vis met spinazie

Verse vis met spinazie en currypasta

Laatste update: 25 november, 2018 | Geen reacties

Vis met spinazie is niet alleen lekker maar ook eenvoudig klaar te maken. In minder dan 20 minuten staat dit smaakvolle gerecht op tafel.

Vis met spinazie

Wanneer je vis met spinazie eet ben je dubbel zo gezond bezig. Voor dit gerecht gebruik je zalm en zalm is rijk aan omega 3.

Wat heb je nodig?

100 gram spinazie
50 gram zalm
potje kikkererwten
1/2 ui
50 ml kokosroom
olijfolie
1/2 el currypasta (geel)
1 teentje knoflook
rijst (optioneel)

Hoe maak je vis met spinazie?

1. Snipper de ui fijn en doe daarna 1 el olijfolie in een koekenpan. Fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de currypasta, kikkererwten, kokosroom toe en laat zachtjes doorkoken.

2. Voeg nu de spinazie toe en wacht tot het volledig geslonken is. Ondertussen snijd je de zalm in blokjes en voeg je deze toe aan de pan. Laat opnieuw zachtjes doorkoken en als je van pittig houd kun je er nog chilipoeder aan toevoegen. Eet smakelijk!

Rijst: Wil je dit recept met rijst eten? Kook dan een kleine portie rijst volgens de instructies op de verpakking en voeg toe aan de vis met spinazie.

De voedingswaarden

Dit recept is voor 1 persoon. Ben je met meerdere voeg dan langzaam extra ingrediënten toe en proef tussendoor de smaak. De voedingswaarden zijn per portie en zien er zonder rijst als volgt uit:

calorieën: 285
koolhydraten: 9 gram
eiwitten: 16 gram
vetten: 22 gram

Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Ik ben dol op weekmenu’s! Het bespaart mij een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten. Daarnaast houd een weekmenu mijn gewicht gezond en heb ik dagelijks voldoende energie. Download hieronder mijn laatst geschreven weekmenu en geniet van de recepten!

vis met spinazie

Laat het ons weten

Wij zijn heel benieuwd of je dit recept lekker vindt en waarderen het als je hieronder een reactie achterlaat :-).

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 25 november, 2018

Auteur

Timo

Categorie

Avondeten Recepten

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2021 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies