Warme appel met kaneel en slagroom
Laatste update: 18 december, 2019 | Geen reacties
Ik ben er dol op! Warme appel met kaneel is de ideale snack voor tussendoor. Met maar 5 ingrediënten maak je dit recept binnen een handomdraai klaar. Vaak drink ik er een warme kop thee bij. Benieuwd hoe je dit heerlijke gerecht maakt? Lees dan snel verder.
Ingrediënten
- 1 appel
- slagroom
- handje walnoten
- 1 tl kaneel
- 1 tl kokosrasp
Bereidingswijze
- De appel maak je schoon onder de koude kraan. Droog de appel af en snijd deze in stukjes. Pak een pannetje erbij en doe hier de appel stukjes in met 1,5 el water.
- Voeg nu de kaneelpoeder toe en warm het pannetje op laag vuur. Ondertussen crush de walnoten met de hand.
- Pak een kommetje en doe hier de warme appelstukjes in. Doe er gehakte walnoten bij en strooi er kokosrasp overheen.
- Tot slot voeg je er een toef slagroom aan toe en het genieten kan beginnen!
Speciale actie voor de lezer!
Ben je dol op toetjes, koekjes en taarten? Dan is het 110 Koolhydraatarme Toetjes Boek echt iets voor jou! Ontdek hier de waanzinnig lekkere recepten
Voedingswaarden
Portiegrootte: 1
Calorieën: 133
Koolhydraten: 4 g
Eiwitten: 4 g
Vetten: 17 g
Tip van Timo:
Weet je waar ik ook erg dol op ben? Deze koolhydraatarme cake die lekker zoet van smaak is!