiteindelijk niet worden behaald. Allereerst vind ik het belangrijk om te achterhalen wie de bedenker is van dit programma. Zijn naam is Henry van Es.

Wie is Henry van Es?

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Henry van Es is een oud marinier en de eigenaar van Droog Trainen Academie. Droog Trainen Academie is een online sportschool.

Op de website van Droog Trainen Academie worden allerlei tips gedeeld over het creëren van een fit, gezond en sterk lichaam.

Henry heeft in loop der jaren veel ervaring opgebouwd en deelt zijn kennis met anderen. Ook heb ik gekeken naar de achtergrond van Henry betreft zijn betrouwbaarheid.

Ik kom geen negatieve recensies tegen. Daarnaast publiceert Henry zijn KVK- Nummer en adres gegevens op de website. Hiermee laat Henry zien dat hij zijn zaakjes in orde heeft met de beste bedoelingen om jou te helpen.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Droog Trainen Protocol Vrouwen is een e-book. Zodra je de betaling hebt voldaan krijg je via een e-mail een link toegestuurd van Henry.

Zodra je op deze link klikt, open je direct het e-book. Je hoeft hier niets voor te downloaden. Het e-book kun je gebruiken vanaf je telefoon, tablet en laptop.

Het e-book bestaat uit meer dan 70 bladzijdes en bevat de onder andere de volgende onderdelen:

 • Praktische informatie (op expert niveau) over training en voeding
 • Er wordt op maat een voedingsschema voor je gemaakt
 • Je krijgt belangrijke tips over krachttraining en de juiste voeding
 • Je ontvangt belangrijke tools waardoor je zelfvertrouwen en motivatie toeneemt
 • Uitleg over hoe je lichaam werkt en er het maximale uit kunt halen

Daarnaast bestaat het e-book uit nog meer belangrijke onderdelen. Ook ontvang je een aantal gratis bonus onderdelen. Hier lees je straks meer over.

Wat maakt dit programma zo uniek?

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen niet precies weten, hoe ze nu aan een beter lichaam kunnen werken. Vragen zoals klopt mijn voeding wel, train ik op de juiste manier komen het meest voor.

Dat is niet gek. Op het internet kom je er namelijk ook niet echt wijs uit. De ene website beweert dit en op een andere website lees je weer het tegenover gestelde.

Daarnaast is het niet makkelijk om als vrouw in de sportschool om hulp te vragen. Je bent keihard aan het trainen maar ziet weinig tot geen verschil.

Voor deze frustrerende problemen heeft Henry Droog Trainen Protocol Vrouwen ontwikkeld met als doe je ideale lichaam te creëren.

Hieronder deel ik een motiverende foto van Angela. Je ziet duidelijk dat haar vetpercentage is afgenomen. Ze ziet er fitter en gespierder uit en ook jij kunt deze resultaten behalen!

droog trainen protocol vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen inhoud

Wat ontvang je zodra je Droog Trainen Protocol Vrouwen aanschaft. Je ontvang veel belangrijke informatie over het menselijke lichaam, krachttraining en voeding.

Het viel me gelijk op dat Henry begint bij de basis. Zo krijg je kennis over wat je aan het doen ben. Ik vind het een groot pluspunt dat Henry je laat starten bij het begin.

Hierdoor krijg je direct vertrouwen in zijn methode. Om het overzichtelijk te houden deel ik hieronder een aantal onderdelen uit het programma. Zo weet je exact wat je kunt verachten zodra je het programma aanschaft.

1. Een overzichtelijk protocol met alle informatie die je nodig hebt
2. De ideale start zodat je snel resultaat ziet
3. Grip op voeding en eetbuien. Genieten hoort er nog altijd bij niet alles draait om fitness
4. Op de juiste manier trainen
5. Je zelfvertrouwen en motivatie neemt toe
6. Compleet voedingsschema en trainingsschema op maat
7. Je volgt het protocol op jou eigen tempo past goed bij een drukke baan
8. Levenslang toegang tot belangrijke informatie en nieuwe ontwikkelingen
9. Je protocol altijd bij de hand door middel van je smartphone, tablet en laptop

Daarnaast ontvang je tijdelijk 6 gratis bonussen. Volgens Henry heeft de gratis bonus een waarde van €182,00. Laat ik je gelijk meenemen door de gratis bonus die je ontvangt.

Gratis bonus 1: 12 weken trainingsprotocol sportschool (normaal €47,00)

Het trainingsprotocol bevat 3 fases met progressieve opbouw. De schema’s zijn voor 3, 4 en 5 dagen per week. De gratis bonus is ideaal om te openen op je smartphone. Zo kun je tijdens het trainen exact aflezen welke stappen je moet nemen.

Gratis bonus 2: 12 weken trainingsprotocol thuis (normaal €47,00)

Het schema is ontwikkeld om thuis maximaal te kunnen trainen. Ben je te druk voor de sportschool dan is deze trainingsprotocol ideaal. De oefeningen zijn op lichaamsgewicht gebaseerd. Je hebt dus geen extra apparaten nodig.

Gratis bonus 3: macronutrientencalculator (normaal €37,00)

droog trainen protocol vrouwen

Deze calculator rekent precies uit hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt. Zo weet je precies hoe jouw ideale plan eruit komt te zien. Ieder lichaam is namelijk anders en op deze manier weet je zeker dat je het juiste aan het doen bent!

Gratis bonus 4: Objectief progressie meten (normaal €27,00)

Je wilt natuurlijk graag weten of je daadwerkelijk voorruitgang boekt. Door middel van de juiste tools kun je meten en bijhouden hoeveel progressie je maakt. Daarnaast leer je hoe een weegschaal precies werkt en het geen rede is om in paniek te raken.

Gratis bonus 5: Lijst met voedingsproducten (normaal €17,00)

Voeding is enorm belangrijk om het gewenste resultaat te behalen. Door middel van handige lijsten die je kunt openen op je telefoon, laptop en tablet zie je welke voedingsmiddelen belangrijk zijn.

De voedingsmiddelen zijn per categorie uitgeschreven zodat je meer kennis krijgt over calorieën, eiwitten, koolhydraten en vetten. Zoals je kunt zien wordt er alles aan gedaan om zo snel mogelijk resultaat te behalen.

Gratis bonus 6: trainings- en voedingslogboek (normaal €7,00)

Je ontvang Excel bestanden die je gaat gebruiken om een logboek bij te houden van wat je eet. Op deze manier sla je een enkele stap over. Wil je echt resultaat behalen dan kom je er wat voor aan het doen. Henry heeft alles voor je uitgewerkt. Het enigste dat je hoeft te doen is invullen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen

Dan is het nu tijd voor een aantal ervaringen met het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Om de meest betrouwbare ervaringen te vinden ben ik uitgekomen op Facebook.

Je leest hier namelijk ervaringen en resultaten van echte personen. Vaak zie je ook reviews op de website pagina van een product en dan is het de vraag of deze resultaten wel kloppen.

Ik moet toegeven dat ik alleen maar positieve reacties tegenkom. Geloof je me niet, neem dan zeker ook zelf even een kijkje.

Vrouwen delen hun resultaten en ook welke ontwikkelingen hun lichaam heeft doorgemaakt. Het valt me op dat ze in vetmassa afnemen en in spiermassa toenemen.

De foto en tekst die ik hieronder deel zijn afkomstig van Facebook.

droog trainen protocol vrouwen

droog trainen protocol vrouwen

Zoals je kunt zien is het mogelijk om je vetpercentage omlaag te brengen dankzij Droog Trainen Protocol Vrouwen. Meerdere vrouwen delen resultaten en foto’s van de afgelopen periode.

Dat dit programma werkt is wat mij betreft geen twijfel meer over mogelijk. Onthoud wel dat je zelf de stap moet nemen om te werken aan je lichaam. Het zal zeker niet vanzelf gaan maar daar ben je waarschijnlijk al achter :).

LET OP: Henry van Es maakt gebruik van een kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hiernaast stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent: Droog Trainen Protocol Vrouwen Kortingspagina >>>

Mijn eigen ervaringen met Droog Trainen Protocol Vrouwen

Ik heb het e-book aangeschaft om je te kunnen vertellen wat ik ervan vindt. Na betaling ontving ik het e-book in mijn inbox. Zorg er dus voor dat je het juiste email adres opgeeft.

Je ontvang een mail van Henry. Hier in staat stapsgewijs welke handelingen je moet volgen om het e-book te openen. Er staat namelijk een link in de mail waar je op kunt klikken.

Zodra je dat doet opent direct het e-book. Je hoeft verder dus niets te downloaden. Ook heb je geen e-reader nodig en dat is wat mij betreft een pluspunt.

De opmaak en vormgeving van het boek

Het e-book ziet er overzichtelijk uit. Je ziet waar welke pagina zich bevind en de inhoud die je er kunt lezen. Het boek oogt rustig en heeft duidelijk een structuur.

Daarnaast is er tijd besteed aan de opmaak en vormgeving. Het is geen kaal en donker boek. Ook heb je de mogelijk om in en uit te zoomen.

De kwaliteit van de inhoud

Ik heb in de loop der jaren heel wat ervaring opgedaan in de voeding en sport wereld. Aangezien Henry een hoop informatie deel is het belangrijk dat deze informatie klopt.

Het zijn in ieder geval geen voor de hand liggende tips die je overal zo maar tegenkomt. Daar ben je namelijk al op uitgekeken. Ik moet toegeven dat Henry veel tijd heeft besteed aan de kwaliteit en ook ik het vertrouwen heb dat zijn methodes werken.

Je kunt zien dat hij enorm veel ervaring heeft op het gebied van fitness, krachttraining, voeding en herstel. Wanneer je bereid bent om voor kwaliteit te gaan is Droog Trainen Protocol Vrouwen een goede keuze!

90 dagen garantie!

droog trainen protocol vrouwen

Toen ik de garantie tegenkwam op de website was ik best even onder de indruk. Henry geeft namelijk een garantie van 90 dagen.

Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, kun je binnen 90 dagen het aankoopbedrag terug krijgen. Henry toont deze garantie openlijk op zijn website.

Je kunt een garantie als deze dan ook alleen geven als je 100% achter je product staat. Henry laat hiermee zien dat hij gelooft in zijn programma en je dus niks te verliezen hebt.

De feiten op een rij

Het is een goed teken dat dit programma grotendeels gebaseerd is op feiten. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste stappen maakt.

Laat ik beginnen met het eerste feit. Om je doelen te kunnen behalen heb je nu eenmaal motivatie nodig. Het droog trainen van je lichaam kost tijd.

Henry heeft een stappenplan ontwikkeld waarmee je motivatie zal toenemen. Ook je doorzettingsvermogen krijgt een boost en dat heb je nodig om je doelen te bereiken.

Daarnaast is dit programma ontwikkeld voor beginners en gevorderden en kun je er levenslang gebruik van maken. Ook krijg je toegang tot nieuwe informatie die Henry via de mail en zijn programma met je deelt.

Het is ook feit dat je met Droog Trainen Protocol Vrouwen je vetpercentage omlaag kunt brengen. De resultaten van andere gebruikers laten dit namelijk overduidelijk zien.

Waar ik je wel nog graag op wil wijzen is de minimale leeftijd van 18 jaar. Geen 18, gebruik dit programma dan niet. Je lichaam is namelijk nog volop in ontwikkeling.

Er is een kortingspagina!

Het programma is alleen online verkrijgbaar en niet in een boekhandel. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

Zodra je jouw gegevens hebt ingevoerd en de betaling voldoet, krijg je direct toegang tot het programma. Droog Trainen Protocol Vrouwen maakt tevens gebruik van een speciale kortingspagina >>

Je ontvang hier een hogere korting dan op de officiële pagina. Door op de blauwe knop hieronder te klikken ga je direct naar de hogere kortingspagina van het programma.

Is het de moeite waard of niet?

Je hebt zojuist een zeer uitgebreide review kunnen lezen. Je bent meer te weten gekomen over Henry van Es en of hij te vertrouwen is.

Ook heb ik je kennis laten maken met een aantal ervaringen van anderen gebruikers. Dat Droog Trainen Protocol Vrouwen werkt is in ieder geval meer dan duidelijk.

Er is een hoop zorg besteed aan het programma waardoor de kwaliteit erg goed is. Alles wat je moet weten om je vetpercentage te verlagen staat in het e-book.

De gratis bonussen zijn een goede toevoeging. Het is prettig om zowel thuis als in de sportschool te kunnen trainen. Zelf kun je hier een keuze in maken.

Wanneer je graag een aantal kilo’s in vetmassa wilt afvallen en daar spiermassa voor in de plaats wilt, raad ik je het Droog Trainen Protocol Vrouwen van harte aan.

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Henry van Es?
 • Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?
 • Droog Trainen Protocol Ervaringen
 • Is Droog Trainen Protocol de moeite waard of niet?

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het gebruik van Droog Trainen Protocol Vrouwen!

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee! Maak snel gebruik van de fikse korting >>

PPS: wil je dit programma samen doen met je vriend? Er is ook een Droog Trainen Protocol Mannen programma. Bekijk hier de review >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 november, 2019

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

22 reacties op "Droog Trainen Protocol Vrouwen Review: Wacht Met Kopen!"

 1. Sanne schreef:

  Hoi Timo, bedankt voor de uitgebreide review! Ik ga droog trainen protocol vrouwen aanschaffen want wil graag komende zomer strak zijn. Het is een van mijn goede voornemens. Als je het goed vind laat ik je later weten hoe het gaat en of mijn lichaam veranderd door dit programma. Groetjes Sanne

  1. timo schreef:

   Hoi Sanne,

   Graag gedaan en tof dat je gaat beginnen met droog trainen protocol vrouwen. Ik ben heel benieuwd laat me over
   een tijdje weten hoe het met je gaat. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het programma!

   Groeten Timo

 2. Mirna schreef:

  Hallo Timo!
  Ik ben maandag begonnen met droog trainen protocol vrouwen en ik ben er
  super blij mee. Ik weet nu veel beter hoe ik moet eten en trainen. Vaak deed ik maar
  wat en nu heb ik bij de dingen die ik doe een goed gevoel. Door jouw website kwam ik dit
  programma tegen en het leek me leuk om je te laten weten dat ik er heel tevreden mee
  ben. Er moet nog genoeg gebeuren en hopelijk ben ik tijdens de zomer waar ik wil zijn met mijn
  lichaam. Fijne avond en wie weet hoor je nog een keer van me. Mvg Mirna

  1. timo schreef:

   Hoi Mirna,

   Bedankt voor je bericht. Mooi om te lezen dat je zo tevreden
   bent over het programma. Droog Trainen Protocol Vrouwen steekt inderdaad goed
   in elkaar! Als je door gaat en het programma blijft volgen, ga je zeker
   jouw doelen behalen voor de zomer. Ik wens je succes en veel plezier toe!

   Groeten Timo

 3. Jalou schreef:

  Ik had je een bericht gestuurd via het contact formulier maar het is al gelukt. Ik had het verkeerde email adres ingevoerd bij de betaling waardoor ik niets heb ontvangen. Had gelijk een mail gestuurd naar de website van droog trainen protocol vrouwen en via het juiste mailadres toegang gekregen! Ik ga er morgen gelijk mee beginnen.

  1. timo schreef:

   Hoi Jalou,

   Dat kan gebeuren en fijn dat het zo snel is opgelost!
   Ik wens je succes en vooral veel plezier met Droog Trainen Protocol Vrouwen!
   Laat me over een tijdje weten hoe het met je gaat :-).

   Fijn weekend!

   Groeten Timo

 4. Naomi Santos schreef:

  Jouw review heeft me doen overtuigen! Begin er het weekend mee enorm benieuwd wat dit voor mij kan betekenen. Kan ik hier trouwens ook supplementen bij blijven gebruiken zoals een eiwit shake en pre workout?

  1. timo schreef:

   Hoi Naomi,

   Goed dat je van start gaat met Droog Trainen Protocol Vrouwen. Je kunt er namelijk een hoop mee bereiken! Supplementen kun je blijven gebruiken en ook deelt Glenn hier informatie over. Zo weet je zeker dat je de juiste supplementen aanschaft. Een eiwit shake en pre workout is dus geen probleem. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

   Groeten Timo

 5. Milou schreef:

  Ik ben zo blij dat ik tussen al die dieet en fitness programma’s gekozen heb voor droog trainen protocol vrouwen. Ben er nu een maand mee bezig en inmiddels 7 kilo afgevallen aan vetmassa. Ik zie er veel strakker uit en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Bedankt voor het delen van deze review want dat heeft ervoor gezorgd dat ik hiermee begonnen ben. Ik ga in ieder geval door want wil voor de zomer mijn doelen bereikt hebben! Groeten Milou

  1. timo schreef:

   Hi Milou,

   Tegenwoordig is het inderdaad lastig om een keuze te maken. Er zijn een hoop fitness programma’s die een hele boel beloven.
   Droog Trainen Protocol Vrouwen doet wat het belooft en zo te zien heb je dit ervaren :-).
   Je bent super goed bezig en al 7 kilo afgevallen! Ik wens je succes en vooral veel plezier met het behalen van je doelen.
   Het gaat je absoluut lukken :-). Laat me over een tijdje weten hoe het met je gaat.

   Groeten Timo

 6. Silvana schreef:

  Hoi Timo, had nooit verwacht dat ik zo een goede resultaten zou gaan behalen. Ik zie er veel strakker en fitter uit. Meestal gaat het mis als de zomer voorbij is maar dit programma is zo fijn dat ik het blijf volgen in de komende maanden. Mijn doel is om in de zomer van 2019 een super mooi lijf te hebben met rondingen waar ik trots op ben. Happy :D!

  1. timo schreef:

   Hoi Silvana,

   Wat een mooi resultaat zeg! Zo te lezen heb je je doelen al uitgestippeld. Super goed!
   Veel succes verder en hou me op de hoogte :-).

   Groeten Timo

 7. R. Kamps schreef:

  Als je echt serieus verandering wilt zien raad ik dit programma aan. Het heeft mij verder geholpen en ik gebruik het nog steeds.

 8. Melissa schreef:

  Echt top! Nu een maand verder en een wereld van verschil. Laat de zomer maar komen hoor

  1. Timo schreef:

   He Melissa, goed bezig zeg! Laat de zomer inderdaad maar komen haha. Fijne dag vandaag! Groetjes Timo

 9. Lara schreef:

  Ben er onwijs blij mee! Zichtbaar strakker en mijn billen worden gevaarlijk lol

  1. Timo schreef:

   Hoi Lara, goed bezig zeg! Volgens mij ben je helemaal klaar voor de zomer haha.. Groeten Timo

 10. Nina schreef:

  Bedankt voor deze leuke review en wat een hoge korting! Ik ben vandaag enthousiast begonnen en gaat me heel goed af. Zin in de zomer

  1. Timo schreef:

   Graag gedaan Nina! Veel plezier ermee en zet hem op. Groeten Timo

 11. Badia schreef:

  Ben er heel erg blij mee! Voel me ook zelfverzekerder en dat is erg prettig kan ik je vertellen. Thanks!! gr Badia

  1. Timo schreef:

   Heel fijn om te lezen Badia. Wens je nog veel plezier ermee. Groeten Timo

 12. Mahai van Nieuwburg schreef:

  Na dit programma gevolgd te hebben wil ook graag hier mijn mening delen. Via deze review ben ik namelijk begonnen en blij dat ik de keuze heb gemaakt. In twaalf weken tijd ben ik 9,8 kilo verloren. Mijn spieren zijn zichtbaar en zelfs mijn buikspieren zie je, daar krijg ik dan ook veel complimenten over. De begeleiding die je krijgt is fijn en ook op mindere dagen trekken ze je er doorheen. #trots!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies