beste littekencreme

De beste littekencrème van 2020

Laatste update: 21 september, 2020 | Geen reacties

Wat is de beste littekencreme? Er zijn namelijk een hoop litteken zalfjes verkrijgbaar. Helaas werken ze niet allemaal en daarom ben ik op onderzoek uit gegaan. Mensen kiezen namelijk steeds vaker voor behandelingen die ze zelf kunnen uitvoeren. Uit recent onderzoek blijkt dat in de meeste gevallen deze behandelingen niet werken.

Daarom heb ik een lijst samengesteld met littekencrèmes die wel werken. Uiteraard kunnen ervaringen per persoon verschillen aangezien er een hoop soorten littekens zijn. In de meeste gevallen neemt het litteken in zichtbaarheid af. Ik ga je er in ieder geval bij helpen!

Beste littekencrème

Een litteken kan je aardig in de weg zitten. Je wilt het liefst dat deze zo snel mogelijk verdwijnt. Wanneer je er helemaal niets aan doet is de kans zeer klein dat het litteken weg gaat of vervaagt. Met een littekenzalf versnel je het herstelproces van de huid en dat zorgt ervoor dat het litteken afneemt.

 1. Biodermal Littekencreme
 2. VSM Derma Calendulan littekencrème
 3. Dermatix siliconengel
 4. Snailcare slakkengel
 5. Drs. Hans Schreuder litteken crème

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste littekencreme zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

1. Biodermal Litteken creme

Biodermal Litteken creme vermindert op korte termijn de zichtbaarheid van littekens. De crème zorgt ervoor dat littekenweefsel, dat soms hard en pijnlijk kan aanvoelen, zacht blijft. Het ondersteund de huid en is geschikt voor oude en nieuwe littekens die tevens ontstaan door puistjes. De natuurlijke samenstelling zorgt voor een aangenaam effect dat snel intrekt in de huid. Een onwijs goede littekencreme voor een betaalbare prijs. Lees hier 88 ervaringen van andere biodermal Littekencreme gebruikers >>

Voordelen:

 • Trekt snel in
 • Natuurlijk
 • Vlekt niet
 • Werkt snel

biodermal littekencreme

Bestel hier Biodermal Littekencreme het goedkoopst >>

2. VSM Derma Calendulan littekencrème

Weer een topper van VSM! De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. De littekens worden binnen een paar dagen vaag en in sommige gevallen herstelt de huid volledig. VSM staat bekend om betrouwbare en duurzame kwaliteit. De creme heeft een aangename geur en is geschikt voor jong en oud. Ook geschikt voor littekens die ontstaan zijn uit een brandwond. Lees hier 17 ervaringen van andere VSM Derma gebruikers >>

Voordelen:

 • Strek snel in
 • Niet vet
 • Ruikt aangenaam
 • Werkt snel

beste littekencreme

Bestel hier VSM Calendulan het goedkoopst >>

3. Dermatix siliconengel

Een goede littekengel die helpt bij littekens die ontstaan zijn van brandwonden, operaties of andere verwondingen. De gel voorkomt toename van littekenweefsel en verdikte weefsels. Voelt prettig aan op de huid en strekt snel in. Daarnaast heb je maar een klein beetje nodig en dat zorgt ervoor dat je lang met de tube doet. Smeer in voordat je gaat slapen zo herstelt de huid nog sneller. Lees hier 17 ervaringen van andere Dermatix gebruikers >>

Voordelen:

 • Ook geschikt voor kinderen
 • Werkt snel
 • Top merk
 • Stopt littekenweefsel

beste littekencreme

Bestel hier Dermatix het goedkoopst >>

4. Snailcare Slakkengel

Slakkengel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De gel heeft een actieve werking bij puistjes, huidveroudering, sinaasappelhuid en littekens. Verjongt de huid zichtbaar en maakt de huid vele malen zachter. Breng de gel 2 maal daags aan op de huid (bij voorkeur in de ochtend en in de avond). Lees hier 13 ervaringen van andere Snailcare Slakkengel gebruikers >>

Voordelen:

 • Werkt direct
 • Makkelijk in gebruik
 • 2 maal daags
 • Gaat lang mee

beste littekencreme

Bestel hier Snailcare Slakkengel het goedkoopst >>

5. Drs. Hans Schreuder litteken crème

Deze littekencreme is geschikt voor alle soorten littekens. Tevens een perfecte aanvulling op cosmetische operaties. Ontwikkeld met soja-extract en andere natuurlijke voedingsstoffen. Tevens bevat deze creme melkzuur, rijs extract, kamille extract en vitamine E. Een unieke samenstelling waar de huid zorgvuldig en snel op reageert. Hans Schreuder crème is ook geschikt als dagcrème. Lees hier 5 ervaringen van andere Drs. Hans Schreuder gebruikers >>

Voordelen:

 • Elke soort litteken
 • Geschikt als dagcrème
 • Aangename geur
 • Werkt snel

beste littekencreme

Bestel hier Drs. Hans Schreuder het goedkoopst >>

Waar moet je op letten?

Wanneer je gebruik wilt maken van een littekencrème raad ik je aan om een betrouwbare crème te kiezen. Deze crèmes zijn namelijk getest en zorgen ervoor dat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Bezuinig daarom nooit op een crème die je op de huid gaat gebruiken. De TOP 5 beste littekencreme van hierboven is samengesteld met producten die werken en een positief effect hebben op de huid. Ook raad ik je aan om de reviews te lezen die ik vermeld bij de producten. Zo kun je makkelijker een keuze maken en zie je wat andere mensen er over zeggen.

Tot slot is het verstandig om de gebruiksaanwijzing van het product op te volgen. In de meeste gevallen heeft het geen zin om extra te smeren tenzij een arts of specialist dit anders voorschrijft.

Een groot deel van deze betrouwbare informatie is afkomstig van Dr. Terence Davidson, hoogleraar chirurgie aan de Universiteit van Californië, San Diego, School of Medicine, de LA Times.

De best geteste producten

Ruim 3 jaar schrijf ik reviews van verzorgingsproducten, supplementen en fitnessapparaten. Hierdoor weet ik exact wat er wel en niet werkt. Op BGreat.nl deel ik alleen de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Hierbij let ik op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak en werking. Ik nodig je graag uit om ook mijn andere Top 5 beste producten te bekijken!

Beste Arganolie Van 2019

TOP 5 Beste Zonnebrandcreme

Beste Dames Parfum

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 15 mei, 2019

Auteur

Timo

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies