smoothie met munt

Gezonde Smoothie Met Munt, Appel En Griekse Yoghurt!

Laatste update: 19 oktober, 2018 | Geen reacties

Een smoothie met munt is lekker en verfrissend. Ik gebruik vrijwel standaard een paar blaadjes munt bij de smoothies die ik maak! Afgelopen week heb ik een nieuwe smoothie geprobeerd en ik wil dit recept graag met je delen!

Smoothie met munt

Smoothies zijn niet meer weg te denken. Overal waar je komt worden smoothies aangeboden en ook zijn er een hoop smoothie receptenboeken verkrijgbaar.

Deze smoothie met munt combineer je met rode appel, groene appel en Griekse yoghurt. De smaak die ontstaat is onwijs lekker. Ik weet zeker dat er niks over blijft en je de smoothie dezelfde dag nog op maakt :-).

Is een smoothie met munt gezond?

Voor het maken van deze smoothie gebruik je alleen verse ingrediënten. Deze ingrediënten bevatten een hoop gezonde voedingsstoffen.

De aanwezige vitamines zijn A, B1, B2, B6, B11, B12, C, D en E. De aanwezige mineralen zijn magnesium, koper, zink, kalium, fosfor, natrium, ijzer en calcium.

De Griekse yoghurt is rijk aan eiwitten en dat is goed voor je spieren. Zoals je kunt zien is deze smoothie met munt niet alleen erg lekker maar ook super gezond!

Wat heb je nodig?

– 1 groene appel (klein)
– 1 rode appel (groot)
– 2 takjes verse munt
– 200 milliliter Griekse yoghurt (naturel)
– Scheutje melk of water
– 1 halve banaan (optioneel)

Hoe maak je een smoothie met munt?

1. Snij de appels in kleine stukjes. Je kunt zelf kiezen of je de appel van te voren schilt. Gebruik je een blender dan kunnen de stukjes grover. Met een staafmixer kun je de appel beter extra fijn snijden.

2. Doe de stukjes appel en banaan in de blender en voeg hier blaadjes munt aan toe. Daarna doe je de Griekse yoghurt erbij en laat je de blender zijn werk doen.

3. Mocht je een iets lichtere stuctuur willen drinken, voeg er dan nog een scheutje melk of water aan toe. Hierdoor wordt de smoothie extra vloeibaar.

4. Verdeel de smoothie over 2 glazen of je drinkt hem lekker zelf op :-). Geniet ervan!

Snel afvallen met de lekkerste smoothies!

Het boek 125 Groene Smoothie Recepten is ontwikkeld om op een snelle maar verantwoorde manier af te vallen. Je ontvang complete dagmenu’s en weekschema’s met smoothies die ervoor zorgen dat je lichaamsvet verbrand.

Inmiddels is het Groene Smoothie Boek meer dan 15.000 keer gedownload. Bekijk hier meer dan 5000 ervaringen van andere gebruikers >>>

Tevens krijg je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Ben je niet tevreden over het boek of val je niet af, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort op je rekening!

Bekijk Hier Alle Informatie En Ervaringen Met 125 Groene Smoothie Recepten >>>

bounty smoothie

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 15 mei, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Ontbijt Recepten

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


© 2016 - 2022 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies