enormail review

Enormail review: Zo heb ik mijn omzet verdubbeld!

Laatste update: 10 februari, 2020 | Geen reacties

Je bent opzoek naar een betrouwbare Enormail review? Hier ben je in goede handen! Inmiddels maak ik 2 jaar gebruik van enormail en daar heb ik dan ook mijn redenen voor. Enormail is een email marketing software in het Nederlands. Ideaal als je het mij vraagt. Je kunt namelijk heel eenvoudig meer leads genereren dat resulteert in meer omzet! Is Enormail de beste email marketing software? Wat mij betreft wel en al helemaal als je een programma volledig in het Nederlands wilt gebruiken. Vandaag neem ik je mee door het systeem zodat je zelfs kunt zien hoe eenvoudig het is. Laten we snel beginnen!

TIP:
Enormail heeft een kortingspagina actief! Op de volgende pagina betaal je veel minder voor het pakket dat je gebruiken gaat. Kortingspagina Enormail

Wat is Enormail?

Enormail is een e-mail marketing software. Je kunt op een simpele manier e-mails verzamelen. De verzamelde e-mail adressen kun je geautomatiseerd e-mails versturen. De e-mails die je verstuurd kunnen van grote waarde zijn. Zo kun je bijvoorbeeld mailtjes versturen waarin je producten verkoopt. Enormail is zeer compleet en bevat alles om met e-mail marketing aan de slag te gaan.

Mijn Enormail ervaringen

Al 2 jaar maak ik gebruik van Enormail. Dat was niet altijd zo. Ik heb verschillende soorten email marketing software geprobeerd. Een van de grootste voordelen is de Nederlandse taal rondom Enormail. Dit maakt alles veel makkelijker. Ook de support is in het Nederlands waardoor je eenvoudig met al je vragen terecht kan bij een van de medewerkers.

Een ander bijkomend feit is de hoge open-rate die haalbaar is met Enormail. Open-rate is het percentage van mensen die mijn email geopend hebben. In de meeste gevallen is dit meer dan 40%!

enormail statistieken open-rate

De geweldige autoresponder

Enormail beschikt ook over een autoresponder. Je kunt heel eenvoudig een reeks mailtjes klaar zetten en daar de juiste mailinglijst aan koppelen. Je bepaald zelf hoeveel dagen of uren er tussen de mailtjes zit. Zo kun je dus elke dag mailtjes verzenden zonder dat je hier verder nog iets voor hoeft te doen.

List automation

Ook hier heeft Enormail aan gedacht! List automation wilt zeggen dat nieuwe klanten automatisch in de lijst ”nieuwe klanten” komen te staan. Je filter als het ware de mensen die al iets van jou gekocht hebben. Klanten zijn waardevol want negen van de 10 keer kopen ze opnieuw een product van jou. Daarnaast worden ze ook niet meer ”lastig” gevallen met mailtjes van producten die ze al gekocht hebben.

TIP:
Enormail heeft een kortingspagina actief! Op de volgende pagina betaal je veel minder voor het pakket dat je gebruiken gaat. Kortingspagina Enormail

Wat kost enormail?

Enormail kent twee pakketten namelijk Sumo & Mammoet. Daarnaast kun je kiezen uit een maandelijkse of jaarlijkse betaling. Ook is er de mogelijkheid om Enormail 30 dagen gratis uit te proberen. Dat kun je doen via de knop hieronder. Zo kun je eerst erachter komen of Enormail ook iets voor jou is.

Enormail 30 dagen proberen

Wil je liever direct gebruik maken van de volledige functies die Enormail te bieden heeft? Dat kan via deze link en dan ontvang je ook nog eens 25% korting!

Je zit nergens aan vast

Welk pakket je ook kiest, Enormail is maandelijks opzegbaar. Mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, kun je ten alle tijden je abonnement stop zetten.

Waarom email marketing software zo belangrijk is

Er is een periode geweest dat ik totaal onbekend wat met email marketing software. Sinds ik Enormail gebruik en email adressen verzamel, is mijn omzet meer dan verdubbeld. Ze zeggen niet voor niets ”the money is in the list”. Met andere woorden: het geld zit in de mailinglijsten en dat klopt als een bus.

Het is super makkelijk email adressen en mail te versturen waarin je een aanbod doet. Je zult versteld staan hoeveel mensen overgaan tot een aankoop. Heb je nog geen email marketing software? Dan raad ik je echt aan om hier vandaag nog mee te beginnen!

Tot slot

Je bent nu veel meer te weten gekomen over Enormail. Zoals je kunt zien ben ik erg enthousiast. Voor mijn business heeft deze goede email marketing software dan ook veel betekend (en nog steeds). Ik hoop dat deze Enormal review antwoord heeft gegeven op al jouw vragen. Mocht je nog vragen hebben, laat gerust hieronder een reactie achter. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug!

PS: Wees geen dief van je eigen portemonnee en maak gebruik van de hoge korting! Kortingspagina Enormail

Ook interessant

Wil je graag op een makkelijke manier online geld verdienen? Bekijk dan snel mijn Bol Masterclass Review!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 1 februari, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Fitness

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies