zelf chocopasta maken

Hazelnootpasta maken? Zo doe je dat eenvoudig en snel!

Laatste update: 27 juni, 2020 | Geen reacties

Ik ben dol op hazelnootpasta. Ik kan er dagelijks wel een stukje van eten. Aangezien ik chocolade op brood erg lekker vind, ontdek je hier dat zelf hazelnootpasta maken erg makkelijk is. Daarnaast is deze eigengemaakte hazelnootpasta ook nog eens koolhydraatarm. Met slechts 2 g koolhydraten per portie is dit recept ideaal tijdens een koolhydraatarm dieet. Kun je niet wachten? Hieronder lees je hoe je dit maakt.

TIP:
Op zoek naar nog meer overheerlijke recepten, die ook nog eens zorgen dat je snel afvalt? Met het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu kan dat! Start hier >>

Ingrediënten:

Voor 2 personen

  • 150 g hazelnoten
  • 1/4 kopje kokosolie
  • 100 g boter (ongezouten)
  • 1 tl vanille extract
  • 2 el cacaopoeder

Bereidingswijze:

  1. De hazelnoten rooster je in een droge en hete koekenpan tot ze een gouden kleur krijgen.
  2. Laat de noten even afkoelen en leg ze in een schone theedoek. Wrijf zodat sommige velletjes eraf komen.
  3. Doe nu de noten met alle andere ingredienten in een blender of keukenmachine.
  4. Meng tot de gewenste structuur en geniet van je eigengemaakte chocopast!

Tip van Timo:
Chocolade pasta is erg lekker op koolhydraatarm brood. Wil je graag een keer zelf koolhydraatarm brood maken? Dit recept is erg lekker >>

Voedingswaarden:

Per persoon

270 calorieën
2 gram koolhydraten
5 gram eiwitten
28 gram vetten

Wil je nog meer smaakvolle recepten proberen? Recepten waar je veel meer energie van krijgt en een betere nachtrust? Ontvang tijdelijk gratis mijn weekmenu! Direct ontvangen >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 24 juni, 2020

Auteur

Timo

Categorie

Dessert Recepten

Tags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Volg BGreat op social media:

© 2016 - 2020 BGreat.nl

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies