killerbody dieet

KillerBody Dieet Resultaten

Laatste update: 11 november, 2019 | 11 reacties

Killerbody Dieet is het welbekende boek van Fajah Lourens. Regelmatig ontvang ik vragen over haar dieet boeken. Op het internet kom je onwijs veel positieve ervaringen tegen, hoog tijd om dit zelf te ondervinden.

TIP: 2 kg per week afvallen? Ontvang gratis mijn weekmenu! Download hier >>

Killerbody Dieet resultaten en review

Sinds het boek Killerbody Dieet van Fajah Lourens op de markt is, staat het al enige tijd op nummer 1. Volgens Fajah heeft dit te maken met de methode, die zij in haar boeken gebruikt. Het was een missie om iedereen met overgewicht te kunnen helpen.

Door middel van oefeningen en gezonde voeding, zorg je er binnen een korte tijd voor dat je slank en strak bent. Voordat ik meer vertel over de inhoud van haar boek Killerbody Diet, gaan we eerst kijken naar wie Fajah Lourens nu precies is.

LET OP: ”Fajah heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Gebruik de kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent:”: Killerbody Dieet Kortingspagina >>>

Wie is Fajah Lourens

Fajah Lourens is haar carrière begonnen als actrice. Ook is Fajah actief geweest als DJ. In de dance wereld draaide ze op verschillende feesten en festivals. In een interview verteld Fajah dat ze vanaf jongs af aan, gefascineerd is over gezonde voeding.

Ze streeft dagelijks naar een gezonde lifestyle waardoor er een passie ontstond voor pure, onbewerkte en gezonde voeding. Niet alleen gezonde voeding maar ook beweging vindt Fajah belangrijk en daarom bedacht ze een formule die uiteindelijk de naam Killerbody Dieet heeft gekregen.

Wat is het Killerbody boek?

killerbody dieet resultaten

Het Killerbody Dieet boek is een compleet schema voor 12 weken. In 12 weken is het de bedoeling dat je lichaam gaat ”transformeren”. Je kunt de oefeningen zowel thuis als in de sportschool uitvoeren. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt.

Het komt namelijk voor dat je niet de tijd hebt, om naar de sportschool te gaan. Je kunt dan alsnog de oefeningen thuis uitvoeren. Ook heeft Fajah rekening gehouden met de beginnende sporter. Je kunt zelf de keuzen maken of je beginner of ervaren bent.

Het Killerbody boek bevat voedingsschema’s die door vrouwen en mannen gebruik kunnen worden. Het valt in ieder geval op dat het een allround boek is.

Killerbody dieet inhoud

Zodra je het killerbody boek aanschaft, kun je direct aan de slag. Je begint met het voorwoord van Fajah waarin ze de tijd neemt, je het een en ander uit te leggen. Op deze manier ontstaat er het vertrouwen dat je in goede handen bent.

Laat ik per onderdeel van het boek, uitleggen wat je kunt verwachten. Zo heb je een duidelijk beeld van de inhoud zodat je de keuze om van start te gaan met dit boek, makkelijker kunt maken.

Killerbody Dieet Oefeningen

killerbody dieet

Het boek bevat duidelijke afbeeldingen waarin de oefeningen worden voor gedaan. Elke stap die je moet nemen heeft Fajah bij de oefening vermeld. Persoonlijk vind ik dit prettig aangezien ik niet met alle oefeningen bekend ben.

Trainingsschema’s bestaan uit 3 fases. Je volgt elke fase 4 weken en je hebt 3 trainingsdagen per week. De dagen dat je traint kun je kiezen uit twee opties namelijk de oefeningen voor thuis en de oefeningen voor in de sportschool.

Wanneer je ervoor kiest om in de sportschool te trainen, staan hier de oefeningen en apparaten die je nodig hebt. Ook hier krijg je te maken met instructies zodat je exact weet wat je te doen staat.

Killerbody Dieet Recepten

killerbody dieet

De recepten in het boek zijn variërend. Hierdoor blijft het interessant en wordt het niet eentonig. De voedingswaarde van de maaltijden zijn verschillend. Persoonlijk vind ik het aantal aanwezige calorieen, koolhydraten, eiwitten en vetten aan de positieve kant.

Met name de aanwezige eiwitten zijn belangrijk voor het herstel en behoud van je spieren. Ook ontstaat er extra spiermassa wanneer eiwitten op de juiste manier worden opgenomen door je lichaam. Fajah heeft hier rekening mee gehouden.

De smaak van de recepten is prima. Hier en daar heb ik wel extra kruiden moeten toevoegen. Dit kan een persoonlijke kwestie zijn, toch vermeld ik het er graag even bij. Ook heeft Fajah nagedacht over de eenvoud van recepten. Je staat niet lang in de keuken en de maaltijden zijn snel klaar.

Wat ik bij veel dieet boeken niet ben tegengekomen en in die van Killerbody Dieet wel, is dat je alternatieven kunt vinden voor voedsel allergieën. Hiermee maakt Fajah haar boek voor iedereen toegankelijk.

Killerbody Dieet Resultaten

Je kunt onwijs veel Killerbody Dieet Ervaringen op het internet vinden. Ook op de website pagina van Fajah lourens staan een hoop reacties. Wat ik meestal doe is de Bol.com pagina bezoeken. De reacties die je hier namelijk leest zijn van echte personen.

Bol.com staat vol met reacties, ervaringen en recensies. Over het algemeen zijn ze allemaal zeer positief. Lees hier 560 ervaringen van andere gebruikers >>>

Het is belangrijk om te weten dat een boek slechts een stok achter de deur is. Zelf kom je de keuze aan het maken en vooral de stap, om aan de slag te gaan.

Mijn eigen Killerbody resultaten

Het Killerbody Dieet heb ik gebruikt met als doel te minderen in vetpercentage. Aangezien ik dagelijks bezig ben met sport en gezonde voeding is het niet zo dat ik vele kilo’s moet afvallen. Daarnaast is het omlaag brengen van je vetpercentage net zo een serieuze taak!

Over de inhoud van het boek inclusies oefeningen en recepten ben ik zeer te spreken. Fajah heeft met alles rekening gehouden. Dit maakt Killerbody Dieet compleet.

Vanaf de eerste dag nam mijn energie toe. Dit heeft vooral te maken met het weg laten van geraffineerde suikers. Normaal gesproken maken deze suikers je moe en dat was nu niet meer het geval.

Sporten hield ik langer vol en na ongeveer 10 dagen nam mijn kracht toe. Ik kon meer gewicht tillen en raakte minder snel uitgeput.

Wekelijks verloor ik gemiddeld 1,7 kilo aan vetmassa waardoor ik na 3 weken mijn gewenste percentage had bereikt. Ik ben het boek blijven gebruiken alleen heb ik mijn calorieën opgeschroefd zodat ik niet nog meer zou gaan afvallen. Ik heb Killerbody Dieet positief ervaren en wanneer ik mijn vetpercentage omlaag wil brengen, ben ik van plan het boek opnieuw te gebruiken.

Killerbody Fajah Lourens de moeite waard of niet?

killerbody dieet

Het Killerbody Dieet is een compleet boek met alle handvatten die je nodig hebt. Van oefeningen en recepten tot tips en interessante weetjes over voeding.

De schema’s zijn duidelijk en van alle informatie die je nodig hebt voorzien. Wanneer je op een prettige manier een fit en slank(er) lichaam wilt creëren, raad ik Killerbody aan.

Waar kun je Killerbody Dieet kopen + KortingsLink

Het Killerbody dieet kun je online eenvoudig aanschaffen. Wanneer je het boek voor 12:00 besteld, ontvang je het dezelfde dag nog. Bestel je het boek later dan 12:00 uur, ontvang je het de volgende dag.

Ben je overtuigd en wil je graag gebruik maken van het Killerbody Dieet, doe dit dan via onderstaande link of kortingsknop. Je ontvangt hier namelijk een hogere korting op je bestelling => Ga Naar De Kortingspagina Killerbody Dieet

Killerbody Dieet Review tot slot

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Fajah Lourens?
 • Wat is het Killerbody Dieet?
 • Killerbody Dieet Recepten
 • Killerbody Dieet Resultaten en Review

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan op de website. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Killerbody Dieet van Fajah Lourens!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 13 september, 2017

Auteur

Timo

Categorie

Gezondheid Reviews

Tags

11 reacties op "KillerBody Dieet Resultaten"

 1. Miranda schreef:

  Ik heb dit boek 3 weken geleden aanschaft na het lezen van jouw review en ben inmiddels 5 kilo afgevallen. Ben er erg trots op en het leek me leuk om dit met jou te delen. Ik blijf door gaan zodat ik in de zomer mijn streefgewicht heb bereikt! Jij ook succes met je voornemens voor het nieuwe jaar als je die hebt :). Groetjes Miranda

  1. timo schreef:

   Hoi Miranda,

   Wat enorm goed zeg! Leuk dat je dit met me deelt!
   Als je zo door gaat dan ga je absoluut je doelen bereiken.
   Laat me over een tijdje nog eens weten hoe het met je gaat :).

   Groeten Timo

 2. Hanna schreef:

  Hoi Timo, een vraagje over dit dieet. Kun je hier ook aardig wat kilo’s mee afvallen of is het meer voor vrouwen die al redelijk slank zijn? Er moet ongeveer 15 kilo vanaf en ik lees goed recensies over killerbody. Hopelijk weet jij meer hierover. Mvg Hanna

  1. timo schreef:

   Hoi Hanna,

   Het maakt niet uit hoeveel kilo je wilt afvallen. Het is belangrijk dat je het programma
   blijft volgen en niet opgeeft. Daarnaast moet je jezelf de tijd geven en is het goed
   om op ”tijd” te beginnen.

   Meestal rekken mensen het uit tot 2 maanden voor de zomer. Als het dan even tegenzit is de kans groot
   dat je met het dieet stopt. Begin op tijd en blijf ervoor gaan. Dan kun je absoluut 15 kg afvallen.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag :).

   Groeten Timo

   1. Hanna schreef:

    Bedankt voor je antwoord! Heb killerbody zojuist besteld en zal je tips onthouden. Als je het goed vind laat ik je over een tijdje weten hoe het gaat.

    1. timo schreef:

     Hoi Hanna,

     Goed bezig! Laat zeker over een tijdje even iets van je horen.
     Succes en vooral veel plezier met het Killerbody Dieet!

     Groeten Timo

 3. Lynn schreef:

  Een heel fijn boek, eindelijk iets gevonden dat wel werkt. Ben er super blij mee!

 4. Marloes schreef:

  Hee Timo, op 4 februari ben ik begonnen met het killer body dieet en ik ben 7 kilo afgevallen. Dit is mij voorheen nooit gelukt en heb al zoveel geprobeerd. Wil je bij deze laten weten dat ik er heel blij mee ben en raad het anderen ook aan. Ik heb nog een andere vraag aan jou en dat is welke eiwit shake ik het beste kan gebruiken. Wil namelijk na het sporten een eiwit shake maken. Hoor graag van je!

  1. timo schreef:

   Hoi Marloes,

   Goed bezig zeg! Dat heb je TOP gedaan! Killerbody is een boek dat goed in elkaar steekt
   en je kunt er mooie resultaten mee behalen!
   Ik heb een TOP 5 eiwitten shake review geschreven en de link vind je hier: TOP 5 Beste Eiwitshake 2017/2018

   Als je nog vragen hebt hoor ik het graag :-).

   Groeten Timo

 5. K. Lempers schreef:

  Ben er vandaag mee begonnen. Boek ziet er goed uit en is in begrijpelijke taal geschreven. Ben benieuwd!

  1. timo schreef:

   Mooi dat het boek je zo goed bevalt :-).
   Ik wens je er veel plezier mee!

   Groeten Timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© 2016 - 2024 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies